עבור לתוכן

לא נותן HDR+AA בOBLIVION עם X1950CF(+תמונה)

Featured Replies

פורסם

התקנתי OBLIVION בהגדרות אני מנסה לשים HDR+AA ולא נותן לי למשהוא יש מושג?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה צריך להפעיל רק את ה-HDR בהגדרות של המשחק.

בשביל ה-AA אתה צריך ללכת לדריברים ולהגדיר שם כמה AA אתה רוצה.

פורסם

יש לך תכרטיס x1950CF או שיש לך אשקרה CF עם שתי כרטיסי x1950xtx ??

סתם שאלה לא קשורה , הפתרון לבעיה שלך מצויה בתגובה של domiel

פורסם
  • מחבר

אה אוקי תודה ,דרך אגב זה אמור להיות ככה או שזה קומבינה?

פורסם
  • מחבר

יש לך תכרטיס x1950CF או שיש לך אשקרה CF עם שתי כרטיסי x1950xtx ??

סתם שאלה לא קשורה , הפתרון לבעיה שלך מצויה בתגובה של domiel

מערך CF שני כרטיסים X1950

אופס בטעות 2 תגובות למה אין למחוק?(פעם היה)

פורסם

ככה ATI אמרו להפעיל את זה, הבעיה היא ש-bethseda "שכחו"(ליתר דיוק רצו שלא יהיו תקלות בגלל משתמש שלא יודע שהכרטיס שלו לא מסוגל) שיש כרטיסים שמסוגלים לעשות את שניהם ולכן חסמו את זה.

פורסם

מוסרי

בשביל זה אתה קודם צריך להוריד דרייבר מיוחד של ATI שנקרא chuck patch

ורק אז הAA מהפאנל יעבוד

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/hotfix/oblivion_xp-2k_dd_8-291-1-060822a-035774.exe

אין לך מה לדאוג בקשר לגירסה

זה הדרייבר האחרון 6.9 עם התוסף של chuck patch זה קובץ רשמי

פורסם

תעשה על 1680 על הכל גבוהה ושלח לנו תמונות קצת :)

פורסם
  • מחבר

ככה ATI אמרו להפעיל את זה, הבעיה היא ש-bethseda "שכחו"(ליתר דיוק רצו שלא יהיו תקלות בגלל משתמש שלא יודע שהכרטיס שלו לא מסוגל) שיש כרטיסים שמסוגלים לעשות את שניהם ולכן חסמו את זה.

אהה יש לציין שאין לי דריברים רישמים של ATI כי מישהוא שם למעלה לא הוציא דריברים!!! יש לי קטליסט 6.9 מפוברק מאיזה אתר...לא יודע אם זה נותן פחות ביצועים רגע אני יעשה פרינט סקרין על הכי גבוה מה נותן האפשרות TEMPORAL-ANTI ALIASING באפשרויות של הדריברים?

פורסם

אה.. סליחה שכחתי שלא הוציאו דרייברים רשמיים עדיין לכרטיסים שלך

הטמפורל כפי שההסבר שלו אומר מעלה את הרמה של איכות התמונה בלי לפגוע הרבה בביצועים

ובגלל שיש לך מערך של שתי כרטיסים חזקים כדי לך להפעיל גם את הadaptive AA שמשפר בהרבה את איכות התמונה עוד יותר אבל אוכל ביצועים

פורסם
  • מחבר

אה.. סליחה שכחתי שלא הוציאו דרייברים רשמיים עדיין לכרטיסים שלך

הטמפורל כפי שההסבר שלו אומר מעלה את הרמה של איכות התמונה בלי לפגוע הרבה בביצועים

ובגלל שיש לך מערך של שתי כרטיסים חזקים כדי לך להפעיל גם את הadaptive AA שמשפר בהרבה את איכות התמונה עוד יותר אבל אוכל ביצועים

לא נותן לי לעשות פרינט סקרין ניסיתי תתוכנה שיש באתר והיא לא עובדת אצלי משו FRMAG משו כזה מה עושים? דרך אגב לא מזיז להם עם כל ההגדרות HI AA HDR ובשטח פתוח על 1600 אין אפילו קפיצה גם שטוען אזור זה רק מראה כתב המשחק ממשיך לרוץ ללא כל עצירה ..איך עושים סרטון או פרינט סקרין?

פורסם

בשיל סרטון, תשתמש בתוכנה fraps.

ובשביל תמונה, פשוט תלחץ print screen במקלדת ואז תכנס ל"צייר" ותעשה שם הדבק.

פורסם

דווקא ב-OBLIVION אהבתי יותר את אפקט ה-BLOOM, ה-HDR ממש שורף את האזורים הבהירים בתמונה בנוסף מוריד לך FPS בנדיבות זה מורגש

במיוחד במקומות פתוחים במשחק.

פורסם

הוא לא ירגיש שום דבר אל תדאג , גם כשהוא ירד הוא לא ירד לרמה שהוא ירגיש אותה בכלל

פורסם
  • מחבר

בשיל סרטון, תשתמש בתוכנה fraps.

ובשביל תמונה, פשוט תלחץ print screen במקלדת ואז תכנס ל"צייר" ותעשה שם הדבק.

2 האפשרויות לא עובדות ה FRAPS לא עולה בכלל היא מראה לשניה מסך של CMD וזה נעלם והפרינט סקרין לא ניקלט עשיתי אין הדבק בצייר יש לך עוד רעיונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים