עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך צריך לויסטה ?

Featured Replies

פורסם

האם כל כרטיס מסך חלש שיש לו 128M זכרון ותומך DX-9 מתאים מתאים לעבודה בויסטה ב-AERO ?

פורסם

כמו שאמרת DX9 כנראה שלא, הרי ויסטה בא עם DX10

שמעתי גם שבשביל לעבוד כמו שצריך עם Aero חייב PCIe, באופן אישית ניסיתי את RC1 על Radeon 9600 pro והתוצאה מחרידה, איטיות איומה יש לי חבר שיש לו Radeon 1900 משהו, הכי חדש שיש כרגע נראה לי ואצלו זה עבד טוב :)

זה עדיין RC1, את RC2 עדיין לא ניסיתי, בכל מצב עד שלא יצא ויסטה סופי לא נדע

בכל מצב, לפחות כרגע וסביר להניח שכך היתברר בהמשך לעבוד עם ויסטה זה פשוט לקנות מחשב חדש בשביל לעשות את מה שעושים כיום רק פשוט בויסטה

פורסם

יקח כמה שנים עד שהחומרה תתחזק ותוכל להריץ את ויסטה בקלות

פורסם

תפסיקו לדבר שטויות.

אני פה עם FX-5200 וזה עובד סבבה.

כמובן שעדיף כרטיס "קצת" יותר חדיש (6600 ומעלה).

פורסם

איך ה יעבוד על X1800XT?

פורסם

על 850XT עובד מצויין

דרך אגב, יש דיון מרוכז על הויסטה

פורסם

תפסיקו לדבר שטויות.

אני פה עם FX-5200 וזה עובד סבבה.

כמובן שעדיף כרטיס "קצת" יותר חדיש (6600 ומעלה).

אם לא שמת לב אני לא ניחשתי איך זה עובד על כרטיס Radeon 9600 pro אלה בדקתי את זה

ומה לא נכון בזה שויסטה זה בעצם לקנות מחשב חדש בשביל להינות מאותה הדבר פשוט השם שונה? תשווה את ויסטה למערכת האחרונה שלך תגיד מה ההבדלים, חוץ מהגרפיקה של ויסטה לא רבים נכון? הינה התשובה

כזכור לך בהתחלה באקס פי דיברו על 256 ראם ואיזה שהו מעבד חלש, אם אני זוכר נכון פחות מג'יגה הרץ

כיום אני רוצה לראות מישהו שעושה את זה והמערכת עובד לו פיקס

פורסם

אני רואה שיש פה להרבה אנשים ויסטה...

מאיפה אותם מורידים? מאימיול?

open source, המחשב הישן שלי היה P3 870, עם 256 ראם וכרטיס מסך VOODOO 3, וווינדוס XP עבד בסדר גמור...

ברור שהמחשב לא היה מהיר כמו החדש והעבודה עם הווינדוס היתה "קצת" איטית, אבל זה היה נסבל.

פורסם

אם נרשמת לבטא אתה יכול להוריד מהאתר של מיקרוסופט.

פורסם

הגרסאה הזאת מוגבלת לכמה חודשים או לא?

פורסם

כתוב שמה, אם אני זוכר נכון, אפשר להשתמש בזה עד הראשון ליוני 2007.

פורסם

open source, המחשב הישן שלי היה P3 870, עם 256 ראם וכרטיס מסך VOODOO 3, וווינדוס XP עבד בסדר גמור...

ברור שהמחשב לא היה מהיר כמו החדש והעבודה עם הווינדוס היתה "קצת" איטית, אבל זה היה נסבל.

לא אמרתי משהו אחר, שים לב מה אמרתי, אמרתי "ויסטה זה בעצם מחשב חדש בשביל לעשות את מה שאתה עושה כיום במחשב אחר"

מ זה אומר? שאקס פי למשל על מחשב כמו שלי עובד באמת מהר, ובשביל שויסטה יפעל לא פחות מהר מאשר אקס פי אז אני צריך מחשב חדש דבר לא מתקבל על הדעת

כמובן שאקס פי עובד על פנטיום 2 לא אמרתי שלא, אבל הוא לא מנצל את היכולות המקסימליות שלו והרי המטרה שהמערכת תעבוד בצורה מקסימלית ולא תקרטע

פורסם

להוריד 32 ביט או 64 ביט?

פורסם

תלוי איזה מעבד ישלך, 64 ביט או 32 ביט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים