עבור לתוכן

Lyric Plugin for Winamp&MediaPlayer

Featured Replies

פורסם

אני כבר ממזמן משתמש בכזה דבר של LEOLYRICS אבל לאחרונה גיליתי את ה-Plugin של http://www.lyricsplugin.com/ אחד הדברים הפשוטים והנוחים שהשתמשתי. עובד על בסיס HTML ומה שאתה רואה זה עמוד של HTML. כאשר אין את ה LYRIC המאגר בפשטות אפשר להוסיף אותו או לערוך ולעשות תיקונים בזה נמצא במאגר.

כמו כן יש לנוחות כפתור חיפוש ישיר ל GOOGLE אשר ישר יחפש את ה LYRIC של אותו ישר שאתם שומעים, כך תוכלו להוסיף את ה LYRICS ביותר נוחיות למאגר.

חינם לחלוטין, התקנה פשוטה, שוקל 65KB :lol:

**ניתן לשנות את הצבע של הרקע ושל הפונט.

winamp-thumb.gifmediaplayer-thumb.gif

• תגובות 33
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חיפשתי כזה דבר לWMP.

תודה!

פורסם

או תודה!

נמאס כבר מה-EvilLyrics

פורסם
  • מחבר

או תודה!

נמאס כבר מה-EvilLyrics

הבעיה של EVILLYRICS היא שהחלון של התוכנה לא קשור ל WINAMP או כל נגן. וזה פשוט לא נוח להשתמש בוא בצורה כזו.

פורסם

תודהההההההההההההההההההה אתה לא יודע כמה עזרתה לי אם היה נקודות בפורם הייתי נותן לך

פורסם

ניסיתי להתקין... ומאז הוינאמפ שלי מסרב לעלות

(עשיתי Uninstall והתקנתי מחדש, וזה עובד, אבל כמובן שאין את הפלאגין...)

אני משער שזה פשוט לא מיועד לעבוד עם winamp 2 אלא בטח winamp 5...

למישהו יש פלאגין כזה לוינאמפ 2? (ולא, אני לא עובר לוינאמפ 5, אל תציעו את זה אפילו)

פורסם

מעולה!! עובד גם עם 11!!

גדול מהיר\קטן פשוט ענק!!

תודה.

:xyxthumbs:

פורסם

ניסיתי להתקין... ומאז הוינאמפ שלי מסרב לעלות

(עשיתי Uninstall והתקנתי מחדש, וזה עובד, אבל כמובן שאין את הפלאגין...)

אני משער שזה פשוט לא מיועד לעבוד עם winamp 2 אלא בטח winamp 5...

למישהו יש פלאגין כזה לוינאמפ 2? (ולא, אני לא עובר לוינאמפ 5, אל תציעו את זה אפילו)

כנ"ל :yelclap:

פורסם

לא ניראה לי שיש :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני לא חודב שיש ל 2 ???.

אבל 5 מספק את העבודה יפה מאד בתוספת של כמה PLUGINS

פורסם

תודה, גם אני השתמשתי בזה של LEOLYRICS והיו תקופות שהוא עשה בעיות וחיפשתי פתרון אחר.. :xyxthumbs:

פורסם

אני לא חודב שיש ל 2 ???.

אבל 5 מספק את העבודה יפה מאד בתוספת של כמה PLUGINS

כמו שאמרתי, אני לא מתכוון לעבור ל5, ואין לי כבר כוח לפרט למה

פורסם

סתם מעניין אותי לדעת למה?

פורסם

http://www.leoslyrics.com/winamp.php

^^ למי שמחפש פלאג ל-Winamp 2

השתמשתי בלאו עד עכשיו..אכן יש בו כמה בעיות מעצבנות לפעמים

בחנתי את שניהם "ראש בראש" כלומר אותו וינאמפ הרצתי את שני הפלאגינים הזה שבדיון הרבה יותר טוב..רק מה שאני שונא זה הגודל של הפונט והממשק, בלאו זה יותר יפה ונוח לקריאה

מה שממש מעצבן בלאו שאם אתה פשוט מריץ שירים ואחרי שנגמר שיר ועובר לשיר הבא לבד אתה צריך לחפש את הליריקס ידנית או ללחוץ פעמיים על השיר ואז הוא מחפש

פה זה ממש נחמד

פורסם
  • מחבר

http://www.leoslyrics.com/winamp.php

^^ למי שמחפש פלאג ל-Winamp 2

השתמשתי בלאו עד עכשיו..אכן יש בו כמה בעיות מעצבנות לפעמים

בחנתי את שניהם "ראש בראש" כלומר אותו וינאמפ הרצתי את שני הפלאגינים הזה שבדיון הרבה יותר טוב..רק מה שאני שונא זה הגודל של הפונט והממשק, בלאו זה יותר יפה ונוח לקריאה

מה שממש מעצבן בלאו שאם אתה פשוט מריץ שירים ואחרי שנגמר שיר ועובר לשיר הבא לבד אתה צריך לחפש את הליריקס ידנית או ללחוץ פעמיים על השיר ואז הוא מחפש

פה זה ממש נחמד

צודק ב 100%! רק רוצה להוסיף שתהליך של הוספת ה LYRIC לוקח כמה ימים ב LEOLYRICS ובPLUG הזה 2 שניות (באמת 2) =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים