עבור לתוכן

שאלון בקשר לגלישה איטית ADSL בזק-בינלאומי. (למרות שהורדת קבצים תקינה) המשך בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום תותחים ותותחיות יקרים ויקרות,

כבר 3 שבועות שאני מתקשר עם "המומחים" של בזק ובזק בינלאומי (למרות שלדעתי זה לא אשמתם שהם לא מצליחים לעזור).

מהירות הורדת קבצים די תקינה. פינגים גבוהים, ואתרים נטענים לאט או שלא במלואם או שנתקעים.

בבדיקת פינגים יש הרבה request time out ...

עד היום מה שעשיתי זה טלפון ובירבורים ולבסוף GHOST ...

כמובן שהמצב לא השתפר שלחו אותי להחליף מודם. הוחלף והבעיה נשארה.

בקיצור אפילו הבחור בתמיכה החל כבר להתבלבל ואמר שכנראה יש בעיה באיזור שלי... נו באמת!!!

אין לי כוח כבר לדבר איתם יותר...

הקיצר,

עבורכם יש לי 2 שאלות ובקשה

שאלה: אני גר בגבעתיים האם לעוד מישהו באיזור יש בעיה לאחרונה? (כמובן שבחיבור ADSL וספק בזק-בינלאומי)

שאלה: האם למישהו אחר בכל איזור (שוב, כמובן שבחיבור ADSL וספק בזק-בינלאומי) גלישה איטית?

בקשה: יש למישהו עצה לגבי משהו שעוד לא חשבתי עליו?

תודה וחג שמייייח

פורסם

ניסית דפדפן אחר? סריקת ווירוסים/רוגלות?

פורסם

בבדיקת פינגים יש הרבה request time out ...

אני יוצא מנק' הנחה שמדובר במחשב בודד , חיבור באמצעות חייגן (אגב, איזה מודם זה ?)

כשאתה מתחבר בשם משתמש 1@1 במקום השם משתמש שלך,

ונותן 50 פינגים לכתובת 192.168.97.12

כלומר

ping -n 50 192.168.97.12

יש איבוד מידע ?

הרבה ?

פורסם
  • מחבר

ניסית דפדפן אחר? סריקת ווירוסים/רוגלות?

עד לבעיה גלשתי עם IE7 RC1 ומייד בדקתי עם FIREFOX כמו כן, בצעתי את כל הסריקות הנ"ל. ולבסוף ביצעתי GHOST לימים טובים שהכל עבד כשורה. (כדי שבתמיכה יפסיקו לחשוב שהבעיה בצד שלי) ד"א - עוד מחשבים סובלים מזה ברשת הביתית. נבדק גם עם לפ-טופ שחובר לרשת.

המודם שאני משתמש (שהוחלף עקב נסיון נואש ופתטי לפתור את הבעיה לבקשת בזק) הוא ECI 270 PR שמוגדר כראוטר (מעודכן לגירסה המומלצת) מחובר ל-SWITCH של EDIMAX.

פינגים שבוצעו לבזק ובזק בינלאומי 1@1 מניבים תוצאות יפות של 15MS (ללא request) כך שאני יכול מכך להניח (תקנו אותי אם אני טועה) שהחומרה שלי והקו של בזק תקינים.

לכן אני מניח שהבעיה היא איפושהו מחוץ לבית שלי... (שוב תקנו אותי אם אני טועה)

גלישה איטית-דפים לא נטענים-או לא נטענים במלואם כאילו העבירו אותי לחבילה אחרת (כרגע 1.5) וגם את זה בדקתי...

יאללה תותחים תגידו מה דעתכם או תענו על השאלות למעלה...

חג סוכות שמח

פורסם

פינגים שבוצעו לבזק ובזק בינלאומי 1@1 מניבים תוצאות יפות של 15MS (ללא request) כך שאני יכול מכך להניח (תקנו אותי אם אני טועה) שהחומרה שלי והקו של בזק תקינים.

אבל בהודעה הראשונה כתבת שיש הרבה req timed out

אז אני לא מבין

לאן בדיוק נתת פינגים כשהיה לך איבוד מידע ?

פורסם
  • מחבר

ל- YAHOO

ול-GOOGLE

פורסם
  • מחבר

עכשיו כבר אמרו לי להפוך בחזרה את הראוטר למודם כדי לראות אולי זה הראוטר (אבל קיבינימט - זה אותו מכשיר).

הדבר הכי מעצבן שהכל טוב לרגע אחד ואחרי קצת זמן שוב הכל מאפן!!!

דייייי

הצילו :nixweiss::kopfpatsch::screwy::bash:>:(:( :'( :s07:

:s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

כל מה שאתה אומר גורם לי לחשוב שמדובר בבעיית חומרה. אולי החיבור של כבל הרשת רופף? אולי כרטיס הרשת לא תקני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים