עבור לתוכן

מערכת קירור מים - האם עושה איזשהו רעש???

Featured Replies

פורסם

כלומר יש רעש, או שהוא עד כדי כך זניח שאפילו בחדר אטום ומנוטרל מרעשים סביבתיים לא ישמעו כלום?

פורסם

בטח שתשמע..

משאבה עושה רעש

מאוררים שעל הראדיטור עושים רעש..

פורסם

יש משאבות שקטות ויש כאלה שקודחות בראש

כנ"ל לגבי מאווררים

הכל תלוי בתקציב ורמת הביצועים אליה אתה שואף

פורסם

ניתן (לא בהפרש עצום תאמת) לעשות מערכת קירור מים חרישית לחלוטין , (1,2 או 3 מאווררי 120mm של AC - תלוי ברדיאטור) ומשאבה שקטה (לא חסר כאלו) יתנו לך שקט כמעט מוחלט!

פורסם

יש המלצות לכאלה? ה TT 735 או 745 TT טובים ושקטים?

פורסם

יש המלצות לכאלה? ה TT 735 או 745 TT טובים ושקטים?

לא ולא שתיהם מערכות רועשות ובעלות ביצועים בינונים\נמוכים

תן תקציב ואנחנו נבחר לך חלקים עדיפים

פורסם

אממ לא תאמת לא חשבתי כל כך על מערכת מים כי זה כמו שאני רואה עד עכשיו מערכטת מים שקטות מתחילות מ750 נראה לי... לא שווה פשוט לעלות את התקציב סתם...:nono:

או שיש המלצה למחיר נמוך לאחד שעושה את העבודה?

פורסם

מערכות קירור מים בעלות פוטנציאל קירור טוב מאוד ויותר שקטות, לא שקטות לחלוטין אבל...

אם אתה בונה לבד אז תוכל להשיג בחנות לדגים צינורות ומשאבה שקטה (הרי תוכל לשמוע אותן לפני כן), רדיאטור אפשר לבנות לבד או להשיג במחיר עלוב ממגרש גרוטאות של מכוניות, בלוק מים חובה לקנות... קיצר לפי תקציב של עד 500 ש"ח אפשרי לבנות מערכת קירור מים טובה מרוב האלה שמתומכרות אבל בשביל זה צריך חוש בנייה טוב וזה יראה גדול מגעיל חחח (מכיר אחד שבנה את זה בצורה מעולה... אבל זה עניין של בנייה רב פעמית...).

פורסם

או שקונים בלוק וצנרת, מחברים צד אחד לברז וצד שני הולך לביוב, ויש לך קירור מים יעיל בלי צורך במשאבה או רדיאטור :smile1: רק חשבון מים מנופח

פורסם

אני האמת לא הייתי ממליץ להשתמש עם מערכות מים ליד המחשב אישית זה לא נשמע בטוח

ולא הבנתי מה רע במערכת כמו TT-BW-745 או TT-BW-SE וכל הדומות להן.

אם אני לא טועה הרעש בכולן עומד על 16db למשאבה.

לגבי המאווררים זה כמובן משתנה.

פורסם

גם המשאבות של TT רועשות מאוד. בכלל, החברה הזאת נוהגת לשקר לגבי 99% מהנתונים שהיא מפיצה. זה מדהים. ודווקא במערכות שלה קיים סיכוי גבוה יותר לדליפות בגלל הבלוקים מפרספקס שנוטים להסדק תוך מספר חודשים, אבל הבעיה היא שחברות אחרות לא מיובאות לארץ באופן סדיר ולכן אנשים מחזיקים מהזבל של TT כאילו מי יודע מה...בקיצור מה שאני מציע זה לייבא חלקים מחו"ל, לבנות אותם בעצמך, או להשאר עם קירור אוויר. בכל מקרה ערכת קירור מים של TT קונים רק תחת איומי נשק

פורסם

בכל מקרה ערכת קירור מים של TT קונים רק תחת איומי נשק

פורסם

אני רק יכול להוסיף שאני לא רק מחזק את מה שבורקס אמר על TT,אני מדבר מניסיון של THERMALTAKE BIGWATER SE וגם אחרי החלפה של המשאבה,זה זבל של דבר.

:D

פורסם

אני רק יכול להוסיף שאני לא רק מחזק את מה שבורקס אמר על TT,אני מדבר מניסיון של THERMALTAKE BIGWATER SE וגם אחרי החלפה של המשאבה,זה זבל של דבר.

:D

סתם מסקרנות, לאיזו משאבה החלפת וכמה זה הוריד את הטמפ' אם בכלל ?

פורסם

החלפתי לאותה המשאבה חדשה שהגיעה מהיבואן,וגם היא הפסיקה לעבוד אחרי כמה זמן סתם ככה.

וכרגע אני מחכה לחלקים חדשים של הכל(לא של TT).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים