עבור לתוכן

tower toniq 120 לא במלאי מה מומלץ אחריו...

Featured Replies

פורסם

על איזה יחס עלות תועלת אתה מדבר בדיוק ?

על המאווררר הרועש יותר ?

על זה שאין את התמיכה האחורית והקירור שוקל 800 גרם או יותר ?

על זה שהחכמים בTt עשו פונצימטר למאווררר אבל דחפו אותו על הקירור עצמו?!

סתם גימיק ולא יותר מזה,דחפו מאוורר חזק יותר ורועש והציגו קירור חדש. (אה שחכתי גם צבעו את הגריל של המאוורר בשחור אם אני לא טועה)

• תגובות 42
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על איזה יחס עלות תועלת אתה מדבר בדיוק ?

על המאווררר הרועש יותר ?

על זה שאין את התמיכה האחורית והקירור שוקל 800 גרם או יותר ?

על זה שהחכמים בTt עשו פונצימטר למאווררר אבל דחפו אותו על הקירור עצמו?!

סתם גימיק ולא יותר מזה' date='דחפו מאוורר חזק יותר ורועש והציגו קירור חדש. (אה שחכתי גם צבעו את הגריל של המאוורר בשחור אם אני לא טועה)

[/quote']

חח צודק :)

הגוף קירור זה אותו גוף קירור. מה הקטע בלקחת גוף קירור שידוע שהוא כבר לא משהו (אולי פעם הוא היה מקום ראשון, היום הוא מקום 6), לשים לו מאוורר יותר חזק ויותר רועש? נעזוב את זה שהם תקעו את הפוטנציומטר על המאוורר עצמו, זה פשוט חסר הגיון לקחת גוף קירור לשים לו מאוורר אחר ולהוציא גרסה חדשה. מה אפשר לעשות בשביל כסף טרמלדרעיק. לא רואה שום סיבה לקנות את זה כשיש הרבה גופים אחרים יותר טובים:

Tuniq Tower, Scythe Infinity, Scythe Ninja, Thermalright Ultra 120, Noctuna-NH12

עכשיו קנה אחד מאלה קח מאוורר חזק עם שליטה במהירות ותקרא לגוף קירור (סתם לדוגמה) Scythe Ninja VX :smile1:

פורסם

הגוף קירור זה אותו גוף קירור. מה הקטע בלקחת גוף קירור שידוע שהוא כבר לא משהו (אולי פעם הוא היה מקום ראשון, היום הוא מקום 6), לשים לו מאוורר יותר חזק ויותר רועש? נעזוב את זה שהם תקעו את הפוטנציומטר על המאוורר עצמו, זה פשוט חסר הגיון לקחת גוף קירור לשים לו מאוורר אחר ולהוציא גרסה חדשה. מה אפשר לעשות בשביל כסף טרמלדרעיק. לא רואה שום סיבה לקנות את זה כשיש הרבה גופים אחרים יותר טובים:

Tuniq Tower, Scythe Infinity, Scythe Ninja, Thermalright Ultra 120, Noctuna-NH12

עכשיו קנה אחד מאלה קח מאוורר חזק עם שליטה במהירות ותקרא לגוף קירור (סתם לדוגמה) Scythe Ninja VX :smile1:

כמה שטיות אתה אומר הגוף קירור של הTT הוא אחד הטובים תיקח מאוורר אחד ויחיד של12 ותיבדוק אותו על כל אחד מגופים האלו ותיראה את התוצאות המדהימות שתקבל

TT עשו את זה כי הם ראו שהרבה אנשים שקנו את הקירור הזה החליפן לו מאוורר כדי לקבל ביצועים טובים יותר ולelad המאוורר לא רועש! אם מארז סגור גם שהוא על מקס קשה לישמוע אותו אני לא יודע אולי אתה סופר מן ואתה שומע אנשים צועקים לעזרה?

פורסם

הגוף קירור זה אותו גוף קירור. מה הקטע בלקחת גוף קירור שידוע שהוא כבר לא משהו (אולי פעם הוא היה מקום ראשון, היום הוא מקום 6), לשים לו מאוורר יותר חזק ויותר רועש?

כולכם צודקים ואף אחד לא טורח להביא ביסוס - מאוד מיקצועי ואמין. מקום 6? מאפא הבאת את הנתון המעניין הזה? יש לך איך לגבות אותו?

מת על המשתמשים בפורום הזה ועל הרמה שלהם - פשוט משעשע כל פעם מחדש...

פורסם

כולכם צודקים ואף אחד לא טורח להביא ביסוס - מאוד מיקצועי ואמין. מקום 6? מאפא הבאת את הנתון המעניין הזה? יש לך איך לגבות אותו?

