עבור לתוכן

בזק ממשיכה לחדש

Featured Replies

פורסם

אחרי השקת חבילת 5MB, הגדלת הupload ל10% מהערוץ היורד עכשיו בזק מתחילה בניסוי לADSL2.

למרות שלפי דעתי הכנסת ADSL2 היא בעיקר בשביל לספק שירות VOD ללקוחות yes אחרת יכול להיות שהיו עוברים שנים עד שהינו רואים שינוי מצד הטכנולוגיה.

כרגע הניסוי מתבצע על מהירות 8MegaBit, כלומר סוף סוף 1Megabyte לשניה. שזה אומר הורדה של גיגה תיקח כ17 דקות, שזה ממש פריצת דרך.

ADSL2 יכול להגיע עד ל12 מגה הורדה וADSL2+ יכול עד 24 (כנראה התקן הסופי שבזק יוציאו הוא ADSL2+, איפלו הראטורים האלחוטים שהם מוצאים היום תומכים בזה), הבעיה היחידה שבכל התקנים האלה הערוץ העולה "תקוע" ב1Megabit-

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312293,00.html

פורסם

כן קראתי על זה כבר...רק נשאר לקוות שהם יוציאו וחבילת ה-5 מגה תהפוך להיות יותר "עממית" ושהם ימשיכו להעלות מהירויות בקצב קצת יותר טוב וללהתקדם עם הטכנולוגיה כי אנחנו ממש מאחור

פורסם

זה יכול להתעקב ל2008 היא כרגע בשלבי ניסוי . וגם אז יקח שנה לפחות עד לחדירה ממשית בשוק . ה 5 מגה רק התחיל להיכנס לשוק

פורסם

השאלה היא מה צריך לעשות בשביל להיות חלק מהתכנולוגיה החדשה.

האם צריך לשדרג את החבילה שלך, ככה שהיא תעלה 100+, או שבזק תשדרג את כולם בחינם (כמו ה-10% העלאה).

פורסם

השאלה היא מה צריך לעשות בשביל להיות חלק מהתכנולוגיה החדשה.

האם צריך לשדרג את החבילה שלך, ככה שהיא תעלה 100+, או שבזק תשדרג את כולם בחינם (כמו ה-10% העלאה).

נראה לי שזה קצת מוגזם...

פורסם

למה?

הם לא צריכים להתאמץ בשביל זה, זה לא דורש מהם יותר שרתים או רוחב פס פשוט לשנות את "שיטת השידור".

פורסם

^^

איך זה לא דורש עוד רוחב פס?

תחשוב על מה שאמרת..

פורסם

אבל אנחנו נמצאים בישראל(למקרה ששכחת).

החברות האלה תמיד יחפשו דרך לקחת ממך כסף(למרות שאני מאמין שגם באירופה על דבר כזה יקחו יותר כסף).

פורסם

למה?

הם לא צריכים להתאמץ בשביל זה, זה לא דורש מהם יותר שרתים או רוחב פס פשוט לשנות את "שיטת השידור".

זה דורש מהספקים הרבה יותר רוחב פס - גם ככה הסחטנים האלה לא מסוגלים לספק לנו את מה שאנו משלמים עליו רב הזמן!

פורסם

טכנית הטכנולוגיה הזאת לא צורכת יותר רוחב פס אלה שרתים תומכים בטכנולוגיה שהרי DSL על כול צורותיו שיטת אפנון על תשתית הטלפוניה . בעיניין הספקים כול עוד הם לא מתפלים בתשתיות אז זה רק תמיכה בזה ויותר זכרון בספקים שלהם

פורסם

- אני אכתוב גם כאן (תגובה 66)

כ"כ הרבה הכנות וזזה מה שמקבלים ?

שנים הם כבר מבצעים ההכנות וניסויים

בשביל 8 מגה הורדה ו 3.5 העלאה ??

זאת פשוט כל כך בושה !!

במדינות אחרות החיבור האיטי ביותר מתחיל ב 20 הורדה

וההעלאה היא 50% מההורדה, כלומר 10

אני ממש לא מבין את הקטע הזה

חשבתי שאנחנו מדינה מפותחת טכנולוגית יחסית, ובכל זאת אנחנו כל כך מפגרים מאחורי כולם

מי ה"מגביל" כאן ?

הממשלה או החברות הפרטיות שרוצות להעלות את המהירות "לאט לאט" ולסחוט בצורה הזו יותר ויותר כסף מהאנשים כאן ?

פשוט בזיון.

פורסם

בדיוק!

פורסם
  • מחבר

תפסיקו עם המדינות אחרות זה סיב אופטי של 100 מגה

כל מדינה גדולה, ואני לא מדבר על משוגעות כמו יפן וקוריאה זה בערך במהירות שלנו, מה שכן המחיר שם הרבה יותר זול

תראה ארצות הברית, גרמניה, צרפת, רוסיה, אנגליה כלום סביב ה2-5 מגה לשניה

פורסם

כולם פה מדברים על מדינות עם 50 מגה ביט וזה שטויות

חוץ משוודיה נורווגיה והמדינות שחיות בעתיד (יפן וקוריאה) ברוב העולם המהירות הממוצעת זה 5-8 מגה הורדה ו500-750 העלאה

ולדוגמא בארה"ב המחיר הממוצע של 5 מגה ביט זה 48 דולר שזה בהרבה יותר יקר ממה שעולה בארץ

אז די להתלנון כל היום.

גם צריכים להבין שישראל צריכה המון רוחב פס שעובר דרך הים כדי להיות מחוברים לשאר העולם וזה עולה המון ויש גם בעיה שאי אפשר לשדרג כזה דבר תוך שבוע זה לוקח זמן

פורסם

5-8 מגה זה המון בהתחשב בכך שהממוצע פה הוא 1.5-2.5....

ומאיפה הבאת שזה עולה 48 דולר לחודש?! נשמע לי מפורך מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים