פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים שלום לכל עונה !ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRAללוח שתי אפשרויות לRAID.מה עדיף ?SILICON IMAGE RAID SIL 3152או :s05:?מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים תגיד אתה חושב שאם תציף את הפורום אם אותה שאלה זה יעזור?פשוט ינעלו אותם וזהו.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים SILICON IMAGE, גם כי הוא בנוי ל-RAID ולא "גם"ובנוסף מנסיון שלי סיליקון הרבה יותר יציב.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר SILICON IMAGE, גם כי הוא בנוי ל-RAID ולא "גם"ובנוסף מנסיון שלי סיליקון הרבה יותר יציב.בקשר ליציבות - שניהם מספיק יציביםהשאלה היא מה מהם יותר מהיר ?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים בקשר ליציבות - שניהם מספיק יציביםהשאלה היא מה מהם יותר מהיר ?מבטיח לך שלא שניהם יציבם כמו שנראה לך. (אכלתי את זה גם בגי'גבייט וגם באסוס).מבחינת מהירות אני לא ישקר ואגיד לך שאין לי מושג, אבל אני כן בטוח שאתה לא תרגיש בהבדל... אלא לא בקרים חיצוניים מקצועיים.. בקר... סביר ונחמד.אגב, גם תלוי בסוג הRAID שאתה עושה... אני מבין ש- 0...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר מבטיח לך שלא שניהם יציבם כמו שנראה לך. (אכלתי את זה גם בגי'גבייט וגם באסוס).מבחינת מהירות אני לא ישקר ואגיד לך שאין לי מושג, אבל אני כן בטוח שאתה לא תרגיש בהבדל... אלא לא בקרים חיצוניים מקצועיים.. בקר... סביר ונחמד.אגב, גם תלוי בסוג הRAID שאתה עושה... אני מבין ש- 0...כן זהו STRIPPED RAIDRAID 0אולי כידאי לשקול אפשרות למעבר לבקר חיצוני......סתםאים אפשר, היתי רוצה לראות BENCHMARKS.....
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אז זהו, שלא.ננעל. אתה מורחק לחודש על הצפה והתעלמות מפורשת מחוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.