פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים חברה אני הולך לרכוש מחשב חדש,רציתי לדעת איזה מהלוחות יותר טוב (עם אופציה לאובר עתידי)בפנדה טוענים שהQuad מעביר מתח יותר יציב למעבד מאשר הP5B, יש עיניין בדבר ?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים שניהם מצוייניםלג'יגהבייט מערכת ייצוב מתח 12 שלבים ובאסוס 8 שלביםכך (שלפחות) תיאורטית הג'יגהבייט עדיף מהבחינה הזאת.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר יש סיבות אחרות להעדיף אחד על האחר ?אני הייתי דיי נעול על הASUS אבל ערערו את דעתי,זאת למרות שכל המחשבים שהיו לי עד היום היו עם לוח של Gigabyte ואני מאוד מרוצה מהם.יש פיצ'רים נוספים שיכולים להכריע את ההחלטה ?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים שניהם מעוליםלאסוס יש יותר מחלקי זכרון שיכולים לעזור באוברקלוקהג'יגהבייט (אם אני זוכר נכון) מאפשר מתחים יותר גבוהים
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים זה כן כשמדובר על לוח שעליו נשברים שיאי עולםמול לוח יקר איכותי ומצויןאבל פחות טובמה גם שה-P5B DLX באותו המחיר מגיע עם ה-WiFi שזה עוד תוספת לבאנדל
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אולי, אם הוא מתכוון להשתמש בגז או קירור "קיצוני" אחרכשמדובר בקירור אויר, המעבד יגביל אותו ולא הלוחכך שלא זה השיקול לבחירה
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים גם אני מיתלבט בנוגע ללוחות האלו אז מה אתם אומרים חבר'ה מי יותר מישתלם? :
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אוקי ואם אתה יכול בבקשה לתת לי את ההבדלים בין שני הלוחות האלו אני אודה לך מאוד.אפילו אם תעשה את זה בחיסרונות/יתרונות זה יהיה מאוד מועיל!מי שיכול שיתן כל מידע שהוא יודע על הלוחות נעשה את זה מסודר.חיסרונות ויתרונות לשני הלוחות ככה זה ילך...(דוגמא)P5B DELUXיתרונות:חיסרונות:------------GIGABYTE DQ6יתרונות:חיסרונות:תודה לעוזרים ככה יהיה מסודר ככה יהיה מועיל.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים ועדיין הייתי מעדיף את הלוח הטוב יותר לוח שעושה 600 לא מספיק לך? שנותן הרבה יותר מתח (אם אתה בקטע ) יש לו את החסרונות שלו מול האסוס ויש לו את היתרונות שלו קשה להגיד שאחד טוב יותר מהשני
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים הוא נותן גם יותר מתח לזכרונות ולצ'יפסט (אבל לא בהפרש כמו עם המתח למעבד)יש לו כרטיס קול טוב יותר עם תמיכה בDTS וDOLBY DIGITALיש לו מערכת ייצוב 12 שלבים לעומת 8יש לו QUAD BIOS (שזה למעשה דואל אבל הם היו חייבים למצוא עוד איזה QUAD)יש לו גם את החסרונות שלואבל עדיין מדובר בלוח מצויין ובמתחרה חזק לP5B
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.