עבור לתוכן

המפרט של 3K המופיע באתר - שאלה

Featured Replies

פורסם

זה המפרט החזק ביותר מבין המפרטים המופיעים בקטגוריה לעבודה משרדית.

השאלה היא - האם הוא מספיק מעל ומעבר לצורך של מתכנת , בשפה כבדה כמו JAVA עם כל הפונקציונאליות שלה?

פורסם

כן, מפרטים מצויינים, המעבדים חזקים, ואם יש לך צורך בקצת גרפיקה אז ה73GT יספיק.

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה!

פורסם

ואולי שני גיגה זכרון

פורסם

ואולי שני גיגה זכרון

זה גם אני ממליץ , שניי G זיכרון בDUAL CHANNEL יעשו לך מחשב מהיר בצורה שלא תיאמן שיספיק אפילו לקצת משחקים , שלא לדבר על JAVA לפחות עד 2014 בערך ...

פורסם

ORENTC

מה הנסיון של ב JAVA?

פורסם

ORENTC

מה הנסיון של ב JAVA?

ניסיתי קצת לעסוק בזה לפניי שנה , היה לי אז מחשב ישן והוא בקושי זז , אבל הבנתי את הפואנטה שלך אני חושב , אם JAVA מספיק קל בשביל לרוץ על פלאפון ממוצע ( הNOKIA 3510I שלי תומך בזה , וזה הפלאפון הראשון של NOKIA בצבע...) , הוא יעוף על G , ושניי G באמת בזבוז , הלכתי לערוך את התגובה הקודמת שלי .

עריכה : מצאתי אוצר , check this out ,

http://developers.sun.com/prodtech/javatools/jscreator/reference/docs/2/Installation_ReleaseNotes.html#sysreq

בשביל ליצור בג'אוה , דרוש 1GB RAM , ומינימום פנטיום 4 או מקביל מAMD במהירות של ג'יגה , כלומר , בשביל תאימות לעתיד , אולי כן מומלץ 2 , אם התקציב מאפשר

פורסם

בד"כ תכנתים אוהבים RAM. שאלתי כי חשבתי שאתה מכיר. אני לא מכיר ספציפית את האפליקציה הזאת.

פורסם

כל תוכנה שתכתוב - אלא אם אתה כותב את vista בבית - תשב בצורה מלאה גם בתוך גיגה זיכרון. ולכן אין שום יתרון פה בלקחת 2 גיגה. שום יתרון.

פורסם

כל תוכנה שתכתוב - אלא אם אתה כותב את vista בבית - תשב בצורה מלאה גם בתוך גיגה זיכרון. ולכן אין שום יתרון פה בלקחת 2 גיגה. שום יתרון.

כמו שאמרתי , זה חשוב לתאימות לעתיד , חוץ מזה , זה תמיד נוח אם קורה וילדים של עובדים מבקרים במשרד ורוצים לשחק משחקים על המחשב ...

פורסם

בכל זאת, תכנתים ביקשו לא מעט פעמים מחשבים פה עם 2 גיגה. אולי בשביל מולטיטסקינג טוב יותר.

פורסם

כנראה כי הם לא יודעים בעצמם מה הם מבקשים.

ראיתי דיון קצת יותר רציני בסוגיה - שבין השאר כתב על הנושא לינוס טרובלדס - האיש שלכאורה המציא את לינוקס.

ולינוס היה המתכנת היחיד בדיון שהשתמש במערכת עם 2 גיגה זיכרון. והוא מתכנת מערכות הפעלה. ואף ציין שהיה יכול להמנע

מלהשתמש בכ"כ הרבה זיכרון בהפעלת יותר שיקול דעת.

הקונצנוז בדיון, תופתעו לשמוע. היה שאפילו 1 גיגה זה לרוב ovrerkill.

פורסם

אני אגיב לשרשור הזה גם בתור מתכנת וגם בתור איש חומרה.

אני פותח היום את ה-Task Manager ובוהה ב-Commit Charge של כ-900 מגה.

מלבד מסנג'ר, סקייפ, Antivirus, Antispyware, Acrobat, אקספלורר ועוד כמה שטויות קטנות לא פתוח כלום.

נכון - המערכת הפעלה בת שנה וחצי והותקנו והסרו מעליה הרבה דברים. המחשב גם רץ כרגע כשבועיים בלי אתחול. זליגת זכרון של תוכנות מסויימות היא גם פקטור כאן.

כאשר אני מתכנת, פתוחים אצלי קבוע Visual Studio, חלונות רבים של אקספלורר, כמה מסמכי PDF, אולי תוכנת עריכה תמונות, וורד ואולי עוד כמה שטויות קטנות.

אז כן, אם שומרים באדיקות על מערכת הפעלה נקייה, ומאתחלים אותה מדי פעם, וסוגרים מדי פעם כל מני תוכנות וחלונות אשר לא משתמשים בהן עכשיו - אפשר להסתפק בג'יגה זכרון.

אבל, מי שמתכנת, גם בתור מקצוע וגם בתור תחביב - המחשב הוא בשבילו כלי עבודה.

בתור מתכנת - המחשב צריך לעבוד בשבילי, ולא המתכנת צריך להיות עבד של המחשב.

בעזרת 2 ג'יגה זכרון, אפשר לבטל את הזכרון הוירטואלי ולבצע כמעט כל מטלה שוטפת או אפילו דברים זוללי זכרון בלי לחשוב פעמיים. השיפור בזמן התגובה הוא מדהים. במיוחד במערכת הפעלה שאינה בתולה.

זיכרון לא יקר היום. השיפור באיכות החיים אשר מביא עוד 600 שקלים - עלות עוד סטיק של ג'יגה, שווה לדעתי כל שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. כנראה באמת כדאי ללכת על 2G של RAM, כדי למנוע כאב ראש מיותר. וכמו שמישהו המליץ בהתחלה - גם כדאי לרכוש מאיץ גרפי לא יקר.

פורסם

זה יהיה נחמד

הצעת מחיר מקוונת: סקאי מחשבים

הדפס הצעת מחיר

פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים

1 4000

הרכבת מחשב + התקנת תוכנה - חינם - ¤0.00

¤0.00

1 4167B

צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤194.00

* צבע שחור

¤194.00

1 IE6300

מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,097.00

¤1,097.00

1 39250

לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤613.00

¤613.00

2 T667UA1GC

זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ - ¤550.00

¤1,100.00

1 6A19B-300W

מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300ART 20/24P שחור - ¤315.00

* צבע שחור

¤315.00

1 160js

דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS - ¤330.00

¤330.00

1 LV133

כרטיס מסך WinFast PX7300GT TD256 - ¤465.00

¤465.00

משלוח : יקבע בעת ההזמנה

סך הכל : ¤4,114.00

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים