עבור לתוכן

טורניר FIFA 2007 שלב הבתים!רשימה מעודכנת של יצירת הקשר בדף הראשי! הטורניר מתחיל!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם הוא לא יופיע עד מחר ניצחון טכני לך במידה ועשיתה הכל..

• תגובות 92
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סבבה

פורסם

חבר'ה, נראה לי שכל הקטע הזה עם הליגה לא ממש הולך. קצת קשה לארגן שכולם ישחקו אחד עם השני לפי מחזורים תוך קביעה מראש שחייבים לשחק.

לדעתי צריך לארגן משהו יותר בכיוון של ליגת סולם שבה כל אחד יוכל לשחק כמה שהוא רוצה.

אם אתם רוצים אין לי בעיה לארגן כזה דבר רק תנו לי אישור ואני יתחיל עם זה

פורסם

עדיף שפה יעשו הזמנות למשחקים

וככה יהיו משחקים פנימיים של הפורום בשביל הכיף

פורסם

מי שרוצה לשחק עכשיו שישלח לי הודעה

פורסם

למנהל

אולי תאריך את הזמן של המחזורים כי יש גם אנשים שעסוקים

בכמה שעות או ביום

פורסם

גל 5 אני נגדך רציתי לעשות איתך היום אבל בסוף שיחקתי כדורגל(במציאות..) אם אתה רוצה משחק היום בסביבות 10-12 בלילה משהו כזה למה אני יוצא עכשיו סתם לסנוקר עם כמה חברים..

פורסם

אממ שמעו..

סליחה שאני יוצר פה ספאם..

אבל אני ממש רוצה להצטרף לטורניר..

יש מישהו שלא משחק ודופק את כולם?

אפשר להחליף מיש'ו?

335798270

פורסם

MM{}RTAL][TY][ : זה במקרה אני שאמור לשחק איתך???

ומי זה ששולח לי כל הזמן בקשות באיי סי קיו להכניס אותו לרשימה שלי בשם ANMENT או משהו כזה ( אם זה מישהו מהפורום בכלל )???

פורסם

אני צלסי ניצחתי 0-2 את באיירן מינכן

פורסם

יאללה איזה הפסד דפוק בחיי באיירן הקבוצה הכי איטית שקיימת סבתא שלי רצה מהר יותר יווו איזה הפסד דפוק..

ודרך אגב זה הפעם השלישית כבר באשכול הזה שאני שואל אותך אם אפשר כבר להחליף למנצ'סטר

פורסם

רן אל תתבאס היה משחק טוב

וזה לא שהבסתי אותך נגמר רק 0-2 לי

ובאמת באיירן איטיים

פורסם

יאללה איזה הפסד דפוק בחיי באיירן הקבוצה הכי איטית שקיימת סבתא שלי רצה מהר יותר יווו איזה הפסד דפוק..

ודרך אגב זה הפעם השלישית כבר באשכול הזה שאני שואל אותך אם אפשר כבר להחליף למנצ'סטר

אתה לא חייב להודיע, כל עוד אתה מחליף לקבוצה שהיריב שלה לא בחר בה כבר לפניך אתה יכול להחליף, זה לא משנה

פורסם

אתה לא חייב להודיע, כל עוד אתה מחליף לקבוצה שהיריב שלה לא בחר בה כבר לפניך אתה יכול להחליף, זה לא משנה

אה אוקיי אז מעכשיו אני מנצסטר אין עוד מנצסטר בבית שלי

פורסם

למנהל

תעדכן היום את הבתים

וגם תגיד

כמה מחזורים עושים 6 או 3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים