עבור לתוכן

הנה המפרט שלי! - עכשיו.. איזה משחקים יעבדו עליו...??

Featured Replies

פורסם

ניד פור ספיד מוסט וונטד = NFSMW

אבל אני לא מסכים עם הבחור. על הגדרות נמוכות הכל יעבוד לך חלק (והמחשב של שותף שלי עם כרטיס מסך מובנה מוכיח את זה) - השאלה אם לא יכאב לך בעיניים מרוב שזה יהיה מכוער :)

• תגובות 53
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה כאילו אשכרה ממש מכוער??

ומה עם MATRIX

פורסם

איזה מהם ?

יש את THE PATH OF NEO שזה משחק שיעבוד אצלך LOW וגם זה ממש אבל ממש ממש משחק גרוע (!).

אני ממליץ להשקיע קצת בכ.מ כי אתה ניראה אחד שאוהב לשחק, תשקיע לפי המצב הכלכלי, כרגע אני ממלית לך מאוד לקנות את 7600GT.

אם אתה רוצה משחק שיעבוד אצלך קח את FIFA 2003 זה אמור ליהיות טוב וגם יש אומרים שזה הפיפא הכי טוב שייצא איי פעם...

ומישהו פה אמר שהוא יוכל להפעיל עם גראפיות מנימליות לא דייק, משחק שיצא היום (DARK MASSIHA לדוגמה) יעבוד על 800*600 בלי פילטרים (פילטרים זה כל מני דברים שעושים שיראו יותר טוב, וגם מכבידים) עם טקסטורות באיכות הכי גרוע מודולים הכי גרוע וכו... ורק אז המשחק ירוץ עם FPS

(כמה תמונות לשנייה , FRAME PER SECOND .) גום אז זה לא יהיה סביר כל כך סביר (45-+) .

פורסם

45 FPS זה לא סביר? :kopfpatsch:

חוצמזה, דארק לא יעבוד בחיים עם אובורד, לא חשוב עד כמה זה על LOW.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל MATRIX הכי ישן...

איך הוא יעבוד אצלי?

פורסם

זה כרטיס מסך מסריח, אם זה משולב בלוח אם

פורסם
  • מחבר

זה כרטיס מסך מסריח, אם זה משולב בלוח אם

עזרת מאוד!!...

??

פורסם

אני משתמש כרגע הכרטיס מסך ONBOARD ואני מפעיל CSS+הגדרות הכי נמוכות+קינפוג שהורדתי מהאינטרנט לFPS גבוה+הגדרות מתוך הסטים שיקח כמה שפחות מקום בזיכרון ושישתמש בDX7 וזה עובד על 13 FPS

פורסם
  • מחבר

חבר'ה טעות!!!!!! גדולה מאודד!!!

ל KSP לא היה את הלוח הזה אז היה להם לוח ב-30 שקל יותר יקר!!!!

הנה הואא!!!

הלוח הזה

M55Plus-S3G AM2, 6100, DDR II800, PCI-E

ולא זה

M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked)

אז פיפא 2007 יעבוד עליו???

ומה עם NFSMW???

ו MATRIX הכי ישן???

תודה רבה וסליחה על הטירטור

פורסם

מי לעזאזל נתן לו לוח אם של AM2...

AMD זה פשע קח לוח של ASROCK עם תמיכה לקונרו ואז תוכל לשדרג בקלות בפעם הבאה... חוץ מזה שהם יותר זולים

ד"א NONAME יש להם את שניהם מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

שהגעתי אליהם לחנות הוא אמר שניגמר.....

קיצר מהמשחקים שאמרתי.....

מה יעבוד ומה לאא...??

פורסם

האמת שאני ממש לא יודע אבל כנראה פיפא 2007 ומוסט וואנטד יש סיכויים מאוד טובים שהם לא יעבדו...

אם יש לך קצת כסף להשקיע תקנה לוח אם וכרטיס מסך יותר טובים ותשחק כל מה שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה...... (בא לי להעיף לך מכות ביאסת אותיייי >:( >:( חחח סתם אחי :lol:)

עוד מישהו!??!?

פורסם

תשמע, אתה מצפה שמישהו יגיד לך שמשחקים כן יעבדו או מה? לא, הם לא יעבדו ב-FPS סביר, אפילו בהגדרות הכי נמוכות - כרטיס מסך מובנה אינו נועד לאנשים שרוצים לשחק במשחקים, אלא לאנשים שפשוט לא צריכים כרטיס מסך, כלומר לא משתמשים ביישומים גראפיים כבדים כמו משחקים.

פורסם

תודה על התגובה המהירה...... (בא לי להעיף לך מכות ביאסת אותיייי >:( >:( חחח סתם אחי :lol:)

עוד מישהו!??!?

אם אתה קונה משחקים, פשוט תלווה מחבר ותבדוק, כפי שאתה רואה אף אחד לא עונה לך על בטוח.

ואם אתה לא קונה אז יותר טוב, פשוט תשיג ותנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים