פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים החלפתי לאותה המשאבה חדשה שהגיעה מהיבואן,וגם היא הפסיקה לעבוד אחרי כמה זמן סתם ככה.וכרגע אני מחכה לחלקים חדשים של הכל(לא של TT).חחחח, לא מבין מי מתכנן ומייצר את המשאבות האלה שמעתי מכל כך הרבה אנשים על בעיות שהן עושות.. בכל אופן, שיהיה בהצלחה עם המערכת החדשה..
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים הדעה שליTT = בחיים לא לקנות בתור ערכה מלאה ולהשתמש בהלמרות שע"פ הרבה בדיקות בלוקי הW (הסדרה האחרונה שלהם) הם די טובים יחסית למחיר שלהם והביצועים סבירים++מערכת בניה עצמיתלא כל כך יקר כמו שאפשר לחשובמשאבה = 100+ ש"חבלוק = 200~300RAD = קצת בעיה למצוא אבל אפשר למצוא משהו טוב במחיר סבירכל השאר זה פרוטות,
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים RAD = קצת בעיה למצוא אבל אפשר למצוא משהו טוב במחיר סביר "מתכת נחשונים" מייצרים רדיאטורים לפי הזמנה אני אתן לדמיון הפרוע שלכם לנחש איפה הם ממוקמים
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים "מתכת נחשונים" מייצרים רדיאטורים לפי הזמנה אני אתן לדמיון הפרוע שלכם לנחש איפה הם ממוקמים יש דבר רזה רדיאטור לפני הזמנה ??? עשית לי את הבוקר אחי ..
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני לא צוחקנותנים להם מידות וקוטר צנרת רצויים, והם מייצרים לך רדיאטור בהתאם. מנחושת כמובן
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים תלוי במידות נגיד ואתה מזמין רדיאטור עבה במיוחד, הוא יכול להיות יותר ביצועיסטי מרוב הדגמים בשוק (למרות שקשה מאוד לעקוף את תרמוצ'יל ). מבחינת איכות הם נחשבים ליצרנים מהטובים בארץ, לא ידוע לי איך הם בהשוואה לחברות מחו"ל
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני לא צוחקנותנים להם מידות וקוטר צנרת רצויים, והם מייצרים לך רדיאטור בהתאם. מנחושת כמובןואיך המחירים?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים פעם אחרונה שבדקתי לפני חודש, המחירים נעו בין 250-500 שקל לרדיאטור 120x120 (תלוי בעובי)אבל המחירים משתנים כל הזמן
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אם זה בין 250-500 אז זה בערך כמו שTHERMOCHILL כפול 3 עולה באנגליה,נחמד.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים גם המשאבות של TT רועשות מאוד. בכלל' date=' החברה הזאת נוהגת לשקר לגבי 99% מהנתונים שהיא מפיצה. זה מדהים. ודווקא במערכות שלה קיים סיכוי גבוה יותר לדליפות בגלל הבלוקים מפרספקס שנוטים להסדק תוך מספר חודשים, אבל הבעיה היא שחברות אחרות לא מיובאות לארץ באופן סדיר ולכן אנשים מחזיקים מהזבל של TT כאילו מי יודע מה...בקיצור מה שאני מציע זה לייבא חלקים מחו"ל, לבנות אותם בעצמך, או להשאר עם קירור אוויר. בכל מקרה ערכת קירור מים של TT קונים רק תחת איומי נשק[/quote']קישקוש בגרוש.תכנסו כולכם לביקורת וידאו של המערכות האלה ב http://www.3dgameman.com/ותווכחו שהמשאבות שלהם שקטות לחלוטין SO PLEASEאלו מערכות BEST VALUE מצויינות
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אהמ...אני לא מסתמך על ביקורת באינטרנט אלא על האוזניים שלי...הקשבתי למספיק משאבות עד היום והדגמים של TT (גם ה90LPH וגם ה400LPH) נשמעים כאילו מישהו מערבב כוס מרק עם כפית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.