פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים חבר'ה, נראה לי שכל הקטע הזה עם הליגה לא ממש הולך. קצת קשה לארגן שכולם ישחקו אחד עם השני לפי מחזורים תוך קביעה מראש שחייבים לשחק.לדעתי צריך לארגן משהו יותר בכיוון של ליגת סולם שבה כל אחד יוכל לשחק כמה שהוא רוצה.אם אתם רוצים אין לי בעיה לארגן כזה דבר רק תנו לי אישור ואני יתחיל עם זה
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים עדיף שפה יעשו הזמנות למשחקיםוככה יהיו משחקים פנימיים של הפורום בשביל הכיף
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים למנהלאולי תאריך את הזמן של המחזורים כי יש גם אנשים שעסוקיםבכמה שעות או ביום
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים גל 5 אני נגדך רציתי לעשות איתך היום אבל בסוף שיחקתי כדורגל(במציאות..) אם אתה רוצה משחק היום בסביבות 10-12 בלילה משהו כזה למה אני יוצא עכשיו סתם לסנוקר עם כמה חברים..
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אממ שמעו..סליחה שאני יוצר פה ספאם..אבל אני ממש רוצה להצטרף לטורניר..יש מישהו שלא משחק ודופק את כולם?אפשר להחליף מיש'ו?335798270
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים MM{}RTAL][TY][ : זה במקרה אני שאמור לשחק איתך???ומי זה ששולח לי כל הזמן בקשות באיי סי קיו להכניס אותו לרשימה שלי בשם ANMENT או משהו כזה ( אם זה מישהו מהפורום בכלל )???
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים יאללה איזה הפסד דפוק בחיי באיירן הקבוצה הכי איטית שקיימת סבתא שלי רצה מהר יותר יווו איזה הפסד דפוק..ודרך אגב זה הפעם השלישית כבר באשכול הזה שאני שואל אותך אם אפשר כבר להחליף למנצ'סטר
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים רן אל תתבאס היה משחק טובוזה לא שהבסתי אותך נגמר רק 0-2 ליובאמת באיירן איטיים
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים יאללה איזה הפסד דפוק בחיי באיירן הקבוצה הכי איטית שקיימת סבתא שלי רצה מהר יותר יווו איזה הפסד דפוק..ודרך אגב זה הפעם השלישית כבר באשכול הזה שאני שואל אותך אם אפשר כבר להחליף למנצ'סטראתה לא חייב להודיע, כל עוד אתה מחליף לקבוצה שהיריב שלה לא בחר בה כבר לפניך אתה יכול להחליף, זה לא משנה
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אתה לא חייב להודיע, כל עוד אתה מחליף לקבוצה שהיריב שלה לא בחר בה כבר לפניך אתה יכול להחליף, זה לא משנהאה אוקיי אז מעכשיו אני מנצסטר אין עוד מנצסטר בבית שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.