פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים שלוםמדובר על לוח P5B DELUXE עם מעבד 6600Eהחיבור מתאים רק ישנם 4 פינים פנויים. ואם כן מה נותן ה24 פין?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים התשובה היא כן. (אצלי זה ככה).זה פשוט עוד חיבורי מתח לעומס עבודה גבוה יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר האם זה יגביל אותי בO.C?כמו כן האם חייב לחבר את החיבור מתח לכרטיס מסך (מדובר על 1900XT) זה חיבור עם 6 פינים.פשוט חבל לי על הספק מדובר על ספק ANTEC 430W שנרכש לפני 3 שנים
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים שמע, זה לא שהמערכת שלי חזקה... יש לי 20 +4, כלומר ה4 שליד המעבד ועוד 20 של החיבור ATX.הספק הוא ספק טוב של אנרמקס. ה365 לא זוכר במדויק.לא היתה לי אפילו קריסה אחת.החיבורים האלה הם רק בשביל עוד ריילים של 3.3 ו5 וולט אני אני לא טועה.לכרטיס מסך אתה חייב לחבר.(חיבור 6 פינים? AUX? לא נראה סביר במיוחד)עריכה: אני לא מכיר יותר מידי את המערכת שלך עם ספקים של 20 פינים (למרות שהספק שלך מצויין), אני ממליץ לך לחכות למישהו שיש לו נסיון עם מערכת דומה וספק דומה.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים לכרטיסי מסך יש חיבור מולקס רגיל או pci-e כבל בקשר ל 4 פינים הנוספים הם נותנים עוד כוח לפורט של Pci-Express כמו לכרטיסים High-End ובנוסף מספקים ריילים של +12V, +5V, +3.3 ואדמה ל Pci-Express סלוט
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר אז אני מבין שאני חייב להחליף את הספק אין לי חיבור מתח ל-PCI-E :'(תודה למי שעזר
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אולי קודם כול תבדוק עם הספק הנוכחי שלך האם המערכת עובדת והיא יציבהאם תראה כי המערכת קורסת תבין מה הסיבה
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר אני לא יכול להפעיל אבל את הכרטיס מסך לפי מה שהבנתי פה כי אין לי בספק את החיבור מתח לכרטיס מסך הוא דורש חיבור מתח PCI-Eחבל כי יש לי ספק מעולה ANTEC 430W שנרכש לפני 3 שנים
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אתה כנראה מדבר על TP2, לו יש את ה-TP המקורי.בכך מקרה, כרטיסי מסך באים עם כבל מולקס ל-PCI-E.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני לא יכול להפעיל אבל את הכרטיס מסך לפי מה שהבנתי פה כי אין לי בספק את החיבור מתח לכרטיס מסך הוא דורש חיבור מתח PCI-Eחבל כי יש לי ספק מעולה ANTEC 430W שנרכש לפני 3 שניםאני הגבתי להודעה שלך וגם לשלו.ל-TP המקורי עד כמה שזכור לי יש רק 20 פינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.