עבור לתוכן

חייב עצה- הולך לקנות מחר מחשב במחיר של 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אחרי סקר שוק ואחרי שהצלחתי לגרד 6000 ש"ח בלחץ למחשב נייד (מה שלצערי הוריד מהפרק את ה-6400 ati של דל) נשארתי עם שני מחשבים:

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3464&catcode=166

http://www.ctm.co.il/product.asp?id=693

שניהם, כפי שאפשר לראות בעלי אותו מפרט עם מעבד c2d וג'יגה זיכרון ב-5269. אם אני מוסיף עוד 512 mb ב-5282 אני מגיע לאותו מחיר.

כאן אני בדילמה-מצד אחד c2d - שתומך בצורה אופטימלית בויסטה מול מעבד עם מהירות שעון איטית יחסית ומצד שני- אותו מחיר ל core duo

אנא צדיקים וצדיקות, עיזרו לי בשעה קשה זו :)

פורסם

כן מצאת אותו יותר זול הבעיה היא האספקה בקישור שהבאת 14 יום

ואילו בקישור שפותח התראד הביא הוא 7 ימים

חוץ מזה אותו מחשב ואותו מפרט...

פורסם

אני לא הייתי הולך על HP במחשבים ניידים,האמינות שלהם מוטלת בספק.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה- תודה רבה על ההיענות.

הבעיה בוואלה שופס היא ה-14 ימי עסקים-עם כל החגים האספקה תהיה באיזור הכריסטמס.

הייתי שמח לדעת מה בעיית האמינות של hp . אשמח לשמוע אם יש מפרט דומה- דגש על כרטיס מסך וג'יגה זיכרון, של מחשבים אחרים.

פורסם

ה- Core 2 Duo יהיה יותר מהיר למרות השעון האיטי יותר.

Chavig,

הצהרת הצהרה גדולה מאוד, יש לך משהו לגבות אותה בעזרתו?

פורסם

אין לו, מפני שהוא כנראה מכיר מישהו עם נייד HP שהתקלקל, ולכן הוא מכליל. אני מכיר מספיק לקוחות מרוצים מאד של ניידים של HP עם ניידים אמינים שלא מתקלקלים.

יש לי חבר קרוב שהתקלקל אצלו לא מזמן הדיסק הקשיח בנייד שלו, שהוא IBM T42, אולי סדרת הניידים האמינה ביותר שאפשר לבקש. זה אומר שהאמינות של IBM מוטלת בספק? לא...

דבר אחר זאת האחריות שמסופקת עם כל נייד מחברה מסויימת, ועל זה אי אפשר להביע דעה כאן... אפשר לחפש יותר מידע בנושא בפורום הניידים של תפוז.

פורסם
  • מחבר

טוב. נרגעתי. hp הוא המחשב בעל שם היחיד (לא msi למינהם) שנותן תמורה טובה למחיר.

בכל מקרה אני אברר לגבי איכות השירות- שמתבטא כשאני צריך אותם ולא הם אותי.

בכל אופן- אם מישהו יודע על מחשבים ברמת מחיר של 6k שנותנים תמורה טובה למחיר, אני אשמח לדעת :)

פורסם

ה- Core 2 Duo יהיה יותר מהיר למרות השעון האיטי יותר.

Chavig,

הצהרת הצהרה גדולה מאוד, יש לך משהו לגבות אותה בעזרתו?

מה בעינייך נחשב הוכחה ראויה? הרי שאין כזו. פשוט ציינתי שלפי מה שאני יודע, הדעה הרווחת היא ש- HP לא אמינים יחסית,למרות שהם נותנים שירות נעולה.

פורסם

טוב,

אז אני מודיע לך חגיגית שניידי ה-HP אצלי בחברה, למרות שמספרם קטן בהרבה מה-IBM, מתקלקלים פחות. :)

פורסם
  • מחבר

חברה, תודה רבה על העזרה, אני בדרך לקנות את אחד המחשבים. מבטיח חוות דעת לכשאקבל אותו

חג שמח :)

פורסם

הממ, תתחדש - ושכחתי להעיר לך, תוריד בבקשה את הבהול מהכותרת, זה לא מכובד ונוגד את חוקי הפורום.

פורסם

חברה, תודה רבה על העזרה, אני בדרך לקנות את אחד המחשבים. מבטיח חוות דעת לכשאקבל אותו

חג שמח :)

אל תהיה בטוח, רציתי להזמין את הDELL 6400 עם הC2D אבל צריך לחכות שבועיים כי הם עדיין לא במלאי... יכול להיות שזה המצב עם רוב ניידי הC2D

פורסם

לא הבנתי אתה הורדת את 6400 אינספירון בהודעה הראשונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים