עבור לתוכן

בזק ממשיכה לחדש

Featured Replies

פורסם

ברוסיה האינטרנט המהיר זול?

ממתי? תן לרוסיה קודם לבסס את עצמה כמעצמה כלכלית, שעם המצב הנוכחי שם, אני לא מאמין שזה יקרה שם עוד 10 ~ 20 שנה...

למרות שאני מאד מקווה שרוסיה תתפתחת כמה שיותר מהר, כי אחרי הכל זאת יצואנית הנפט והגז הגדולה בעולם, יש שם המון זהב ושאר משאבי טבע!

בקלות יכלה היתה להיות המדינה הכי עשירה ומפותחת בעולם, אם הממשלות שם היו מערביות ואכפתיות מתחילת המאה ה-20...

כמה חבל!

פורסם

מי ה"מגביל" כאן ?

הממשלה או החברות הפרטיות שרוצות להעלות את המהירות "לאט לאט" ולסחוט בצורה הזו יותר ויותר כסף מהאנשים כאן ?

פשוט בזיון.

אף אחד לא מגביל

כנראה שהן לא רואות צורך להכנס להשקעות שלא יחזירו את עצמן בטווח הנראה לעין

לצורך העניין, היו פורסים פה תשתית כמו בנורווגיה, מהירויות אסטרונומיות (ועלויות בהתאם)

כמה היית מוכן לשלם על אינטרנט מהיר כזה?

למרות שאני מאד מקווה שרוסיה תתפתחת כמה שיותר מהר, כי אחרי הכל זאת יצואנית הנפט והגז הגדולה בעולם

אחרי ערב הסעודית :)

פורסם

היתי מוכן לשלם הרבה יותר בטוח

פורסם

20 הורדה ו-10 העלאה ? בסה"כ הייתי מוכן לשלם עד 300-350 ש"ח לחודש (ספק+תשתית)

פורסם

אני לא יכול להגיד לך סכומים

אבל ההשקעה הנדרשת היא ענקית, גם התשתית בישראל וגם הקו לחו"ל (שיותר יקר לנו בגלל שהוא תת ימי)

אם היה צריך לשלם 500 ש"ח בחודש על אינטרנט ממש מהיר, כמה אנשים כבר היו מתחברים אליו?

20 הורדה ו-10 העלאה ? בסה"כ הייתי מוכן לשלם עד 300-350 ש"ח לחודש (ספק+תשתית)

וכמה אנשים היו מוכנים לשלם סכומים כאלו?

אחד מתוך 100 בתי אב?

הרי הרוב עדיין מחוברים בחבילות זולות של 750/1.5

זאת פשוט לא השקעה משתלמת

פורסם

לא התכוונת לסיב אופטי של 100Mb סימטרי, כמו בסקנדינביה?

בכל מקרה, אני מסכים שלא מדובר בהשקעה משתלמת, במיוחד בגלל המצב הגרוע של החיבור לחו"ל כיום.

תנו לי חיבור 2 מגה סימטרי, וזה מספיק לי... הזנב שלי לא עולה באש בנתיים

פורסם

אחרי ערב הסעודית :)

אתה לא מעודכן חביבי, ציטוט מוויקי:

"רוסיה היא יצרנית הנפט והגז הגדולה בעולם, עברה את ערב הסעודית בתחום הנפט באוגוסט 2006"

עיין תחת ערך "כלכלה":

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%94

וכן, אני יודע שזה לא קשור לת'רד אבל הייתי חייב להוכיח שאני צודק! :smile1:

פורסם

אכן :)

פורסם

זה גם בלי קשר, אבל חג שמח לכולנו! :lol::kopfpatsch:

פורסם

אני חשב שמגיע לי צו'פר מבזק בתור cser לשעבר אני מקבל חרא פינגים בזמן השידרוגים שלהם זה פשוט מסריח חג שמח

פורסם

xtract1

מהעובדה שגרתי שנתיים בלוס אנגלס ו5 מגה ביט עלה לי 57 דולר לחודש וזה בלי ה3 דולר להשכרת מודם לחודש

ועכשיו פה באוהיו (קולומבוס) עולה 48 דולר ל5 מגה ביט ו58 ל8 מגה ביט

ולפי מה שדברתי עם אנשים אחרים זה ככה ברוב ארה"ב

המקומות היחידים שזה יותר זול או שמקבלים יותר תמורת הכסף זה אזורים שverizon התחילו להתקין את הסיבים אופטים לכל בית שם ואז יש להם תמורת 50 דולר 15 מגה ביט הורדה 2 העלאה אבל זה בפחות ממליון בתי אב בנתיים

פורסם

הישראלים אוהבים לקטר כמה רע להם, ושבשאר העולם יותר טוב, בלי ממש לבדוק...

את מספר המדינות בעולם שמספקות אינטרנט מהיר מאוד בזול אפשר לספור על כף יד אחת, וגם זה רק בגלל סבסוד עצום של הממשלות במדינות האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים