עבור לתוכן

P5B DE Or Quad6 ???

Featured Replies

פורסם

הקבלים באסוס פחות אייכותיים, עד כמה פחות זה באמת אי אפשר לדעת אבל עובדה שבמערכת ייצוב המתח למעבד הם השתמשו בקבלי אלומניום וגם הוציאו גירסת פלוס לP5B-E שמציעה קבלי אלומניום על כל הלוח.

ובעניין קבלים מנופחים זה בהחלט לא דבר נפוץ, אבל גם אם זה קורה אז בדרך כלל לוחות אם בני 6 ומעלה (P3 וצפונה) חוטפים את זה לכן אי אפשר לדעת אם אכן הקבלים היום הם באמת איכותיים יותר או לא אבל זה בהחלט לא דבר שצריך להדאיג אותך בקניית לוח אם היום לפי דעתי. :)

לא נראה לי שה eSATA מספק גם חשמל, להארדיסק יש חיבור ספציפי לחשמל.... :/

להמרות שהכבלים של הeSATA שקיבלתי הם קצת שונים מכבל SATA סטנדרטי...

אבל בכל מקרה בפאנל של ג'יגה יש גם חיבור מולקס ובבאנדל צירפו כבל שמתלבש עם העסק... היה ממש נוח להעביר דברים מהמחשב הישן לחדש בלי לפתוח אותו. :)

• תגובות 50
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברה אתם ממשיכים לומר בכל תגובה שגיגה בייט השקיעו יותר ושהלוח שלהם יותר מוצלח וטוב.

ושבעצם הלוח של אסוס טוב יותר באובר, אין פה מספיק אנשים שיש להם Q6 בכדי לעשות את ההשוואה,

לעומת זאת התרד מוצף בבעלי P5B (שמהללים את הQ6).

אז בעצם לא תהיה פה הכרעה........ ברור ש גיגה בייט השקיעו הרבה יותר מאסוס, אבל האם המצב ככה

גם שמשווים אותו לP5W HD DE ??

**עריכה:

אחרי הכל אם מתעלמים מהשלט המיותר, הלוח יותר מוצלח למשל בעובדה ששתי כניסות הPCI-E שלו הן X16

והן זהות, לא כמו הP5B והQ6 שבהן אחת X16 (הכחולה) והשניה X4 או X2 (השחורה).

ואיך הP5W HD DE מבחינת הקבלים שלו ??

פורסם

אולי מספיק עם השטויות , קבלי אלומניום עלק

שקניתי מסך פלאזמה לא בדקתי אם יש קבלי אלומניום , איזה טעות גורלית

מערכת סטריאו גם נפלתי חזק לא בדקתי קבלי אלומניום

בקנייה הבאה אני יקנה רק קבלי טיטניום , זהו סופי

פורסם

אולי מספיק עם השטויות , קבלי אלומניום עלק

שקניתי מסך פלאזמה לא בדקתי אם יש קבלי אלומניום , איזה טעות גורלית

מערכת סטריאו גם נפלתי חזק לא בדקתי קבלי אלומניום

בקנייה הבאה אני יקנה רק קבלי טיטניום , זהו סופי

:lol: נו יאללה בו נגזים עוד יותר קנה קבלי זהב או פלטינה וזהו...

לדיון , בדקו את זה , והP5B DELUXE יותר טוב , זהו , גמרנו , הוא יותר טוב !!! אפילו BARAK_11 שלו יש DQ6 אומר שDELUXE יותר טוב

פורסם

הקבלים באסוס פחות אייכותיים, עד כמה פחות זה באמת אי אפשר לדעת אבל עובדה שבמערכת ייצוב המתח למעבד הם השתמשו בקבלי אלומניום וגם הוציאו גירסת פלוס לP5B-E שמציעה קבלי אלומניום על כל הלוח.

ובעניין קבלים מנופחים זה בהחלט לא דבר נפוץ, אבל גם אם זה קורה אז בדרך כלל לוחות אם בני 6 ומעלה (P3 וצפונה) חוטפים את זה לכן אי אפשר לדעת אם אכן הקבלים היום הם באמת איכותיים יותר או לא אבל זה בהחלט לא דבר שצריך להדאיג אותך בקניית לוח אם היום לפי דעתי. :)

לא נראה לי שה eSATA מספק גם חשמל, להארדיסק יש חיבור ספציפי לחשמל.... :/

להמרות שהכבלים של הeSATA שקיבלתי הם קצת שונים מכבל SATA סטנדרטי...

אבל בכל מקרה בפאנל של ג'יגה יש גם חיבור מולקס ובבאנדל צירפו כבל שמתלבש עם העסק... היה ממש נוח להעביר דברים מהמחשב הישן לחדש בלי לפתוח אותו. :)

כל עוד הקבלים לא מתנפחים בלוחות של אסוס, אי אפשר באמת לדעת שהקבלי אלומיניום של ג'גהבייט איכותיים יותר.

כן אני מכיר את החיבור חשמל שיש ב-DQ6 לכוננים, אבל ממש לא נראה לי הגיוני שאסוס יעשו תרגיל טיפשי כזה ויתנו SATA חיצוני שדורש עוד חיבור למולקס.

חברה אתם ממשיכים לומר בכל תגובה שגיגה בייט השקיעו יותר ושהלוח שלהם יותר מוצלח וטוב.

ושבעצם הלוח של אסוס טוב יותר באובר, אין פה מספיק אנשים שיש להם Q6 בכדי לעשות את ההשוואה,

לעומת זאת התרד מוצף בבעלי P5B (שמהללים את הQ6).

אז בעצם לא תהיה פה הכרעה........ ברור ש גיגה בייט השקיעו הרבה יותר מאסוס, אבל האם המצב ככה

גם שמשווים אותו לP5W HD DE ??

**עריכה:

אחרי הכל אם מתעלמים מהשלט המיותר, הלוח יותר מוצלח למשל בעובדה ששתי כניסות הPCI-E שלו הן X16

אתה בטוח שקראת נכון את ההודעות?

האסוס הוא הזוכה מבחינת השקעה. הוא מגיע עם כל מיני פיצ'רים מעניינים שעושים את ההבדל.

פורסם

ה P5B DELUXE לא מיועד ל SLi / CF... בשביל זה יש לוחות 975X שמיועדים לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים