עבור לתוכן

ב EMULE, כשאני עושה "נקה" ב- "שיטת חיפוש" ה-"סוג" הופך מ - "הכל" ל "אודיו". למה?

Featured Replies

פורסם

איך אני מסדר את זה - שכאשר אני אלחץ על - נקה - זה יחזור לחפש הכל.

תודה.

פורסם

מוזר מאוד העניין. איזה גרסא של EMULE זו?

פורסם

מה מוזר בזה?

בסך הכל (לפי מה שהבנתי..) נגיד והוא חיפש קובץ מסויים, תחת קטגוריית "אודיו" , ואח"כ הוא לחץ "נקה" כדי לנקות את כל פרטי חיפוש, מן הסתם זה ינקה גם את הקטגוריה שבחרת לפניכן, (במקרה שלך "אודיו") ולכן זה יעבור אוטמטית ל"הכל"...

-

אני מצטער אם לא הבנתי אותך נכון...

פורסם

הבנת בדיוק הפוך :)

פורסם
  • מחבר

מה מוזר בזה?

בסך הכל (לפי מה שהבנתי..) נגיד והוא חיפש קובץ מסויים, תחת קטגוריית "אודיו" , ואח"כ הוא לחץ "נקה" כדי לנקות את כל פרטי חיפוש, מן הסתם זה ינקה גם את הקטגוריה שבחרת לפניכן, (במקרה שלך "אודיו") ולכן זה יעבור אוטמטית ל"הכל"...

-

אני מצטער אם לא הבנתי אותך נכון...

הבנת לא נכון. זה אמור אוטומטית לעבור ל "הכל" אבל זה חוזר ל " אודיו.

עידכנתי גיסא ל 047C ושם זה נעלם. אבל כשהעתקתי את קובץ clients.met זה חזר.

אני רוצה שיהיה לי ניקוד גבוה.

מה עושים?

פורסם

השערה שלי, זה חוזר דווקא ל"אודיו" כי הוא הראשון שם ברשימה.

זה ניראה לי הכי הגיוני.

פורסם
  • מחבר

השערה שלי, זה חוזר דווקא ל"אודיו" כי הוא הראשון שם ברשימה.

זה ניראה לי הכי הגיוני.

יופי. נו ו...

אני רוצה שהוא יחזור ל "הכל".

פורסם

למה שלא תשתמש בעוד לחיצה אחת ותשנה את זה ל"הכל" בחזרה... אפשר לחשוב זה בעייה קריטית שהורסת לך את המחשב

פורסם
  • מחבר

למה שלא תשתמש בעוד לחיצה אחת ותשנה את זה ל"הכל" בחזרה... אפשר לחשוב זה בעייה קריטית שהורסת לך את המחשב

זה מפריע. זה לא משהו קריטי. אבל אם יש פתרון אז למה לא?

פורסם

הקרדיט באימיול הוא דבר לא כזה קריטי... אני הייתי פשוט מוותר עליו - או מנסה אימיול אחר.

פורסם

מוזר מאוד העניין. איזה גרסא של EMULE זו?

ואני מניח שפותח הת'ראד יודע שזאת לא בעייה קריטית, אז אין צורך לאמר את זה. לא כתוב בשום מקום שצריכים לעזור רק בבעיות קריטיות, אז אם אין לכם מה לתרום לפתרון הבעייה, לא חובה לשלוח תגובה.

פורסם
  • מחבר

ואני מניח שפותח הת'ראד יודע שזאת לא בעייה קריטית, אז אין צורך לאמר את זה. לא כתוב בשום מקום שצריכים לעזור רק בבעיות קריטיות, אז אם אין לכם מה לתרום לפתרון הבעייה, לא חובה לשלוח תגובה.

:yelclap: מחזק! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים