פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים ניד פור ספיד מוסט וונטד = NFSMW אבל אני לא מסכים עם הבחור. על הגדרות נמוכות הכל יעבוד לך חלק (והמחשב של שותף שלי עם כרטיס מסך מובנה מוכיח את זה) - השאלה אם לא יכאב לך בעיניים מרוב שזה יהיה מכוער
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים איזה מהם ?יש את THE PATH OF NEO שזה משחק שיעבוד אצלך LOW וגם זה ממש אבל ממש ממש משחק גרוע (!).אני ממליץ להשקיע קצת בכ.מ כי אתה ניראה אחד שאוהב לשחק, תשקיע לפי המצב הכלכלי, כרגע אני ממלית לך מאוד לקנות את 7600GT.אם אתה רוצה משחק שיעבוד אצלך קח את FIFA 2003 זה אמור ליהיות טוב וגם יש אומרים שזה הפיפא הכי טוב שייצא איי פעם...ומישהו פה אמר שהוא יוכל להפעיל עם גראפיות מנימליות לא דייק, משחק שיצא היום (DARK MASSIHA לדוגמה) יעבוד על 800*600 בלי פילטרים (פילטרים זה כל מני דברים שעושים שיראו יותר טוב, וגם מכבידים) עם טקסטורות באיכות הכי גרוע מודולים הכי גרוע וכו... ורק אז המשחק ירוץ עם FPS (כמה תמונות לשנייה , FRAME PER SECOND .) גום אז זה לא יהיה סביר כל כך סביר (45-+) .
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים 45 FPS זה לא סביר? חוצמזה, דארק לא יעבוד בחיים עם אובורד, לא חשוב עד כמה זה על LOW.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני משתמש כרגע הכרטיס מסך ONBOARD ואני מפעיל CSS+הגדרות הכי נמוכות+קינפוג שהורדתי מהאינטרנט לFPS גבוה+הגדרות מתוך הסטים שיקח כמה שפחות מקום בזיכרון ושישתמש בDX7 וזה עובד על 13 FPS
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר חבר'ה טעות!!!!!! גדולה מאודד!!!ל KSP לא היה את הלוח הזה אז היה להם לוח ב-30 שקל יותר יקר!!!!הנה הואא!!!הלוח הזהM55Plus-S3G AM2, 6100, DDR II800, PCI-Eולא זהM51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked)אז פיפא 2007 יעבוד עליו???ומה עם NFSMW???ו MATRIX הכי ישן???תודה רבה וסליחה על הטירטור
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מי לעזאזל נתן לו לוח אם של AM2... AMD זה פשע קח לוח של ASROCK עם תמיכה לקונרו ואז תוכל לשדרג בקלות בפעם הבאה... חוץ מזה שהם יותר זוליםד"א NONAME יש להם את שניהם מה הבעיה?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר שהגעתי אליהם לחנות הוא אמר שניגמר.....קיצר מהמשחקים שאמרתי.....מה יעבוד ומה לאא...??
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים האמת שאני ממש לא יודע אבל כנראה פיפא 2007 ומוסט וואנטד יש סיכויים מאוד טובים שהם לא יעבדו...אם יש לך קצת כסף להשקיע תקנה לוח אם וכרטיס מסך יותר טובים ותשחק כל מה שאתה רוצה
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה...... (בא לי להעיף לך מכות ביאסת אותיייי > חחח סתם אחי ) עוד מישהו!??!?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים תשמע, אתה מצפה שמישהו יגיד לך שמשחקים כן יעבדו או מה? לא, הם לא יעבדו ב-FPS סביר, אפילו בהגדרות הכי נמוכות - כרטיס מסך מובנה אינו נועד לאנשים שרוצים לשחק במשחקים, אלא לאנשים שפשוט לא צריכים כרטיס מסך, כלומר לא משתמשים ביישומים גראפיים כבדים כמו משחקים.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים תודה על התגובה המהירה...... (בא לי להעיף לך מכות ביאסת אותיייי > חחח סתם אחי ) עוד מישהו!??!? אם אתה קונה משחקים, פשוט תלווה מחבר ותבדוק, כפי שאתה רואה אף אחד לא עונה לך על בטוח. ואם אתה לא קונה אז יותר טוב, פשוט תשיג ותנסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.