עבור לתוכן

למה המשחק COH כזה דפוק

Featured Replies

פורסם

אני שמתי AIRBONE מוגנים והרגו לי אותם עד ל1..טוב ואז כדי להרוג ת1 המסכן הזה לקח לכוחות שנגדי איזה 2-3 דקות!!מה הם מפגרים???(היו נגדי איזה 4 כוחות של RIFLEMAN)

סיפור מפגר יותר..הוא במשימה השלישית..שאני עוזב תHQ לצלף הראשון איפה שיש תטיל הזה...הוא הרג לי HEVY MACHINE GUN וAIRBONE כשהם תקפו יחד!!

ומה הקטע!הצלף עמד ביציאה מהבניין שיש לפחות 2 מטרים סביבו רקים,,,זאת אומרת שקל מאוד להרוג אותו,והכוח שלי נהרג אחד אחרי השני!

משהו מצחיק הוא שהיריות של הHMG פוגעים בצדדים ודפקו בו לו..כאילו הם כמה עיוורים..

עכשיו.אני לא מבין למה הוא מקבל ציונים כאלה גבוהים!!

פורסם

אנשים יותר טובים ויותר חכמים ממך נתנו לו ציון טוב כי זה מגיע לו...

לך חסר אסטרטגיה בראש זה לא אשמת המשחק..

פורסם
  • מחבר

היה כזה ברור שזו שהתשובה שאני אקבל אבל אני לא צריך אסטרטגיה והתחקמויות כדי להרג בן אנוש כמו הצלף במשחק ,זה לא שטח פתוח שם,דה מקום קטן,,משהו כמו 4 על 4 מטר שרק משם אני יכול לירות עליו..

פורסם

זה המשחק אסטרטגיה הכי טוב שנוצר עד אכשיו

פורסם

זה משחק מצוין ואני הייתי נותן לו גם 10/10 , כי הוא מושלם מבחינתי

יכול להיות שזה קשה לך מדי .. תוריד רמה

פורסם
  • מחבר

יש לי ראש אסרטגי ברמות גבוהות,,אני גומר משחקים ברמות גבוהות ביותר.

אבל כאן ישנם כמה דברים מוזרים...ולאף אחד אין תשובה..

פורסם

תשאל שאלות נורמליות נענה לך, אם השאלה שלך הייתה לגבי הציון שלו

משחק מושלם, שאלות אחרות לא ראיתי

פורסם

סה"כ ה AI של המשחק טובה

אבל כן יש קטעים שקבוצה של חיילים יורה כמה דקות מול כמה אחרים בלי שאף אחד לא מת עד שזורקים רימון אבל זה זניח.

פורסם

תראו, המשחק עצמו הוא מושלם כמשחק

מציאותי הוא לא מושלם , כי אף משחק לא יהיה מציאות אף פעם

אז פה ושם יש כל מיני דברים כאלה, אלו זניחים לעומת העומק של המשחק

ורמת החשיבה של המשחק. אין מספיק דברים טובים להגיד על המשחק הזה

למרות שהוא די קצר ... :\

פורסם

אך, תאמין לי קצת תחשוב לפני שאתה מדבר.

למה לא ? כי בחיים באמת את רוב הצלפים בשטחים סגורים כמו בבניינים כמו שאתה רושם אי אפשר לדעת מאיפה הוא ירה זה דבר ראשון, דבר שני אתה יודע לבן אדם יש זמן תגובה מסויים, אז הוא שהזמן תגובה שלו קולט אותו ועד שהוא יורה ופוגע בו הצלף המיומם כבר מפרק לו את הצורה.

בשטח פתוח לזהות צלף ולפרק לו ת'צורה קל יותר, וד"א אם אתה לא יודע קרו מקרים במלחמת העולם השניה שצלף אחד כמעט פירק בסיס שלם אז דיי לזבל =\

פורסם
  • מחבר

אני אומר לך שהחיילים קולטים אותו ובמשך דקה אני רואה מלא יריות כאלה סביבו ודווקא בו לא פוגעים

פורסם

חחח רק אצלך :x ד"א בשביל לחסל סניפר הכי טוב לייצר את הג'יפ שיש בבארקס :D הוא מוריד אותם בשניה וקולט אותם מהר :)

פורסם

משחק ברמה הזאת שקיבל ציונים כאלה הוא מאוזן, אני בטוח שיש איזשהי דמות כמו שאמרו פה עם הג'יפ או משהו אחר שמאפשר לפנצ'ר את הצלף הזה שלך, זה מהדברים המעצבנים האלה שמנסים בכוח להכנס בקיר שכל מה שצריך זה רק לעקוף אותו(מכיר את זה טוב על עצמי).

פורסם

משחק ענק!!..

אבל יש לי בעיה.. לא מצליח לעבור את שלב 5.. מישהו יכול לתת טיפים?

פורסם

משחק חזק. נקודה. כבר סיימתי אותו ועכשיו אני מנסה כל מסך שיש בסקירמיש.. לפעמים גם אני משחק את הגרמנים שזה דבר מצחיק כי יש להם כל מיני יכולות משונות

כמו להבריח חזרה לבסיס את האויב עם כריזה כזאת.. בכל מקרה, אני לא יודע על מה אתה מדבר. נכון לפעמים יש צלף מעצבן אבל גם יומו מגיע. הוא מצליח להרוג לי שניים שלוש עד שאני מסתער עליו עם AIRBORNE מיומנים ומוחק אותו.. אפרופו AIRBORNE - אפשר לנקות איתם מסכים שלמים תנסו את זה: תצניחו 2 קבוצות צנחנים ותחמשו אותם בבזוקה תוסיפו להם שרמן אחד או שניים עם צוות טכנאים לצורך תיקונים בשטח , עכשיו, תסתערו קדימה. שום דבר לא יעצור אתכם (צריך רק להיות מוכנים להצניח כל הזמן תיגבורים כשנהרגים לוחמים..) כשהם יגיעו לדרגת סמל (שלושה קווים)..יהיה להם קצב אש לבזוקות שאי אפשר בכלל להספיק לפגוע בהם. ככה אני מנקה מסכים גם על HARD. אפשר גם למחוק עם קבוצה אחת בלבד כמה פנזרים במקביל עם עובדים עם שכל - שולחים אותם תמיד אל אחורי הטנק וכשהטנק מסתובב אליהם שולחים אותם לצד השני וככה חוזר חלילה.. הטנק לא יצליח לשחרר ירייות מדוייקות אליהם ולאט לאט הם ישחילו לו פה ושם איזה בזוקה עד שהוא מתפוצץ.. בקיצור קצת נסחפתי כאן.. משחק מהנה מאד ומשתנה כל פעם מחדש ככה שהוא תמיד נשאר מאתגר ומעניין.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים