עבור לתוכן

Leadtek 7600GT results - עודכן בעמוד 3..

Featured Replies

פורסם

סוף סוף הגיע לוח האם המיוחל והתחלנו להתעסק.. בינתיים הגעתי לזה(עדיין לא הורדתי powerstrip ככה שבזיכרון כנראה אפשר לעלות יותר אבל הליבה במקסימום ללא VMOD)

המעבד נמצא על 251x11 = 2760mhz :

http://img508.imageshack.us/img508/5142/6823md6.jpg

• תגובות 54
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

holy cow

אך עשית את זה עם 76GT?!?

פורסם
  • מחבר

ידידי.. זה עוד כלום.. זה ללא העלאת מתח או מודים כלשהם לכרטיס.. עם קירור סטוק(הOC הזה לקח לי חצי שעה מקסימום)

פורסם

זה 3DMARK06?

אתה יכול להעלות תמונה עם הביצועים של ה- GPU/CPU מופרדים?

פורסם

ידידי.. זה עוד כלום.. זה ללא העלאת מתח או מודים כלשהם לכרטיס.. עם קירור סטוק(הOC הזה לקח לי חצי שעה מקסימום)

לאן אתה חושב שעוד תגיע?

פורסם
  • מחבר

לא זהו 3dmark05.. לא 2006..

2006 אני אעשה יותר מאוחר היום או מחר פשוט יש לי כמה דברים לא סגורים עדיין כאן..

לאן אני חושב שאני אגיע? אני מקווה כמה שיותר רחוק.. השיא עולם זה 9220.. אני לא מתיימר לשבור אותו.. אבל אני מאמין של7500 אני אגיע(במידה ואני אעשה VMOD.. פשוט אין לי כרגע מולטימטר בבית אז זה קצת בעייתי..)

פורסם

שאלה לי אליך פתוח האשכול

ואני אעשה VMOD.. פשוט אין לי כרגע מולטימטר בבית אז זה קצת בעייתי..)

1.מה זה vmod

2.מה זה מולטימטר

ואל תגידו לי לחפש בחיפוש כי חישפתי ולא מצאתי תודה

פורסם
  • מחבר

VMOD = מוד מתח. על ידי מוד פיזי(ובחלק מהכרטיסים תוכניתי) אפשר להעלות את מתח ליבת הכרטיס או הזיכרונות שלו..

מולטימטר - מודד מתח רב תכליתי..

פורסם

VMOD כאילו יש לוח לוח asus ויש לי תוכנה ai boostr משו כזה ויש אפשרות להעלות מתח אם אני מעלה מתח בתוכנה זה נקרא vmod?

פורסם
  • מחבר

לא.. אני מדבר על מודים לכרטיסי מסך.. שאלות מהסוג הזה אתה צריך להפנות לפורום.

פורסם

איך 840 ליזכרונות בלי vmod פשוט אכזרי לליבה אתה יכול 10hz בדוק... מה טמפ במאמץ? לא לישכוח על מה שדיברנו תעלה תמונת של הvmod

כל הכבוד הpcb החדש ממש טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ברגע שאני אשיג לעצמי מולטימטר ועפרון גופרית אני אעשה את הVMOD ואעדכן כאן..

פורסם

בטח חצי מהמסך היה ארטיפקטים בלי vmod

פורסם
  • מחבר

אתה מוזמן לבוא ולהסתכל.. אני כרגע עובד על 620 בליבה ו835 בזיכרונות ומשחק טראקמאניה על הגדרות גבוהות.. לדעתי הוא יגיע גם ל850 ואולי גם יותר פשוט עדיין לא התעסקתי עם powerstrip כי יש לי כמה דברים אחרים לעשות..

פורסם

טוב עם אתה אומר ככה אז הכרטיס הזה יכול להגיע אפילו ל7800gt אם vmod וקירור ממש טוב.או שנסחפתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים