פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מה אתה עושה צחוק? עשיתי 6727 נק' בלי OC, כמה נק' הOC כבר יכול להוסיף לי?ואם אפשר לינק לדרייבר הזה שמאפשר OC דרך הלוח בקרה של NVIDIA, אני אודה לך....http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים גיא אתה בטוח שזה אותו כרטיס כי לי ניראה שגם המתחים שונים לא? והזיכרונות ? האקסטרים משיג תוצאות טובות ויתר מישל הGT בoc בתצורה משמעותית
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר יכול להיות שהמתח לליבה גבוה יותר אבל אני ממש לא סגור על זה.. בכל אופן אתה יכול להתסכל.. הPCB הוא בידיוק אותו הדבר... ככה ש
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים שאני אבין... ה VMOD שאתם מדברים עליו הוא תוכנה או משהו שמחברים לכרטיס מסך כמו צלעות קירור ואם כן, לאן מחברים אותו?ועוד דבר, מה זה SLI ו-PCB שאתם מדברים עליהם?
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים ש: מה זה PCB?ת: למעשה PCB זה ראשי תיבות של Printed Circuit Board, או בעברית לוח מעגלים מודפסPCB איכותי למשל יכול לאפשר עוד קצת אוברקלוק, ואחד לא איכותי לא ינטרל "רעשים" והפרעות בין מעגל אחד לשנילקוח מה "FAQ" על השאר תעשה חיפוש באמת שזה לא כזה קשהונא לקרוא את ה FAQ של פורום כרטיסי מסך -יעזור לך מאוד ויענה לך על הכל
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אוקי תודה... ועוד שאלה..איך מחברים את צלעות הקירור לכרטיס המסך- עם משחה טרמית על הזכרון ועליה צלעות קירור או שמחברים את זה עם ברגים כמו שעושים עם המאוורר שעל הליבה? במדריך לאוברקלוק לא מצויין נפרט הזה.. רואים זיכרון בלי צלעות ואז זיכרון עם צלעות..
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים דבר ראשון על תשאל אותו דבר פעמים רצוף פשוט תערוך את השאלה שלך .אני חיברתי את שלי אם משחה תרמית ודבק מגה אבל זה אני .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.