סלח לי אדון ROTFL , אתה מוזמן ללכת יש פה כמה אנשים תתי רמה עכשיו הוכחתה שאתה גם אחד מהם :nixweiss:

פורסם
link=topic=210015.msg1849174#msg1849174 date=1160561191]

כמה שטיות אתה אומר הגוף קירור של הTT הוא אחד הטובים תיקח מאוורר אחד ויחיד של12 ותיבדוק אותו על כל אחד מגופים האלו ותיראה את התוצאות המדהימות שתקבל

TT עשו את זה כי הם ראו שהרבה אנשים שקנו את הקירור הזה החליפן לו מאוורר כדי לקבל ביצועים טובים יותר ולelad המאוורר לא רועש! אם מארז סגור גם שהוא על מקס קשה לישמוע אותו אני לא יודע אולי אתה סופר מן ואתה שומע אנשים צועקים לעזרה?

המאוורר רועש באבועבועה,המאוררים של טרמלטייק שווים בקושי חצי מהמחיר שלהם,משני סיבות עיקריות:

-מאווררים רועשים עד רועשים מאוד.

-אין אפשרות לשמן אותם.

לדוגמא אני קניתי לפני שנה+- את הקיט שלהם 2*80 + 120*2 ה120 רועשים גם על המינימום(!),שלא נדבר על ה80 מ"מ..

פורסם
link=topic=210015.msg1849188#msg1849188 date=1160561499]

סלח לי אדון ROTFL , אתה מוזמן ללכת יש פה כמה אנשים תתי רמה עכשיו הוכחתה שאתה גם אחד מהם :nixweiss:

כל עוד לא רשום לך אדמין מתחת לשם אני מבקש שתשמור הצעות ייעול כאלו לעצמך. להציע לבחור שמתייעץ לא לקחת מוצר ולהצהיר שהמוצר הוא שישי בביצועים ללא שום אסמכתה או הוכחה זו הטעייה מכוונת. חבל שאנשים שמחפשים פיתרונות יקבלו משכמותך תשובה.

אני בניגוד אליך כן אביא הוכחות לחיזוק ההמלצה שלי:

http://www.pcmoddingmy.com/e107_plugins/content/content.php?content.376.4

פורסם

תיראה elad באמת שאני מאמין שמאוורר שלBT לא רועש והקיט הגרוע הזה אני גם מכיר אותו והוא באמת במילה אחת !חרא! אבל המאורר של הBT שקט תחשוב הם לא יהיו כאלה מפגרים שיציאו קירור שהיה ידוע כהקירור שסופר מן כמוך לא יכול לישמוע והפכו אותו לאחד רועש זה פשוט לא הם הם מפגרים אבל לא עד כדי כך

פורסם

היי

אני קונה מעבד E6600 ולוח P5W DELUXE אם מארז P180

אני מתכנן OC של 450FSB ואני צריך קירור, אני יודע שהTONIQ TOWER 120 הוא הכי טוב אבל החנות שאני קונה מהם אין להם אותו

אז אני צריך המלצה לקירור הכי טוב שיש ברשימה הזו: http://www.canadacomputers.com/index.php?do=ShowProdList&cmd=pl&id=FN.349

המחיר לא משנה לי

תודה

לפי מה שראיתי הALLENDALE מגיעים לבאסים יותר גבוהים מהCONROE, ועשיתי עם חבר OC לE6300, עם לוח כמו שלך, אבל עם קירור מים, והגענו רק ל420 יציב, אז רק שתדע שזאת לא תהיה הפתעה ענקית אם לא תגיע ל450, אז אל תתאכזב יותר מדי :)

פורסם
link=topic=210015.msg1849174#msg1849174 date=1160561191]

אוי נו. אני לא באמת צריך להתייחס לתגובה הזאת..

מקום 6. אני הזכרתי בהודעה הקודמת שלי 5 גופי קירור, שכולם בלי יוצא מן הכלל לוקחים את ה BT. אז חדל קשקשת

פורסם

אתם יכולים לעשות את החיים הרבה יותר קלים אחד לשני... פשוט במקום להביע דעות(למרות שאתם חושבים שהן עובדות), כל פעם שיש לכם נתון להציג, פשוט תגבו אותו בלינקים והסברים מפורטים... עם ביקורות קשה הרבה יותר להתווכח...

פורסם
  • מחבר

חבר'ה ערבבתם אותי לגמרי :screwy: אין לי החלטה לגבי קירור ואפילו לא כיוון, נראה לי שאני יעשה שמיניות באוויר וישיג את TT 120 על זה לפחות כלם מסכימים

שהוא בין הטובים אם לא הכי טוב...

SUNNY JIM :

לפי מה שראיתי הALLENDALE מגיעים לבאסים יותר גבוהים מהCONROE, ועשיתי עם חבר OC לE6300, עם לוח כמו שלך, אבל עם קירור מים, והגענו רק ל420 יציב, אז רק שתדע שזאת לא תהיה הפתעה ענקית אם לא תגיע ל450, אז אל תתאכזב יותר מדי :)

באסת אותי רצח... :s05:

פורסם

סורי, אולי יהיה לך יותר מזל מאיתנו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים