פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים שלום, איזה צורב הכי טוב, אמין ומהיר מבין הצורבים הבאים..? PIONEER DVR-111BK NEC 5170ASAMSUNG S182M LG H10NKמבלי להתייחס לכמה עולה כל אחד. (כולם עולים לי אותו דבר~ חוץ מה- H10NK שעולה קצת פחות מהשאר, אבל שוב, לא להתייחס למחיר)
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים יש בשביל זה סטיקי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205624.0
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר מה הקשר? קראתי אותו הרבה לפני שפתחתי את הדיון, אבל מה זה קשור? אין שם את הדגמים שאני כתבתי (הדגמים ישנים יותר, יש PIONEER111 הרגיל ולא BK למשל), ולא כתוב שם מה יותר טוב ממה. אז במקום לחפש דברים רעים בכל דבר, אפשר פשוט לעזור.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מביניהם אמינות: PIONEER מהירות זה לא מה שהכי חשוב, במיוחד שרוב הדיסקים לא תומכים במהירות X18 למשל. וגם אם כן לא מומלץ לכתוב במהירות כזומי הכי טוב: זה שנותן את מה שאתה צריך ומשלב בתוכו אמינות ומחיר שמתאים לךלגבי שוני דגמים:ה BK פשוט קורא וצורב DVD-RAM בנוסףלגבי NK :מהירויות קריאה וכתיבה קצת יותר איטיים מאשר Nו SAMSUNG כתוב בסטיקיNEC לא מומלץ- כתוב גם בסטיקיבסופו של דבר מה שגם קובע זה מי מומלץ לפי השוואות: יתרונות חסרונותבסופו של דבר היתי הולך על ה PIONEER DVR-111BKעריכה:עודכן ה NK
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני ממליץ על פיונייר(BK-BLACK זה אותו צורב מהסטיקי וגם הNK לדעתי זה H10N שחור).
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים יש DVR111DBK זה פשוט שחורויש DVR111BK זה קצת שונה, כבר אמרתיעריכה: לגבי LG זה לא פשוט שחור ,אלא דגם קצת שונה, בעצם מוחלש או ישן יותר
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר טוב תודה אני אלך על הפיוניר. אני ממליץ על פיונייר(BK-BLACK זה אותו צורב מהסטיקי וגם הNK לדעתי זה H10N שחור).נראה לי שה-BK כן שונה, סתכל מה יש לי במחירון1. PIONEER DVR-111DBK X16 BLACK2. PIONEER DVR-111BK X16 BLACK (+ DVD-RAM )העתקתי והדבקתי איך שזה מהמחירון
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מה שיש לך במחירון זה אכן צורבים שונים אבל לא בגלל הBK אלא בגלל האות D שמסמנת שהצורב לא תומך בצריבת DVDRAM אבל זה בר תיקון בנקל בעזרת שינוי קושחה!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אבל אין טעם לקנות שלא תומך ולעדכן אותו( שלפעמים העדכון /תהליך העדכון גורם לבעיות מסוימות)אם כאפשר ישר לקנות את זה שתומך מהמדףהם עולים בערך אותו הדבר
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים כמובן שאם עולים אותו דבר אז אין טעם.אתה צודק, רק ציינתי שזה אפשרי.ומה ההבדל לדעתך ביו H10N לH10NK חוץ מהצבע?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים כתבתי כבר:"לגבי NK :מהירויות קריאה וכתיבה קצת יותר איטיים מאשר Nעריכה: אותו הדבר לגבי LG זה לא פשוט שחור ,אלא דגם קצת שונה, בעצם מוחלש או ישן יותר"
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים קודם כל על סמך מספר האנשים שהתלוננו אליהם(ששואף ל0), נכון שזה יחסי למספר האנשים שקנו, אבל עדייןעל סמך הסטיקי עצמו, שאומרים אולי לא ממש במפורש שהם תמיד היו טובים ואמיניםומההכרות של מוצרי החברה בכל המוצרים שהם מייצרים כולל כונני/ צורבי DVD אם יש לך מקור למידע סותר, אז אשמח לראות. כל יום לומדים משהו חדשרק כדי לדייק: לפי דעתי פיונר אמינים יותר
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אם מדברים על הפיוניר, אז בנושא האמינות הייתי נזהר מלהבטיח הבטחות או לחוות דעה היות והוא מבוסס על אותו ציפ של ה NEC ובנוסף בא רק עם שנה אחריות.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים ברוב החנויות האחריות לצורבי DVD לא משנה החברה היא שנהיש חנויות מעטות שבהן נותנים אחריות שנתיים( למשל) על צורב מסויםחוץ מה זה ברור שאני לא יכול להבטיח לו שהצורב יעבוד אצלו טוב הרבה זמן. אף אחד לא יכול להבטיח לו את זהאני מניח שהוא פנה לפורום כדי לקבל חוות דעת, אז נתתי לו חוות דעת שלי אישיתהוא יכול להקשיב לה ויכול לא להקשיב לה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.