פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני מתחיל עכשיו לקבל מאנשים לינק לאתר הזה http://os.genfinshitindke*ion.com/PICS/ajibdfv/kpo/lt (כוכבית בשביל שלא ילחצו) בכל מיני ווריאציות. בניהן גם אחד עם סיומת .exe. בערך דקה אחרי השליחה מי ששלח מתנתק מהאייסי.מישהו נתקל בזה? אני לא יודע מה זה אבל זה נראה לי חשוד.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים שלחו לי שתי הודעות כאלה ממש עכשיו לא פתחתי, הכתובת נראית חשודה וזה הגיע מאחד שלא דיברתי איתו מעל שנה
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים lol קיבלתי את זה לפני שעה ולא הבנתי מה הבן אדם הזה רוצה ממני..שנים לא דיברתי איתו...חחחח ונכנסתי לאתר ולא קרה כלום... :
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים בהחלט עוד וירוס חדשכנכנסים לכתובת זה מוריד קובץ שנקרא "pixview.exe" שאותו לא פתחתי אבל אני משער שזה מה שגורם להמשך הפצת הוירוסצריך לפרסם את זה במקומות מרכזייםשילחו הודעות לכל הרשימה שלכם שיבהירו להם שאסור לפתוח את הכתובת הזאת!
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים כנ''ל גם אני קבלתי את זה מבן אדם שלא שמרתי איתו על קשר , אבל גם לא לחצתי על הלינק כי זה נראה מוזר מראש
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים same hereשתי הודעות של אנשים שלא דיברתי איתם כמה חודשים טובים.שילחו הודעות לכל הרשימה שלכם שיבהירו להם שאסור לפתוח את הכתובת הזאת!שלילי!זאת המטרה של הוירוס. ליצור הודעת שרשרת כמו זאת!!!מי שמטומטם בעייה שלו.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני מריץ סריקה של קספרסקי... המחשב שלי מתנהג קצת מוזר. WHAT DO U MEEN BRO? :argue:
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים שלחו לי כבר כמה פעמים ת'חרא הזה!אבל השכלתי מהוירוס הקודם ולא פתחתי את זה. ;D
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים lol קיבלתי את זה לפני שעה ולא הבנתי מה הבן אדם הזה רוצה ממני..שנים לא דיברתי איתו...חחחח ונכנסתי לאתר ולא קרה כלום... : פחחחחח אחרי בדיקה קצת נרחבת על הכתובת(שד"א רשומה למישהו בשם 'דימה לי' - lol) ואחרי שנכנסתי ללינק, הנוד32 קופץ... אם נכנסת ללינק ולא קרה כלום - נדבקת - פראייר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.