פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים יש איזה וירוס, אתה מקבל קישור באיי סי קיו ואם הורדת ופתחת הוא מתיישב לך על המחשב שולח את עצמו לכל הרשימה שלך.אני חושב שהוירוס הוא Worm.Win32.Warezov.co הוא מתיישב ב system32 על שני קבצים אני לא זוכר את השמות שלהם. אחד מהם DLL בקיצור חבר שלי נדבק ולא הצלחתי למחוק אצלו את אחד הקבצים. ניסיתי בסייף מוד וגם לא עבד כתוב שאין גישה לקובץ.למחוק אותו כנראה שאני יחבר את הארדיסק שלו אלי בתור משני ויסרוק אותו.רציתי לדעת מה בידיוק הוירוס הזה עושה?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים דבר ראשון זה לא חדש:http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=401567&sid=127דבר שני, יש תוכנה שנקראת unlocker אם אני לא טועה שאתה יכול להתקין ואז אתה לוחץ על הקובץ שאתה רוצה למחוק אם הכפתור הימני ואז מוחק ואם הוא לא יצליח למחוק אז הוא יעשה את זה עם ההפעלה של המחשב.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר אוקיי אז איך אני מסיר אותו או מאיפה התוכנה אם מישהו יכול להעלות קישורומה בידיוק הוא עושה? סתם יושב במחשב ומפיץ את עצמו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.