עבור לתוכן

P5B DE Or Quad6 ???

Featured Replies

פורסם

יש דגם עם ויש דגם בלי

מן הסתם הראשון יקר יותר

• תגובות 50
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OK שיכנעתם אותי אני יקנה את הAUSU P5B DELUX

זה היה פוסט מכובד ביותר. תודה לכל האנשים שעזרו בסיפור. :)

פורסם

OK שיכנעתם אותי אני יקנה את הAUSU P5B DELUX

זה היה פוסט מכובד ביותר. תודה לכל האנשים שעזרו בסיפור. :)

אני יודע שהצטרפתי קצת מאוחר , אבל עדיף עכשיו ולא כשהת'ראד נעול , דבר ראשון , לפותח הת'ראד איכפת אם נמשיך את הוויכוח על הDQ6 ועל הASUS P5B DELUXE WI-FI כאן? אני מקווה שכן , אישית , גם לי המליצו פה מאוד על הדלוקס, אמרו שזה לוח שאוברקלוקרים מכל העולם (כולל מטורפים כמו COOLALER ) שברו עליו שיאים עם הCORE 2 , דבר שני , QUAD CORE אף אחד מאיתנו לא ממש יצטרך בזמן הקרוב , רק עכשיו מתחילות לצאת אפליקציות לDUAL CORE , לQUAD CORE זה בטח ייקח עוד אפילו יותר זמן , לכן לדעתי לפחות , הASUS מנצח בקרב הזה , אבל לא בהפרש גדול ...

פורסם

שיא העולם עם C2D הוא על BAD AXE של אינטל

http://www.iamxtreme.net/coolaler/WR/x6800/wr_1m_5526_9000S_cpuz

בקשר לcoolaler

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=114600&highlight=fsb600

שניהם מצויינים לOC

BAX AXE של INTEL ?!?! נו באמת... חשבתי שהוא לא מאפשר יותר מ50% שיפור במהירות , ולא מכיל אופציות חשובות לOC כמו העלאת מתחים לזכרונות וכאלה , כנראה שיש לך מה לחדש לנו ?

עריכה : לגביי COLALER , בפעם האחרונה שבדקתי , לא היה מעבד כזה INTEL CORE 2 DOU E6200 ... , באיזה מעבד מדובר ?

ועוד דבר , BARAK_11 עשה ב200 מגה יותר אבל עם הDQ6, טוב , אני מקווה מאוד שכשלי יהייה DELUXE תראו מה הוא יכול ...

פורסם

המטרה לא היתה מהירות מעבד מקסימלית אלא FSB מקסימלי

המעבד הוא X6800

הוא מזוהה כ6200 בגלל באג בCPU-Z

(כשמשתמשים במכפלה 6 הוא מזהה 6200, מכפלה 7 6300 וכו')

פורסם

המטרה לא היתה מהירות מעבד מקסימלית אלא FSB מקסימלי

המעבד הוא X6800

הוא מזוהה כ6200 בגלל באג בCPU-Z

(כשמשתמשים במכפלה 6 הוא מזהה 6200, מכפלה 7 6300 וכו')

:lol: :lol: :lol:

הגיוני , E6400 ו-E6300 נבדלים אך ורק במכפלה הנעולה שלהם , זה מראה שלCPU-Z יש סוג של אינטיליגנציה מלאכותית שכנראה במקרה הזה עשתה טעות ...

לדיון , מכפלה לא משפיע על הלוח , FSB כן ועל זה אין וויכוח , אבל מישהו עשה השוואה בין GIGABYTE YADA YADA YADA DQ6 ובין P5B DELUXE באופן ישיר , כולל כל מספר תוכנות? אם כן אני אשמח לראות אותה , לקרוא אותה , לשמור אותה במועדפים , ולשלוף אותה בוויכוחים הבאים (כמה חרוזים...)

פורסם

http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=1

אבל זו ביקורת ישנה

זה שהיא ישנה לא פוגע באיכות שלה , חוץ מזה מניסיון ANANDTECH זה אתר מעולה

*READING NOW*

עריכה : בזמן הקריאה נתקלתי במשהו נחמד מאוד... http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=29&threadid=1937000

תהנו...

עריכה 2 : באופן מוזר , נראה שהלוח שהגיעו איתו בANANDTECH לFSB הכי גבוה הוא דווקא לוח מבוסס 975G , לוח שדיברו עליו המון והשוו אותו לא לP5B DELUXE ולא לGIGABYTE GA-965P-DQ6 , אלה יותר לGIGABYTE GA-965P-DS3 , אני מדבר על DFI INFINITY LGA 775/G ...

עריכה 3 : רגע... אם אתה אומר שזאת ביקורת ישנה , הכוונה אולי שהביוסים שנבדקו בא הם לא האחרונים? שאולי בביוסים האחרונים התוצאות של ההשוואה השתנו ?

פורסם
  • מחבר

חברה אז ככה,

כיוון שאני מתכוון לשים שני כרטיסי מסך על הלוח (לא בSLI)

כדי לעבוד עם כל אחד מהם בניפרד (אחד גראפי ואחד למשחקים)

מהבחינה הזו שני הלוחות זהים בשבילי וכוללים שני יציאות של PCI-E x16

כשבעצם אחת תומכת 16 ואחת תומכת 2 או 4.

לכן אני כנראה אבחר ב P5W HD DE כיוון שהוא היחיד שקיימות בו שתי כניסות PCI-E x16

זהות שכל אחת נותנת 16.

וככה שני הכרטיסים יפעלו באותה רמה ואחד לא יהיה נחות מהשני.

תודה לכולם על העזרה ;)

פורסם

מבחינתי הייתי הולך על האסוס מהסיבה היחידה שג'יגהבייט משחררים לוח ב-1300-1400 ש"ח ולא משקיעים בו שקל.

קחו לדוגמא את ה-eSATA. ב-ASUS החברה הנחמדים מיקמו אותו בפאנל האחורי, לעומת ג'יגהבייט שנותנים לנו סלוט PCI עם כבלים שסתם עושים עוד בלאגן במארז.

רק שתדעו פרט לסלוטי ה-PCI עם ה-eSATA אין שום הבדל בין הבאנדל של DQ6 לבין הבאנדל של כל לוח ג'יגהבייט אחר.

באסוס זה שונה לגמרי והם הוסיפו לנו עוד כמה פיצ'רים שמעידים על השקעה ולא זלזול בלקוח.

באותה מידה אני יכול להגיד שאסוס התקמצנו על קבלים איכותיים בלוח שלהם והשתמשו בקבלים זולים לעומת ג'יגהבייט שעשו שימוש בקבלים איכותיים בכל הלוח.

ולג'יגהבייט יש גם את הCRAZY COOL בבאנדל שהוא תוספת קירור אופציונאלית בגב הלוח.

ובקש לeSATA, אסוס עשו דבר נחמד ושמו אותו בפאנל האחורי.

ממש אחלה רעיון, אבל חשבת אולי שהארדיסק צריך לקבל גם חשמל? :)

ג'יגהבייט חשבה על זה בפאנל שלה ובבאנדל שלה.

אבל להמרות זאת הP5BDLX עדיף לדעתי, פשוט הייתי חייב לענות על זה. :P

פורסם

ומה, ה - P5B DLX לא יתמוך ב - QUAD CORE ??

הוא יתמוך

עובדה שיש אנשים מ-XS שבידיהם KENTSFIELD ES והלוח הזה, ועובד להם

ועובדה שיוצאים ביוסים ל P5B DELUX שמתקנים גם בעיות עם KENTSFIELD.

פורסם

איכות הרכיבים של ASUS VS GIGABYTE זהה.

מה שכן הלוח של gigabyte ב 1400 ש"ח מכיל כולו קבלים סגורים .

ולכן הוא עולה באיכות הבנייה** שלו על P5B

מי שמעוניין הלוח רגיל יכול לקנות לוח זהה ב 970 ש"ח שקהלים סגורים יש רק למעבד.

**אין וויכוח ש ה P5B של אסוס משיג תוצאות טובות יותר

פורסם

אבל יוצא עכשיו P5B-E Plus משהו כזה, שכולו עם קבלים מיוחדים כאלה, הולך להיות משהו טוב

פורסם

באותה מידה אני יכול להגיד שאסוס התקמצנו על קבלים איכותיים בלוח שלהם והשתמשו בקבלים זולים לעומת ג'יגהבייט שעשו שימוש בקבלים איכותיים בכל הלוח.

ולג'יגהבייט יש גם את הCRAZY COOL בבאנדל שהוא תוספת קירור אופציונאלית בגב הלוח.

זה שכתוב לך על הלוחות של ג'גהבייט קבלים מאלומיניום (ALL SOLID כמו שהם אומרים), זה ממש לא אומר שבלוחות של ASUS מדובר בקבלים לא איכותיים.

כמה פעמים כבר פגשת לוחות עם קבלים נפוחים? עכשיו כדי לצמצם את המספר אני אשאל אותך כמה פעמים זה קרה לך עם ASUS?

יש לי ניסיון עם לוחות אם והתקלה הזו גם ככה לא נפוצה, היא הולכת ונהיית נדירה שאתה מסתכל רק על לוחות של ASUS.

ובקש לeSATA, אסוס עשו דבר נחמד ושמו אותו בפאנל האחורי.

ממש אחלה רעיון, אבל חשבת אולי שהארדיסק צריך לקבל גם חשמל? :)

ג'יגהבייט חשבה על זה בפאנל שלה ובבאנדל שלה.

להגיד לך את האמת, לא חשבתי על זה.

אתה רוצה להגיד לי שמחברים לדיסק קשיח מולקס רגיל? ה-eSATA לא אמור לספק לדיסק קשיח גם חשמל?

אבל להמרות זאת הP5BDLX עדיף לדעתי, פשוט הייתי חייב לענות על זה. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים