עבור לתוכן

איפה המועדיפים נמצאים בFF?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להעביר את המועדפים מFF לאקספלורר 7 ..... יש דרך מיוחד שאפשר לעשות את זה או שאני צריך להעביר את המועדפים של FF למועדפים של האקספורר (ואם ככה אז איפה נמצאים המועדפים של הFF?

פורסם

השמות פשוט שונים

בFF זה נקרא סימניות..

השלישי משמאל בלשניות (איפה שישי קובץ עריכה וכו')

פורסם

לדעתי הוא התכוון לתיקיה שבה שמורים המועדפים שלו.

פורסם

הסתייגות: בדקתי על אקספלורר 6, לא 7

אצלי הסימניות נמצאות בקובץ

C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\syvis0m7.default\bookmarks.html

מכאן שה-FF שומר סימניות שונות למשתמשים שונים (בספרייה של הפיירפוקס עצמו יש רק סימניות default לפרופילי משתמש חדשים)

בקשר להעברה ל-IE: לא ניסיתי בעצמי (כדי לא למלא סתם את רשימת המועדפים ולעבוד שעה לנקות אותה אחר-כך), אבל נראה שהתהליך הוא כזה:

ב-FF תבחר ב-Manage Bookmarks מתפריט Bookmarks ואז Export מתפריט File. שמור את הקובץ במקום שנוח לך (למעשה יווצר קובץ זהה לזה שבספריית ה-Application Data). עכשיו תפעיל את האקספלורר, תפריט File, פקודה Import and Export ותייבא את הקובץ ששמרת קודם.

תכתוב פה אם זה עובד, אני סקרן לדעת :)

נ"ב ההבדל המהותי בין הסימניות של האקספלורר לאלה של הפיירפוקס הן שבפיירפוקס כל הסימניות שמורות בקובץ HTML אחד ובאקספלורר כל אחת היא קובץ URL עצמאי

פורסם
  • מחבר

תודה אחי עובד! אבל יש בעיה קטנה זה הופף את העיברית לג'בריש :nixweiss:

נראה לי זה בעיה בIE

פורסם

שמח לשמוע :)

בקשר לעברית - יש לי הצעה לניסיון (גם אותה לא בדקתי אצלי מאותה סיבה שכתבתי קודם): פתח את קובץ הסימניות ששמרת מהפיירפוקס עם Notepad ושמור עותק שלו בקידוד אחר - בחלון ...save as של ה-Notepad שנה את ה-Encoding לאחת משתי האפשרויות של ה-Unicode ואז יבא את הקובץ החדש לאקספלורר. אולי עם יוניקוד מלא הוא ידע להתמודד יותר טוב מאשר עם UTF-8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים