עבור לתוכן

איך להגדיר חיבור אינטרנט משותף (כבלים) עבור שני Users על אותו המחשב?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

הגדרתי על המחשב שלי שני משתמשים (ואפשרתי את האופציה של Fast Switching בינהם). הבעייה היא שברגע שאני מתחבר עם משתמש אחד, המשתמש השני מתנתק מהאינטרנט. ניסיתי לשחק עם הגדרות החיבור, אבל כל כשאני מנסה להיכנס ל-Propeties של החיבור Barak013_L2TP, הוא רק פותח לי את החייגן שוב ואין שם יותר מדי אופציות לשחק איתם. אני יודע שאני צריך לחפש אופצייה של לאפשר גישה עבור כל המשתמשים שבמחשב, אבל אני לא מוצא את זה.

מישהו כאן שמחובר ע"י ברק נתקל פעם בבעיה כזו? מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

תודה.

פורסם

החייגן של 013 לא מאפשר זאת, אבל החייגן המובנה ב- WINXP (אני משער שזה מה שיש לך) מאפשר זאת.

תסיר את החייגן של ברק ותגדיר את החייגן המובנה לפי הצעדים הבאים:

1. תבחר בתבפריט START -> ACCESSORIES -> COMUNICATIONS -> NEW CONNECTION WIZARD, ותלחץ NEXT.

2. תבחר באופציה השניה (CONNECT TO THE NETWORK AT MY WORKPLACE) ו NEXT.

3. תבחר באופציה השניה (VIRTUAL PRIVATE NETWORK CONNECTION) ו NEXT.

4. תן שם לחיבור שלך, למשל (013 BARAK).

5. תבחר לא לחייג בשום חיבור התחלתי, זו האופציה הראשונה (DO NOT DIAL THE INITIAL CONNECTION).

6. תכניס את ההגדרות IP של הספק שלך - במקרה שלך, כמו שלי, תרשום pns.barak.net.it, ו NEXT.

7. תבחר DO NOT USE SMART CARD ו NEXT.

8. תבחר באפשרות הראשונה - ANYONE'S USE ו NEXT.

9. לפני שאתה לוחץ על FINISH תבחר להוסיף את הקיצור דרך לחייגן על ה DESKTOP.

עכשיו תקליק פעמיים על חייגן (שם המשתמש והסיסמא יהיו ריקים) ותבחר באפשרויות (PROPERTIES).

10. תעבור לחוצץ OPTIONS, תוכל להגדיר בחלק השני של החלון אפשרויות חיוג חוזר במידה ומתרחש ניתוק לא ייזום. אל תשכח לסמן את ה V למטה.

11. תעבור לחוצץ SECURITY, בחלק של SECURITY OPTIONS תבחר ב ADVANCED ותלחץ על SETTINGS.

12. תחת DATA ENCRYPTION תבחר OPTIONAL ENCRYPTION,

ותחת LOGON SECUTIRY תבחר תחת ALLOW THESE PROTOCOLS את האופציה הראשונה בלבד - UNENCRYPTED PASSWORD.

אם משהו אחר נוסף מסומן, תוריד ממנו את ה V.

13. תלחץ על YES כדי לוודא ולשמור את השינוי.

14. תעבור לחוצץ NETWORKING ותחת TYPE OF VPN תבחר את הפרוטוקול שלך (L2TP או PPTP).

אם האחד לא יעבוד אחר כך, תחזור לכאן ותשנה לשני.

15. תלחץ על OK, ואז תוחזר לחייגן שהגדרנו. תרשום את שם המשתמש והסיסמא,

ומתחת לאלו תסמן ב SAVE THIS USER NAME AND PASSWORD....

שם תבחר באופציה השניה - ANYONE WHO USES THIS COMPUTER, וזהו - תחייג !!!!

אם במהלך הגדרת החייגן לא נתקלת באחד הסעיפים 1-9, פשוט תדלג הלאה עד לסעיף שאתה כן רואה.

בהצלחה, ותעדכן אם הסתדר.

פורסם
  • מחבר

עובד פצצה. הייתי צריך לשנות רק את שם הדומיין ל- cable.barak.net.il, אבל חוץ מזה עובד יופי.

תודה רבה!!!

פורסם

ואם אתה כבר מתעסק לך בחייגן, סתם טיפ לא קשור, אבל נחמד

th_dialer-optimal.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים