פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים רגע!!!!!!!! רק בגלל שהו נכנס ל לינק??????? : ??? :-\ :-X DIMA? יש לי KASPERSKY 6 TRAIL זה כנו ה FULL או יש הבדל??!?!
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר WHAT DO U MEEN BRO? :argue: למשל ה-task meneger לא מופיע =/ כאילו הוא מופיע אבל לא רואים כלום. יש עוד הרבה דברים מוזרים. damm it!!! :pissed:
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים תגידו מה יהיה? כל פעם שישלחו לכם קובץ אתם תפתחו אותו רק כי האנטיוירוס היקר שלכם לא אמר לכם שהוא חושד במשהו?ואחר כך אומרים לי שזה לא הגיוני שאני בלי אנטיוירוס ושהמחשב שלי לא נפגע משום דבר
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אם מישהו שלח לי את זה, זה אומר שהוא נדבק בוירוס?כן. או שהוא סתם שולח את זה להנאתו.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים בדיוק רציתי לפתוח דיון חדש על הוירוס אבל אז ראיתי את הדיון הזה... בכול מקרה השם של התולעת הינו Win32/Stration Worm הקישור שנשלח לכם בתוכנת המסרים ICQ הינו קישור להורדה הנקרא pixview.exe והוא נגוע בתולעת.בעיקר התולעת מתפשטת אוטומטית דרך האיי-מייל כאשר היא שולחת את עצמה לכול רשימת התפוצה הנמצאת במייל כמו כן היא גם חוסמת כמה אתרים הקשורים באבטחה ע"י שינוי ה HOSTS File.כנראה שעכשיו היא גם מתפשטת דרך האיי סיי קיו אז ההמלצה שלי הינה לא לפתוח איי מייל אפילו ממקור אמין כאשר נושא המכתב הינו משהו לא הגיוניאותו דבר לגבי האיי סיי קיו
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר Wh1t3, איך אני יכול לדעת אם זה הוריד את הקובץ? BTW, קספרסקי לא מצא כלום בסריקה.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים פשוט אני לא המשתמש היחידי במחשב ויש מצב שנכנסו פה לוירוס הזה.איך אני יכול לבדוק אם נדבקתי? סריקה בקספרסקי תעזור או שיש כלים אחרים?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני יודע שNOD32 קופץ.וגם NORTON.ד"א, חובה להפיץ באתרי החדשות הגדולים.ו... כן עצוב, אבל לעשות הודעת שרשרת באייסי שתזהיר אנשים... אחרת לא נצא מזה..בוריאציה של הסופ"ש קיבלתי לינק מאדם אחד.היום תוך רבע שעה קיבלתי את זה מ-8 אנשים...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני יודע שNOD32 קופץ. וגם NORTON. ד"א, חובה להפיץ באתרי החדשות הגדולים. ו... כן עצוב, אבל לעשות הודעת שרשרת באייסי שתזהיר אנשים... אחרת לא נצא מזה.. בוריאציה של הסופ"ש קיבלתי לינק מאדם אחד. היום תוך רבע שעה קיבלתי את זה מ-8 אנשים... כן זה חרא אתה יודע כמה מחשבים יש לי סדר והכל בחינם לידידות שלי :nixweiss: מישהו רוצה להיתחלק?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים link=topic=210727.msg1847715#msg1847715 date=1160501888]כן זה חרא אתה יודע כמה מחשבים יש לי סדר והכל בחינם לידידות שלי :nixweiss: מישהו רוצה להיתחלק? עכשיו שאתה אומר את זה?! שייייט :kopfpatsch: ויש גם את הקרובי משפחה... אהההההה.....
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים טוב הודעתי לכל הרשימה שלי אחרי שאיזה 10 שלחו לי את זה ולא לחצתיאבל אח שלי הקטן לחץ לצערי ואני לא יודע איך מסירים את זהאם למישהו יש פיתרון אני ישמח לשמוע תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.