עבור לתוכן

מפרט סופי,שאלות אחרונות 4K

Featured Replies

פורסם

אחרי הבתלבטויות רבות החלטתי בסופו של דבר ללכת על מפרט מבוסס קונרו,זהו המפרט שכנראה יוזמן מחר :

הסר כמות. מוצרים סה"כ

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 ש"ח

Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח

Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 490 ש"ח

LEADTEK WinFast PX7600GS TDH 256MB 690 ש"ח

Twinmos DDR2 667 512MB 780 ש"ח

Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU 360 ש"ח

סה"כ 4,052 ש"ח

עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי המפרט:

1- האם כדאי לחסוך כ100 שקל על הלוח אם ולקחת לוח של אסרוק שמגיע עם שנה פחות אחריות?

2-האם הכרטיס מסך של XpertVision עדיף על הלידטק? גירסת האקסטרים עולה 20 שקל פחות והגירסה הרגילה עולה 55 שקל פחות,על כולם שנתיים אחריות!!!

3-האם הזכרונות הנ"ל נתמכים על ידי הלוח אם? והאם יש זכרונות אחרים של NCP ,PQI,SAMSUNG,TEAM או כל חברה אחרת שנמכרים בפנדה טובים יותר מאלה שכדאי להחליפם?

4-מכיוון שלא קיבלתי תשובה חד משמעית לגבי המארז אני אשאל שוב: אינ מתלבט בין 6C60 לבין 6A19 כאשר ה-19 יקר ב50 שקל ולמה הוא כל כך מומלץ ע"י כולם באתר?

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפרט טוב

אבל לפי דעתי בכ.מ תיקח של לידטק

אם אתה רוצה לך על האסרוק(הוא לא טוב ל-oc גם מה שהבאת של גיגהבייט לא משהו אבל של גיגהבייט יותר טוב)

אתה יכול לקחת זיכרונות של V-DATA ולחסוך איזה 100 שקל

והמארז הזה טוב מספיק

פורסם

מפרט סבבה לגמרי..

אין סיבה לקחת של לידטק

הזכרונות בסדר גמור

אסרוק מעולה ולא ל-OC...

945 מוגבל ל-350 עד כמה שידוע לי...החלטה שלך לפי כמות הOC שתרצה

וכדאי לך להוסיף את התקציב לכותרת אחרת יבוא מנהל ומיד ינעל לך

פורסם
  • מחבר

בהתחשב בזה שאני לא ממש אובר קלוקר,אולי בעתיב אני אנסה משהו קטן, במה האסרוק כל כך מעולה?

ולגבי הזיכרונות ,אין VDATA בפנדה, אז איזה אפשרויות אחרות מומלצות שיוזילו לי את המפרט!!!

והאם כדאי בכלל לקחת מארז של FOXCONN עם ספק של FOXCONN שיוצא יותר זול בכ150 שקל? או שאולי לקחת מארז של פוקסקון וספק של HEC על מנת להוזיל עוד יותר את המערכת???

עד כמה גירסת הקסטרים טובה יותר מהגירסה הרגילה של XPERTVISION ?

פורסם

בהתחשב בזה שאני לא ממש אובר קלוקר,אולי בעתיב אני אנסה משהו קטן, במה האסרוק כל כך מעולה?

ולגבי הזיכרונות ,אין VDATA בפנדה, אז איזה אפשרויות אחרות מומלצות שיוזילו לי את המפרט!!!

והאם כדאי בכלל לקחת מארז של FOXCONN עם ספק של FOXCONN שיוצא יותר זול בכ150 שקל? או שאולי לקחת מארז של פוקסקון וספק של HEC על מנת להוזיל עוד יותר את המערכת???

אה בסדר אז תיקח אסרוק

ולא ידעתי שאין שם V-DATA

לפי דעתי הספק של האק יותר טוב אבל אני לא בטוח

פורסם

היתי נשאר עם ה945 וחושב לקחת אולי 965 אפילו אם זה בתוספת לא גודלה..כנראה שהוא יתמוך ב"מרובעי ליבה"

לגבי הזכרונות תשאיר ככה...

לגבי מארז וספק --הכי טוב לך זה 6A19+300 של HEC...יותר איכותיים מהFOXCON בהרבה

פורסם
  • מחבר

ה 965 עולה 250 שקל יותר זאת דיי בעיה בשבילי !!!

פורסם

אוקיי..לשיקולך

פורסם

לפי דעתי כדאי לשדרג ב-250 שקל ולקחת

כי יש מצב שהוא יתאים למרובעי ליבה

אבל אתה תחליט

פורסם
  • מחבר

אני ממש מצטער על ההקפצה, אבל אני מתכוון להזמין את המפרט מחר ואני צריך תשובה דיי דחוף!!!

מה מהזכרונות שרשומים למעלה הכי כדאי? (מאז שהוספתי את הלינקים העלו את המחיר של GEIL,אז הם כנראה לא יכנסו לי לתקציב)

פורסם
  • מחבר

נראים מבחינת מה? התזמונים?

ואיך החברה הזאת ? אני לא ממש מכיר אותה

פורסם

לדעתי אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1816&products_id=13387

גם חברה מעולה, גם מחיר מצוין ואין לך צורך ביותר מזה מבחינת תזמונים כי ממה שהבנתי עם קונרו אין לזה משמעות כל כך.

אם אתה מתכנן OC לזכרונות אז במקום ה-GAIL תשקיע לדעתי את ה-850 ש"ח באחד מאלו :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166_2278&products_id=14280 או

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14780

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים