פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים השאלה פשוטה: את פיוניר יש ב-225 ש"ח, ואת הסמסונג יש ב-230 ש"ח. איזה מהם עדיף? איזה מהם יותר טוב לשימוש סטנדרטי במחשב?תודה מראש.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים שניהם מעולים.אני לקחתי פיונייר אם כי הסמסונג M תומך גם בLIGHTSCRIBE וצריבת DVDRAM והפיוניר לא(רק אם תחליף קושחה מה שיבטל את האחריות).
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר שניהם מעולים.אני לקחתי פיונייר אם כי הסמסונג M תומך גם בLIGHTSCRIBE וצריבת DVDRAM והפיוניר לא(רק אם תחליף קושחה מה שיבטל את האחריות).אז מה היתרונות של הפיוניר על הסמסונג?(אני אגב לא מבין כלום במושגים האלה, אני מנסה פשוט להבין מי שווה יותר את המחיר)
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים לדעתי שניהם שווים את המחיר.את סמסונג אינני מכיר אישית אבל קראתי את הסקירה עליו ב CDRLABS http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=292&page=Conclusion והביקורות חיוביות והוא מומלץ בסטיקי(שקראת?).היתרון שלו על גבי פיונייר הוא:1. מהירות(*18) אך הוא זניח כי קשה להרגיש את ההבדל.2. ומה שרשמתי בהודעה הקודמת.את הפיוניר כאמור יש לי, הוא נמצא יותר זמן בשוק ולדעתי מדובר באחד הצורבים הטובים שיש כיום בארץ.אם תשאל באופן ספציפי מה המידע שמעניין אתך בפיונייר אני אנסה לענות.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אפשר לראות את כך.הפיוניר כבר מוכח מבחינת האיכות שלו, הסמסונג עדיין לא.אני הייתי לוקח את הפיוניר. שלא תבין לא נכון, על הנייר הסמסונג צריך להיות אחלה צורב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.