פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים שלום ותודה מראש לעונים.אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מסך 12.1 אינצ'כרגע אני מתלבט בין LENOVO V100 1.66 512MB לבין קניית מחשב עם מותג מוכר פחות אבל זול יותר, כמו HAIER או MSI או משהו אחר.האם מישהו מכיר את HAIER ואת המחשב שלהם?ההבדה במחיר הוא משמעותי (6,500 עבור ה- LENOVO ופחות מ-5,000 עבור HAIER)ובנוסף HAIER מגיע עם סוללה נוספת ונדמה לי שגם אחריות של 3 שנים (שווי של 1,000 שקל בערך)התלבטות נוספת היא ASUS.הבעיה העיקרית היא שאינני מכיר את HAIER.אין לי בעיה תקציבית לקנות את LENOVO אם צריך, אבל גם אין לי עודף כסף.פשוט לא רוצה לחסוך עכשיו ולבכות אחר כך.אם מישהו מבין קצת יותר ממני (וזה לא ממש קשה) אשמח לעזרה ו/או המלצה,גם אם יש מחשבים אחרים שאינני מכיר, אשמח להמלצה.לגבי מותגים אחרים (כמו LG, HP, TOSHIBA וכו', לפי הבנתי ההבדל במחיר לא גבוה מ-IBM ולכן עדיף IBM)הדרישות שלי לשימוש:בעיקר לעבודה משרדית.הרבה פגישות ונסיעות ולכן מסך 12.1בעיקר אופיס, ואינטרנט. לא משחקים ולא סרטים.מעט פוטושופ / פריהנד - לא כמקצוע אלא פה ושם (אחת לכמה חודשים)דבר חשוב נוסף:אני מעוניין שהמחשב יהיה גם במקום המחשב בבית. לחבר אותו למסך ומקלדת חיצוניים.שוב, תודה מראש.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים תחילה, מומלץ על ג'יגה זכרון.בכלאופן, לגבי החברות - אם לא בא לך להיות שפן נסיונות, הייתי נשאר עם המותגים המוכרים יותר במקומך.בכלאופן, הראה את המפרט של הניידים המדוברים.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר תודהזה תומך בהחלטה שלי ללכת על IBM (שעכשיו היא סופית, תודה)לגבי המפרט, בערך ככה מהזיכרון:1.66MGHמסך 12.1512 DDR (שוקל להגדיל ל-1 ג'יגה, אבל אולי לא מיד)CORE DUA80GB זיכרוןבלו טות' ועוד תקשורת אלחוטית וכו'תודה שוב
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר שכחתי - לגבי המחירבאופיס דיפו מצאתי הכי זול7299 עם החזר של 200 ש"חובלי מע"מ זה יוצא 6146.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.