פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים רציתי לדעת איך ניתן כאשר לא קיים הקובץ הראשי index.html למנוע מלראות את תוכן התיקייה כאשר נכנסים לדומיין בדפדפן?תודה,
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים 1) אתה יכול לשים קובץ כזה בכל תיקייה שלא יהייה בו כלום.2) אתה יכול למנוע בהגדרות של השרת גישה לרשימת הקבצים בתיקייה. אם אין לך אכסון חינאמי תלחץ ימיני על המחשב שלי-> ניהול->שירותים וישומים->אינטרנט->אתר WEB->אתר אינטרנט->כאן יש לך את כל התיקייות. תבחר אחת ותלחץ עליה ימיני->מאפיינים->ספרייה->ואז יש לך שם:"בעת התחברות למשאב זה...". תשחק עם זה.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר יש לי בסך הכול תיקייה אחת. אבל אני סתם תהיתי איך אפשר למנוע צפייה בתיקייה.בנוגע לאפשרות השנייה. האתר לא על המחשב שלי. האתר על שרת לא חינמי.אז איך ניתן לעשות?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים לא... הוא לא אמר את זה.הוא אמר שהאתר נמצא על שרת לא חינמי.אמור להיות לו פאנל ניהולי ויש את זה שם.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר יש דרך.ככל הנראה יש לך הרשאת Browse.תוריד אותה.תודה, אני יכול להכנס לפאנל ניהול. איפה בערך צריכה להיות האפשרות של זה?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים איפה האתר מאוחסן/איזה פאנל ניהולי יש לך ?אולי אני מכיר, אם לא תחפש שם אני בטוח שתמצא.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר פאנל ניהול של h-sphereניסיתי לחפש ברפרוף אבל לא מצאתי אפשרות של browse משהו.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אממ אני לא ממש מכיר את הפאנל ניהול הזה. אבל האופציה של ביטול הניווט היא די בסיסית.מקסימום תשאל את החברה איך מבטלים או שבאמת תשים איזה קובץ כדי שימנע גישה.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר בכל אופן אני לא רוצה להטריח את אירוח האתר בשאלות כי גם ככה זה זול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.