פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים המשחק עושה לי ריסטים כל הזמן ומצאתי שהבעיה באחד הקבצים של הדרייברים של הכרטיס קול AC97 אז אם אני מוחק תקובץ הזה אין קול אבל אם אני משאירהמשחק עושה ריסטים מה אני אמור לעשות?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר נו ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש אבל אי אפשר להוריד חדשים מהאתר של realtek כי זה מוריד על חצי קילו מה אפשר לעשות?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים כל סידרת 7 עובדת ממש רע עם המשחק הזה אז עם הכרטיס שלך מהסדרה זאת הסיבה ואן ממש דרך לתקן את זה
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר הייתה לי את הבעיה הזאת גם עם משחקים אחרים כמו פייבל וקול אוף דיוטי אז איך אתה אומר שזה קשור למשחק?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אני לא מדבר על עובד לא טוב אני מדבר על בילתי שחיקעם הכרטיס שלי (78GTX) המשחק קורס כל 5-10 דקות וקבצי השמירה ניפגמים כל הזמן, חבל משחק כזה טוב :-\עריכה: HALO לא שמתי לב שאמרת שזה קורה לך בעוד משחקים תן לי לנחש יש לך כפול ליבה?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר אין לי בכלל ג'יפורס יש לי רדאון X800GTO גם בזה זה קורס? והיה לי את זה גם בפייבל לפני שהחלפתי את הלוח אם הישן בחדש ולא היו לי ריסטים עד שהתקנתי רידיק אז עכשיו אני חושב שוב שזה בעיה בזכרונותואין לי כפול ליבה
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר זה קרה לפני שהחלפתי לוח בתדירות גבוהה יותר אבל אחרי שהחלפתי זה קרה הרבה פחות פירמטתי את המחשב עם החלפת הלוח
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים HALO איזה ספק כוח יש עליך?אם הוא ג'נרי רוב הסיכויים שזה זה. ולא הבנתי אם זה קרה לך במשחקים אחרים או לא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.