עבור לתוכן

Leadtek 7600GT results - עודכן בעמוד 3..

Featured Replies

פורסם

בכללל לא בהחלט יכול להגיע אפילו לעבור אותו אם vmod

• תגובות 54
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

7800GT עם מערכת דומה לשלי מקבל סביבות ה6700-7000... ככה שלפי 3dmark05 דיי הגעתי אליו :o

הבעיה היא שאני תקוע עם זיכרונות ממש ממש גרועים שבקושי עובדים ב400MHZ ב8-4-4-3(twinmos value) נפלתי על הזיכרונות הכי גרועים שיכולים להיות..

הם ממש גורמים לצוואר בקבוק כאן מכיוון שהמעבד יציב סלע על 2750MHZ...

פורסם

לא הבנתי למה הזיכרונות משפיעים לך באוברקלוק?

דבר שני: מתי יהיו העלת מתחים? ;)

פורסם

אצלי אני עושה oc ל2200 המערכת שלי לא יציבה אפילו בגלישה לא יודע למה אז 2750 אמרתה נכון ?זה חלום בישבילי.ויש לי קירור ממש טוב.

פורסם
  • מחבר

כן.. כרגע 2750 עד שאני אבין מה הבעיה כי המעבד לפי דעתי עוד לא בסוף שלו...

לא הבנתי למה הזיכרונות משפיעים לך באוברקלוק?

דבר שני: מתי יהיו העלת מתחים? ;)

העלאת מתחים תהיה מתי שאני אשיג מולטימטר..

יש לי כבר מדריכים לPCB המיוחד הזה.. :)

פורסם

תתחדש ;D

ומערכת נחמדה בנית לך אני משער שעדין לא הוצאת ממנה את המקסימום אני צודק?

פורסם
  • מחבר

אפשר להגיד מכיוון שהזיכרונות פשוט דפוקים.. הם בקושי עובדים על 400MHZ יציב.. (כרגע על 392... ב400 לא ממש יציב) ביקשתי מהחנות להזמין לי סאמסונג במקומם כי הם פשוט זוועה..)

מה גם שVMOD לכרטיס בתיכנון.. הבעיה היא שנראה לי שהספק שלי כבר קצת גבולי..

המעבד - ייצבתי אותו על 2.85GHZ אבל על 1.70V..(עדיין - הוא לא חם בכלל)

אני עובד ביום יום על 305X9=2745mhz ב1.55V.. :)

אני ממש מרוצה מהמעבד.. בשביל 500שקל זאת ממש מציאה :)

פורסם

רק אני נידפקתי אם A8n-e שבקושי עושה 300fsb הקינסטון שלי לבד עושים 480 אם 2.5-3-3-7 שזה מצויין וככה עשיתי 2.7 סוף סוף אבל הביצועים יותר גורעים אז שמתי על 420 /2.4 אם 768 ראם ואני חייב להגיד שהלוח יהיה טוב אם יהיה לו ביוס נורמלי!!! יש לו חרא ביוס שזה מציק שום דבר שם לא עובד כמו שצריך גם אם הביוס הכי חדש הכל עובד חרא ולוח מוגבל לתת למעבד 1.55 שזה חרא!#%!

רק מוזר שאפחד לא מנסה לערוך לו את הביוס

פורסם
  • מחבר

דווקא מביקורות ואנשים בXS הA8N-E מגיע ל320-330 בכיף.. הגבול של שלי בHTT 3X הוא 347...

נחמד מאוד יחסית לNF4 standard... :)

היתרון היותר גדול אבל של הDFI שלי זה שהוא נותן 3.2V לזיכרונות :) וכל זה ב450שקל...

ד"א - בHTT 4X הוא עושה 302!!

פורסם

אם תוכל בקשה להביא לינק זה מאוד ישמח אותי כי הלוח הזה מאכז אותי מהיום הראשון למרות שהשגתי אותו בקומבינות כניראה שלכל דבר יש מחיר :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

באמת שאני לא מוצא עכשיו אבל היום חיפשתי ביוס טוב בשביל הלוח שלי בXS ובאחד מהנושאים היה אחד שאמר שהוא עושה 320-330 עם הA8N-E שלו...

פורסם

באמת שאני לא מוצא עכשיו אבל היום חיפשתי ביוס טוב בשביל הלוח שלי בXS ובאחד מהנושאים היה אחד שאמר שהוא עושה 320-330 עם הA8N-E שלו...

בטח אם מכפלה של x8 את זה גם אני עשיתי לא שזה נותן משהו אבל תודה בכל מיקרה :xyxthumbs:

פורסם
:yelclap: :yelclap: nice!!! יללאה זזתי לחבר LAN לחברים של אחי ביי
פורסם

אחלה מספרים סטינגר! :xyxthumbs:

מחכה לVMOD... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים