פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מה מוזר בזה?בסך הכל (לפי מה שהבנתי..) נגיד והוא חיפש קובץ מסויים, תחת קטגוריית "אודיו" , ואח"כ הוא לחץ "נקה" כדי לנקות את כל פרטי חיפוש, מן הסתם זה ינקה גם את הקטגוריה שבחרת לפניכן, (במקרה שלך "אודיו") ולכן זה יעבור אוטמטית ל"הכל"...-אני מצטער אם לא הבנתי אותך נכון...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר מה מוזר בזה?בסך הכל (לפי מה שהבנתי..) נגיד והוא חיפש קובץ מסויים, תחת קטגוריית "אודיו" , ואח"כ הוא לחץ "נקה" כדי לנקות את כל פרטי חיפוש, מן הסתם זה ינקה גם את הקטגוריה שבחרת לפניכן, (במקרה שלך "אודיו") ולכן זה יעבור אוטמטית ל"הכל"...-אני מצטער אם לא הבנתי אותך נכון...הבנת לא נכון. זה אמור אוטומטית לעבור ל "הכל" אבל זה חוזר ל " אודיו.עידכנתי גיסא ל 047C ושם זה נעלם. אבל כשהעתקתי את קובץ clients.met זה חזר.אני רוצה שיהיה לי ניקוד גבוה.מה עושים?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים השערה שלי, זה חוזר דווקא ל"אודיו" כי הוא הראשון שם ברשימה.זה ניראה לי הכי הגיוני.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר השערה שלי, זה חוזר דווקא ל"אודיו" כי הוא הראשון שם ברשימה.זה ניראה לי הכי הגיוני.יופי. נו ו...אני רוצה שהוא יחזור ל "הכל".
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים למה שלא תשתמש בעוד לחיצה אחת ותשנה את זה ל"הכל" בחזרה... אפשר לחשוב זה בעייה קריטית שהורסת לך את המחשב
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר למה שלא תשתמש בעוד לחיצה אחת ותשנה את זה ל"הכל" בחזרה... אפשר לחשוב זה בעייה קריטית שהורסת לך את המחשבזה מפריע. זה לא משהו קריטי. אבל אם יש פתרון אז למה לא?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים הקרדיט באימיול הוא דבר לא כזה קריטי... אני הייתי פשוט מוותר עליו - או מנסה אימיול אחר.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מוזר מאוד העניין. איזה גרסא של EMULE זו?ואני מניח שפותח הת'ראד יודע שזאת לא בעייה קריטית, אז אין צורך לאמר את זה. לא כתוב בשום מקום שצריכים לעזור רק בבעיות קריטיות, אז אם אין לכם מה לתרום לפתרון הבעייה, לא חובה לשלוח תגובה.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר ואני מניח שפותח הת'ראד יודע שזאת לא בעייה קריטית, אז אין צורך לאמר את זה. לא כתוב בשום מקום שצריכים לעזור רק בבעיות קריטיות, אז אם אין לכם מה לתרום לפתרון הבעייה, לא חובה לשלוח תגובה. מחזק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.