עבור לתוכן

עזרה בבחירת DOK ובקשה להסבר על הU3.

Featured Replies

פורסם

לפני שתגיבו על הסטיקי, ראיתי אותו כבר, ואם נעזוב לרגע את כמות הDOKים שיש שם שלא מאפשרת השוואה ממשית לבינתיים, אז גם לא ממש הצלחתי להסתדר עם כמות הציונים וכל הבלאגן שהסנדרה פולטת על כל אחד אז החלטתי לשאול פה.

אני מחפש DOK של ג'יגה ומעלה עם תג מחיר של עד 200 (עם חריגה אפשרית ולא רצויה במיוחד ל250).

חשובה לי האמינות ומהירות העברת הנתונים של הDOK.

בקשר לU3, קראתי על זה קצת אבל לא הבנתי בדיוק איך הכל פועל.. יש פה מישהו עם ניסיון עם זה שיכול לתת כמה מילים מהניסיון שלו על איך זה פועל בשטח ולא על הנייר?

תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב :)

פורסם

קח DOKים של החברות הגדולות, כמו KINGSTON, SANDISK, PQI, SAMSUNG ועוד.

הU3, היא מן מערכת הפעלה פנימית, היא פלטפורמה להתקנה של כל מיני תוכנות כך שהם יהיו פורטביליות.

עוד משהו זה אפשרות ספריות חמות כאלה שמתעדכנות אוטומטית עם כל שינוי.

פורסם
  • מחבר

טוב.. אני חושב שאני אלך על הקרוזר 1GB U3...

עכשיו שאלה אחרונה (לבינתיים):

DOK U3, יכול לשמש אותי גם כDOK רגיל?

פורסם

כן, אתה אפילו יכול למחוק את מערכת הU3.

פורסם

אפשר להחזיר אותה אחר כך?

פורסם

U3 זה מעטפת הפעלה - סה"כ איזשהו מסך גרפי, שאמור לקפוץ אוטומטית (כי מותקן שם קובץ autoplay כמו שיש על CD של משחק...) כשאתה מכניס את הDOK למחשב שיש בו וינדוז ואז אתה יכול לבחור להפעיל את אחת מהתוכניות שהתקנת.

סה"כ מה הם עשו? הם ראו שכל מיני אנשים מתקינים על DOK תוכנות רגילות, ושכל מיני מפתחים מוציאים גרסאות יעודייות של תוכנות לDOK אז אמרו - "בואו נעשה מעיין תקן", זה הכל. בתכל'ס , זה כלום.

אני כבר שנתיים מסתובב עם WINRAR ופיירפוקס על הDOK שלי (והוא לא U3, לא היה אז דבר כזה)... ויש אתר מלא בתוכנות יעודייות לכל DOK, כולל פיירפוקס, אופן אופיס, תוכנת דואר, תוכנת זיפ, תוכנה תואמת מסנג'ר ואיסיקיו ואפילו אנטי וירוס... http://portableapps.com/apps הכל אפילו קוד פתוח.

ואגב, יש כבר שנים הפצות לינוקס שמתוכננות לפעול מDOK.

הערה חשובה מאוד - DOK מיועד יותר לקריאה. כתיבה ומחיקה אינטסיביים יקצרו את חייו באופן משמעותי מאוד ! לכן רצוי בעקרון להתקין רק תוכנות שמיועדות לזה על DOK. למשל - הפיירפוקס בא עם הגדרות מתאימות ובהן הcache מבוטל, כדי להפחית את כמות הכתיבות לDOK.

קחו בחשבון שגם עם תוכנות יעודיות, הDOK שלכם עלול למות לפני המתוכנן...

פורסם

לפלאשים מודרניים בערך 1 מיליון מחזורי קריאה/כתיבה לכל תא.

בשילוב עם מערכת Wear Balancing ל-DOK יש אורך חיים די גדול, גם אם תכתוב עליו הרבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל ההסברים חבר'ה!

אבל יש פה שאלה שלא נענתה..

אחרי שמחקנו את מערכת הU3, אפשר לשחזר אותה?

פורסם

אני מניח שאפשר לעשות Dump של כל ה-DOK ואז לשחזר.

פורסם

אתה לא ממש יכול למחוק אתה, כי יש לך כונן בנפרד...

פורסם

אפשר למחוק אותה (זה בדוק), ואפשר לשחזר אבל רק בכוננים של sandisk, אצל אחרים זה עדין לא

פורסם

בהמשך לנאמר פה יש לכם בשבילי המלצה לפי המפרט הבא?

USB 2.0

U3

2GB - או - 4GB

תקציב - 500 ש"ח (אם תהיה הצדקה אני מוכן לשלם 600 ש"ח אבל מעדיף 500)

יש משהו ששכחתי?

ועוד שאלה קטנה..

האם אמורים להיות שינויים טכנולוגיים כלשהם לטובה בשוק ה - DOC's בתקופה הקרובה

אני מאוד אשמח לעזרה כי מחר אני רוצה ללכת לקנות

פורסם

שאלה שמעניינת אותי היא האם ה-U3 מאפשר להפעיל תוכנות (כלומר פועל בפונקציונליות מלאה) גם על מערכות XP שבהם אני לא האדמיניסטרטור? (מערכות שבהם האדמיניסטרטור של המערכת ביטל את האפשרות להתקנת תוכנות חצוניות)

פורסם

חבר'ה נתקלתי במשהו שמאוד עניין אותי..

למה הU3 זול יותר מDOK רגיל אם הוא נותן את אותו הדבר בדיוק + מערכת נוספת?!

דוגמא:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5132

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3414

טכנולוגיה המונית שכמעט רוב היצרניות עברו אליה לכן אפשר להוזיל עלויות, זה כמו שאתה משווה SDRAM לDDRAM.

שאלה שמעניינת אותי היא האם ה-U3 מאפשר להפעיל תוכנות (כלומר פועל בפונקציונליות מלאה) גם על מערכות XP שבהם אני לא האדמיניסטרטור? (מערכות שבהם האדמיניסטרטור של המערכת ביטל את האפשרות להתקנת תוכנות חצוניות)

אין בעיה, בגלל שהתוכנות לא צריכות לשנות דברים ברגסטרי או להכניס קבצים לתקייה של ווינדוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים