עבור לתוכן

מפרט מבוסס E6400 ל - OC ללא הקפי עד 12K

Featured Replies

פורסם

המחשב אמור לעבור OC כשהמטרה להגיע עם המעבד לאזור ה - 3.5-3.4 GHZ ושיהיה ביחס של 1:1 עם הזכרונות,על מספר רכיבים כבר החלטתי ( אתם יכולים להתייחס ולהציע חלופות טובות יותר רק אם זה זול יותר או מאד משתלם מבחינת כדאות ובכפוף למטרת ה - OC שאני מייעד למחשב ) ועל מה שלא ממתין לשמוע מכם.

מעבד - E6400

קירור מעבד - אני מניח שאני הולך על ה - TUNIQ בנוסף,איך הגריז שלו שבא עם המאוורר ?

לוח - ASUS P5B DX

זכרונות - 2 GB - ממתין להצעות,זכרונות טובים ל - OC ושיאפשרו יחס של 1:1

כרטיס מסך - אני מתלבט בין ה - 256MB ל - 512MB של ה - X1900XT ,דבר נוסף עד כמה הכרטיס מרעיש והאם הרעש ישמע בהנחה שהמארז יהיה P180 ?

כרטיס קול - CREATIVE PLATINUM

דיסק קשיח - WD 74GB 10'000 + WD 250GB 16MB SATA2

צורב - ממתין לשמוע הצעות - איך הצורבים של LITEON ?

די וי די - כנ"ל

פלופי -

ספק - אנמרקס LIBERTY 500

מארז - ANTEC P180

מאווררים למארז - אני יודע שבאים שלושה עם המארז הנ"ל אבל חשבתי להוסיף אחד נוסף בצד ואולי גם באזור הדיסקים מה אתם אומרים ועל מה אתם ממליצים ?

כבלים - אני רוצה להחליף את הכבלים הרחבים של הכוננים האופטים + הפלופי בכבלים דקים הכי פשוטים אבל שיהיו דקים,תמליצו על מה כי לא מצאתי

פורסם

בתקציב הזה אתה בקלות יכול ללכת על ה- E6600.

יש לי E6400 + Ninja Scythe ואני עומד כרגע על יותר מ- 4GHz ובקושי עובר 60 מעלות במאמץ מלא.

זכרונות: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953

צורב: LiteOn בזבוז כסף.

ספק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6077

עדיף בהרבה על פני האנרמקס.

לא מבין איך אתה רוצה להגיע ל- 12K ככה...

פורסם
  • מחבר

אנשים אני עדיין ממתין הערות והתייחסות לרכיבים החסרים יתקבלו בברכה.

פורסם

בשביל מה אתה רוצה כרטיס קול?

ואתה רוצה דווקא כזה?

כרטיס תסך תקנה X1950PRO שיספיק לך לבינתיים בלי בעיות ועוד כמה חודשים תחליף לכרטיס DX10 חזק.

Tuniq זה קירור האוויר הכי טוב בעולם והגריז שלו באותה רמה כמו שאר הגריזים התעשיתיים.

מארז מאוד איכותי בחרת דרך אגב.

עריכה

הנה לך משהו נחמד

מ- KSP:

kspiv5.jpg

מנועה מחשבים:

noayx4.jpg

סה"כ: 10,670 ש"ח

הנה סקירה קטנה:

-יש לך כרטיס מסך לא רועש ושיספיק לך בלי שום בעיות לפחות לשנה אחת ועוד כמה חודשים מעכשיו אתה תקנה כרטיס DX10.

- מעבד + קירור טובים מאוד ל- OC. אתה בלי בעיות אמור לעבור ככה את ה- 4.2GHz.

-לוח אם הטוב בעולם.

-דיסק קשיח 250GB של Seagate בגלל ש- WD הם רועשים. אני לא מבין בשביל מה אתה צריך Raptor...

-צורב רגיל של LG.

-מארז מקצועי (בחירה מצוינת עשית) וספק כוח מאוד איכותי וחזק.

-כרטיס קול מקצועי. (אתה רצית)

פורסם

דגם מחיר כמות

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1

ASUS P5B Deluxe 1320 ¤ 1

G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1580 ¤ 1

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 ¤ 1

CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 ¤ 1

CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 ¤ 1

PIONEER DVDR DVR111 BLACK/WHITE 240 ¤ 1

ANTEC P180 BLACK 1000 ¤ 1

ENERMAX LIBERTY 500W 700 ¤ 1

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 270 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

סה"כ: ¤ 10320

אתה היתרה תשמור לכרטיס DX10..

פורסם

בתקציב של 12K אתה שם לו זכרונות עם CL5?

פורסם

יש לך מפרט טוב יותר? תן אותו.

פורסם

רק תחליף את הזיכרון לCL4 וזה יהיה מושלם!

פורסם

יש לך מפרט טוב יותר? תן אותו.

תסתכל למעלה, כבר נתתי. :hat:

פורסם

אממ, בואו נראה:

- לוח אם שעולה 270 שקלים יותר מהלוח שהבאתי. יש לך סיבה טובה לבזבוז הזה? הוא בהחלט לא הלוח הכי טוב בעולם לקונרו, הלוח הטוב בעולם הוא הלוח שאני הבאתי. לך לפורום אחד למעלה, יש מספיק דיונים בנושא. וגם אם הלוח שהבאת יותר טוב, זה לא שווה 270 שקלים, וזה בטוח.

- למה X-Fi פלטינום? 240 שקלים מיותרים. אני בספק אם הוא בכלל יצטרך X-Fi רגיל. בשביל יציאות דיגיטליות מספיק כרטיס מובנה (כי את ההבדל כנראה שלא תשמע, אלה אם אתה צריך DD או DTS, דבר שהX-Fi לא יתן לך גם ככה), או שיש לו מערכת רמקולים עם חיבור אנלוגי שאשכרה מצדיקים את זה.

- הבאת לו דיסק IDE. לא מומלץ במיוחד.

- הבאת זיכרונות שעולים 500 שקלים יותר מהזיכרונות שלי. למה? כי כתוב עליהם 4-4-4-12. אפילו לא זיכרונות OC. הקונרו לא מתרגש מהבדלי התזמונים. זו לא מערכת AMD שכל מיליארדית הקלוק עלולה להביא לשינוי ביצועים דראסטית.

- הבאתי אותו מארז ב-50 שקלים יותר - זה עיניין של טעם, לדעתי השחור יותר יפה.

- למה את ספק הכוח הזה? כי הוא עוד 20W וכי כתוב עליו CORSAIR? זה לא מצדיק את העלות הנוספת אחרי הליברטי. זה לא שהוא יסחוב משהו שהליברטי לא יסחוב..

- X1950PRO. נו באמת. יש לך 12K תקציב ואתה מביא כרטיס בינוני (יחסית).

המפרט שלי עולה פחות ויתן לך אותם ביצועים לכל הפחות, סביר להניח שיותר. לא יודע מה איתך, אני לא חושב שהמפרט שלך יותר טוב משלי.

פורסם

אני לא בטוח שה-250GB של Seagate כ"כ שקט, הייתי מעדיף על פניו את ה-250GB של Samsung שניצח בבדיקה מקיפה של PCPRO את כל הכוננים המקבילים מהחברות האחרות בביצועים ובשקט.

פורסם
  • מחבר

תקשיבו,לא צריך לריב.

כמה הערות,ראשית אמרתי שיש מספר רכיבים שהחלטתי עליהם,למשל המעבד,אני מתכנן אוברקלוק לכיוון ה - 3.4-3.5 ולכן מיותר מבחינתי לבזבז עוד 600 ש"ח

על ה - 6600 ,בנוגע לזכרונות חשוב לי שיוכלו להגיע לפחות לבאס של 500 ,האם ה - G SKILL 5-5-5-12 H,יתנו לי זאת או לחלופין ללכת על ה - CELLSHOCK הגרמנים שיש עליהם אשכול בפורום זכרונות ונראה שהם ברמה גבוהה ביותר ובלי שום בעיות יגיעו לבאס 500 ואפילו יותר ( תקראו את האשכול יש בו

הפניות ליכולת האוברקלוק של הזכרונות האילו ),המחיר שלהם הוא 1880 לשהי גיגה 800,בנוגע לכרטיס קול הרמקולים שישתלבו איתו הם ה - GIGAWORKS 7.1

של קריאייטיב ככה שהכרטיס הכרחי וכיום אפשר להשיג אותו במחיר מעולה של 990 ( עד לפני כמה ימים הוא עמד על 1200 ),דבר אחרון הכרטיס מסך,עד כמה משמעותי ההבדל בין 2 הדגמים שציינתי ( 256MB מול 512MB ) ונושא הרעש ( הבנתי שהם רועשים ולכן ממליצים להחליף להם קירור,הענין הוא שהמארז שאני הולך עליו ידוע בבידודו לכן השאלה האם הרעש במקרה הנ"ל יהיה רלבנטי או שלא ? )

עוד משהו שנזכרתי,בקשר למאווררים נוספים במארז ( ראו תגובתי הראשונה ),צריך או לא ?

פורסם

OK:

1. אף אחד לא מבטיח לך 3.5 עם E6400. אל תשכח שזה יותר מ-50% שתצטרך לעלות איתו. E6600 סביר להניח שיסגור גם יותר מזה. חוץ מזה - יש לך את התקציב.

2. אני משער שהGSKILL יתנו לך 430-450, אבל לא מבטיח לך 500. אם ה-CellShock מבטיח לך 500 וזה מאוד חשוב לך - לך עליהם.

3. את כרטיס הקול ניתן להשיג ב-700 שקלים מ-KSP. אני חושב שזו השקעה חכמה עם הרמקולים שלך, אבל לא יותר מאשר הגירסא הבסיסית שלו. אתה ממש אבל ממש לא צריך את גרסאת הPLATINUM, והxTreaMusic יספק אותך..

5. ההבדל בין ה-512 ו-256 זניח באופן יחסי. אני, בכל אופן, לא חושב שזה שווה השקעה ומעדיף לחסוך את ההפרש לכרטיס D3D10. אני חושב שבעית הרעש לא תהווה בעיה. ואם היא כן - תמיד ניתן לקנות קירור צד שלישי.

6. לדעתי לא צריך מאווררים נוספים במארז, במיוחד שנושא השקט כל כך חשוב לך.

פורסם

אממ, בואו נראה:

- לוח אם שעולה 270 שקלים יותר מהלוח שהבאתי. יש לך סיבה טובה לבזבוז הזה? הוא בהחלט לא הלוח הכי טוב בעולם לקונרו, הלוח הטוב בעולם הוא הלוח שאני הבאתי. לך לפורום אחד למעלה, יש מספיק דיונים בנושא. וגם אם הלוח שהבאת יותר טוב, זה לא שווה 270 שקלים, וזה בטוח.

ה- P5W DX DLX זה הלוח הכי טוב בעולם ואם אתה לא יודע את זה אז אין לי מה להגיד לך.

הדבר היחיד שיותר טוב אצל ה- P5B זה שהגשר הצפוני שלו חדש.

עוד דבר, Chipset 975X עדיף תמיד על 965P.

- למה X-Fi פלטינום? 240 שקלים מיותרים. אני בספק אם הוא בכלל יצטרך X-Fi רגיל. בשביל יציאות דיגיטליות מספיק כרטיס מובנה (כי את ההבדל כנראה שלא תשמע, אלה אם אתה צריך DD או DTS, דבר שהX-Fi לא יתן לך גם ככה), או שיש לו מערכת רמקולים עם חיבור אנלוגי שאשכרה מצדיקים את זה.

על סמך מה אתה עושה את ההנחה הזאת?

הוא ביקש כרטיס ספציפי וזה מה שנתתי לו.

- הבאת לו דיסק IDE. לא מומלץ במיוחד.

תראה לי איפה כתוב שהוא IDE.

Seagate > WD

- הבאת זיכרונות שעולים 500 שקלים יותר מהזיכרונות שלי. למה? כי כתוב עליהם 4-4-4-12. אפילו לא זיכרונות OC. הקונרו לא מתרגש מהבדלי התזמונים. זו לא מערכת AMD שכל מיליארדית הקלוק עלולה להביא לשינוי ביצועים דראסטית.

מה הקשר...? ה- CL משפיע על ה- OC גם של המעבד וגם של הזכרונות.

זה נכנס לי לתקציב וזה יותר טוב אז למה לא?

- הבאתי אותו מארז ב-50 שקלים יותר - זה עיניין של טעם, לדעתי השחור יותר יפה.

מה...? זה כבר בחירה שלו.

- למה את ספק הכוח הזה? כי הוא עוד 20W וכי כתוב עליו CORSAIR? זה לא מצדיק את העלות הנוספת אחרי הליברטי. זה לא שהוא יסחוב משהו שהליברטי לא יסחוב..

זה אחד הספקים היותר איכותיים שיש והוא הרבה יותר טוב מה- ENERMAX 500W. לך תשווה אותם תראה איזה סטיית מסילה יש לאנרמקס מולו.

- X1950PRO. נו באמת. יש לך 12K תקציב ואתה מביא כרטיס בינוני (יחסית).

בשביל מה יותר? הכרטיס מספיק לפחות לשנה בשביל להריץ את כל המשחקים/גרפיקות בלי שום בעיה ועד אז הוא יקנה כרטיס DX10. הכרטיס שאתה הבאת יעשה אותו דבר רק הוא יזרוק יותר כסף.

המפרט שלי עולה פחות ויתן לך אותם ביצועים לכל הפחות, סביר להניח שיותר. לא יודע מה איתך, אני לא חושב שהמפרט שלך יותר טוב משלי.

פורסם

stranger

ה-p5w dx לוח טוב אבל לא הכי טוב

זה שיש לו מלא פיצרים לא עושה אותו ללוח הטוב בעולם חוצמזה יש לו גם בעיה בניצול כרטיסי מסך [PCIx8]

בקשר ל-IDE

בדרך כלל על כוננים קשיחים במיוחד ב-KSP אני גולש שם הרבה כתוב SATA ואם לא אז כנראה שזה- IDE

בקשר למפרט הינה הצעה שלי

שם מוצר כמות מחיר

Gigabyte GZ-FSCA1ANS Aurora Aluminium Silver Case 1 719 ¤

Zalman VF900 Cu Blue LED VGA Cooler 1 220 ¤

Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 241 ¤

Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 1925 ¤

Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD 1 499 ¤

ASUS P5B Deluxe LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1249 ¤

Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory 1 1546 ¤

NEC ND-3570A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 1 215 ¤

Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 672 ¤

Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card 1 849 ¤

Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 1 2290 ¤

סה''כ: 10425 ¤

logicpc.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים