עבור לתוכן

שאלה לגבי הרכבת מפרט משולב מיותר מחנות אחת, של כ 8000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ksp ובקשר לקירור יש את הBT ב250 ש"ח מksp ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? גם כן מksp

• תגובות 33
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד פעם שים לב שרשמתי 8 במקום 7 בתקציב...

וה- Sunbeam Tuniq עוקף את ה- BT באיזה 7-8 מעלות למרות שהם באותו מחיר.

פורסם

עדיף המפרט שלי אם שדרוג המעבד ל6600 כמו שכבר נאמר...."ולהסתפק" בכרטיס מסך שהבאתי לו x1900xt 512

אם הקירור של זלמן

פורסם

לא עדיף.

פורסם
  • מחבר
-Stranger-[ link=topic=210041.msg1841351#msg1841351 date=1160299155]

לאא!!!

רשמתי 8950 במקום 7950!

מצטער, סליחה...

בכל מקרה אני אסתפק ב X1900XT, מה שיאפשר לי לשדרג ל E6600 (יעזור לי יותר בגרפיקה)

ואני לא מתכנן כ"כ OC, אולי מקסימום מ 2.4 ל 3 Ghz ב E6600, אז אני לא צריך קירור מעבר ל BT.

תודה רבה, 2 הצעות מאוד אטרקטיביות! אני כנראה אשלב ביניהן, אז ילדים, לא לריב.. ;D

פורסם
-Stranger-[ link=topic=210041.msg1841369#msg1841369 date=1160299559]

לא עדיף.

עדיף ביותר

פורסם

מצטער, סליחה...

בכל מקרה אני אסתפק ב X1900XT, מה שיאפשר לי לשדרג ל E6600 (יעזור לי יותר בגרפיקה)

ואני לא מתכנן כ"כ OC, אולי מקסימום מ 2.4 ל 3 Ghz ב E6600, אז אני לא צריך קירור מעבר ל BT.

תודה רבה, 2 הצעות מאוד אטרקטיביות!

תשמע אתה סתם דופק את הראש בקיר... ה- BT עולה אותו דבר כמו הטוניק אבל הוא בהרבה יותר חלש.

מה המטרה ב- OC קטן? לי יש E6400 עם Ninja Scythe (יותר חלש מהטוניק קצת) ואני עכשיו עומד על קצת יותר מ- 4GHz. מה יש לעשות קצת OC? כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על כמה כפתורים אתה אמור להגיע ליותר מ- 4GHz והטמפרטורה שלך לא תעלה על 60 במאמץ.

ה- X1950XTX הוא גם כרטיס מאוד טוב ל- OC (אחד מהבונוסים של GDDR4) ועם הקירור הזה אז אתה בקלות עושה OC מאוד חזק.

אם תיקח E6600 אתה סתם תגרע ממשהו אחר אפילו שעם ה- E6400 והטוניק אתה תגיע הרבה יותר רחוק מאשר E6600 רגיל.

החלטה שלך...

עריכה: אנחנו לא רבים אנחנו מתווכחים. ;D

אה כן, ו- Coldfire במה המפרט שלך עדיף?

פורסם
  • מחבר
-Stranger-[ link=topic=210041.msg1841383#msg1841383 date=1160299903]

תשמע אתה סתם דופק את הראש בקיר... ה- BT עולה אותו דבר כמו הטוניק אבל הוא בהרבה יותר חלש.

מה המטרה ב- OC קטן? לי יש E6400 עם Ninja Scythe (יותר חלש מהטוניק קצת) ואני עכשיו עומד על קצת יותר מ- 4GHz. מה יש לעשות קצת OC? כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על כמה כפתורים אתה אמור להגיע ליותר מ- 4GHz והטמפרטורה שלך לא תעלה על 60 במאמץ.

ה- X1900XTX הוא גם כרטיס מאוד טוב ל- OC (אחד מהבונוסים של GDDR4) ועם הקירור הזה אז אתה בקלות עושה OC מאוד חזק.

אם תיקח E6600 אתה סתם תגרע ממשהו אחר אפילו שעם ה- E6400 והטוניק אתה תגיע הרבה יותר רחוק מאשר E6600 רגיל.

החלטה שלך...

עריכה: אנחנו לא רבים אנחנו מתווכחים. ;D

נכון, צודק. אמרתי שאני ** מתכנן ** OC של עד 3Ghz. מי יודע מה הלאה? בכל מקרה, ברור שאם יש דבר שעדיף על BT באותו מחיר אני אקח.

אני עדיין מעדיף את ה E6600, ואם מדברים על OC אז הוא כנראה יקח אותי אפילו רחוק יותר..

כמובן שהכל כאן נתון לשינוי, ההחלטה שלי רחוקה מלהיות סופית.

פורסם

נכון, צודק. אמרתי שאני ** מתכנן ** OC של עד 3Ghz. מי יודע מה הלאה? בכל מקרה, ברור שאם יש דבר שעדיף על BT באותו מחיר אני אקח.

אני עדיין מעדיף את ה E6600, ואם מדברים על OC אז הוא כנראה יקח אותי אפילו רחוק יותר..

כמובן שהכל כאן נתון לשינוי, ההחלטה שלי רחוקה מלהיות סופית.

מבחינת ביצועים מה- E6600 תקבל משהו כמו 2%-3% הבדל בביצועים נטו, בבמשחקים לא תרגיש שום הבדל כי שתיהם חזקים מספיק בשביל להזין את הכרטיס מסך אפילו הכי חזק בלי בעיות. לדעתך זה שווה 600 שקל? ב- 600 שקל האלה אתה מקבל כרטיס מסך ב- 10% יותר חזק שאת זה אתה ועוד איך תרגיש.

תקשיב, כשאתה עושה OC פשוט תזיז את הסליידר עד 4GHz במקום 3 ואתה מסודר.

אני כרגע עומד על 4.04GHz ובעומס הוא מגיע לי ל- 63 מעלות.

פורסם

הוא לא עושה OC וגם כן זה לא כזה פשוט מזיזים ל4GB והוקוס פוקוס

המהירות של המעבד נהיית 4 גיגה(תלוי איזה לוח אם יש לך איזה קירור

בטוח שלא קירור סטוק איזה זכרונות מה התזמונים שלהם...וכ"ו-אז תפסיק...)

פורסם

הוא לא עושה OC וגם כן זה לא כזה פשוט מזיזים ל4GB והוקוס פוקוס

המהירות של המעבד נהיית 4 גיגה(תלוי איזה לוח אם יש לך איזה קירור

בטוח שלא קירור סטוק איזה זכרונות מה התזמונים שלהם...וכ"ו-אז תפסיק...)

תזמונים של זכרונות אין שום קשר לזה.

הבאתי לו לוח מהטובים בעולם ל- OC. (טוב ממנו זה רק גרסאת ה- DELUXE שלו)

קירור אוויר הכי טוב בעולם.

וכן, ב- OC אתה לא צריך לעשות שום דבר פיזית. פשוט הוא מוריד Intel OC Kit ועושה ב- 5 דקות OC.

פורסם
  • מחבר
-Stranger-[ link=topic=210041.msg1841422#msg1841422 date=1160300749]

מבחינת ביצועים מה- E6600 תקבל משהו כמו 2%-3% הבדל בביצועים נטו' date=' בבמשחקים לא תרגיש שום הבדל כי שתיהם חזקים מספיק בשביל להזין את הכרטיס מסך אפילו הכי חזק בלי בעיות. לדעתך זה שווה 600 שקל? ב- 600 שקל האלה אתה מקבל כרטיס מסך ב- 10% יותר חזק שאת זה אתה ועוד איך תרגיש.

תקשיב, כשאתה עושה OC פשוט תזיז את הסליידר עד 4GHz במקום 3 ואתה מסודר.

אני כרגע עומד על 4.04GHz ובעומס הוא מגיע לי ל- 63 מעלות.

[/quote']

נכון, אני מודע להפרשי הביצועים ואני באמת אשקול את E6400, אבל ה trade-off לא יהיה כרטיס המסך (אני באמת חושב שאין צורך להשקיע יותר מה X1900XT בשבילי. אני לא גיימר עם צרכים קיצוניים), אולי אני אשקיע את ההפרש בכרטיס קול איכותי או במערך RAID של דיסקים קשיחים (או אפילו במארז יותר איכותי).

פורסם

נכון, אני מודע להפרשי הביצועים ואני באמת אשקול את E6400, אבל ה trade-off לא יהיה כרטיס המסך (אני באמת חושב שאין צורך להשקיע יותר מה X1900XT בשבילי. אני לא גיימר עם צרכים קיצוניים), אולי אני אשקיע את ההפרש בכרטיס קול איכותי או במערך RAID של דיסקים קשיחים (או אפילו במארז יותר איכותי).

זה השקעה יותר חכמה מלקנות את הכרטיס מסך הכי טוב...

פורסם

זה כבר החלטה שלך אבל עם תיקח X1950XTX ו- X1900XT שתיהם עם VF900 ותעשה להם OC אז ההבדל בביצועים יהיה בסביבות ה- 20% בגלל שלמרות שה- 1900XT חביב ב- OC, ה- X1950XTX פשוט עושה OC כמו כלום ועולה בקלות לרמות גבוהות בהרבה.

וזה גם לא קשור איזה גיימר אתה.

עם X1950XTX המחשב יהיה לך שימושי להרבה יותר זמן.

אבל החלטה לקחת X1900XT ולקחת ציוד אחר במקום נראת לי הגיונית אם זה באמת מה שאתה רוצה. :)

פורסם

עוד מעט יצאו כרטיסי מסך שיתמכו בdx10 למה להשקיע לקראת 3000 בכרטיס מסך שתומך dx9

חבל על הכסף.... :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים