עבור לתוכן

שאלה\בעיה עם וכנת הITUNES (לא ידעתי איפה להעלות תנושא...)

Featured Replies

פורסם

חבר שלי הוריד לי שירים מהתוכנה I TUNES

לפני שאתם אומרים משהו תקראו את זה:

השירים הורדו בצורה חוקית באמצעות תשלום עם כרטיס אשראי!

אז ככה:

הם לא עובדים לי על המחשב...המדייה פלייר לא מצליח לפתוח אותם

ניסיתי להפוך את הפורמט שלהם אבל התוכנה שיש לי משום מה לא מזהה תסוג קבצים הזה

כלומר שאני עושה "הוסף לרשימה" (כלומר קבצים שאני רוצה לשנות) אני לא רואה את הקבצים של השירים

אז רציתי לדעת אם יש דרך אחרת...איך אני יכול לשמוע תשירים האלה על המחשב שלי בעזרת מדייה פלייר?

(אם אפשר רצוי שהם יהיו בפורמט MP3.....)

עכשיו עוד שאלה:

עשיתי חיפוש לשיר אחר שאני רוצה להוריד: SCHOOL OF ROCK מהסרט SCHOOL OF ROCK-השיר מצובע על ידי ג'ק בלאק והילדים מהסרט למיטב ידיעתי

אבל זה לא מצא...(בגלל שזה פסקול אני מניח) וניסיתי כמה צירופי מילים וזה עדיין לא מצא אז רציתי לדעת אולי מישהו מפה כן יודע איזה צירוף מילים אני צריך לכתוב כדי שזה ימצא לי תשיר הזה...

תודה

אני חוזר:

אני מדבר על שירים שהורדו בצורה חוקית בתשלום עם כרטיס אשראי!!!

פורסם

עד כמה שידוע לי אייטונס מוריד שירים בסיומת של M4A שרק הוא או קוויק טיים יודעים לעבוד איתם, מדיה פלייר לא עובד איתם פשוט כי הוא לא תומך בו אז מן הסתם מהסיבה הזאתי לא הצלחתם לפתוח את הקובץ שהורדתם מאייטונס

נסה להמיר את הקובץ שהורדת דרך תוכנת המרה אחרת, או שפשוט תריץ חיפוש בגוגל, M4A TO MP3 או לפעמים גם בצורה הזאת M4A 2 MP3 או יכול להיות בלי רווחים, צריך לשחק עם זה...

ד"א מה הסיומת של הקובץ שהורדתם?

לגבי השיר של הסרט, אם יש לך אותו תסתכל טוב טוב בכתוהיות בסוף הסרט אמור להיות לך השם של השיר במדויק ושם הלהקה/אומן ואז תחפש לפי זה...

פורסם
  • מחבר

הקבצים הם M4P....

טוב אני אנסה עם תוכנה אחרת....הבעיה היא שכולם זה גרסות ניסיון ולא נותנות אפשרות להפוך את זה לגמרי....

אז תקנה אתם אומרים...? יקר מדי...15 דולר...

פורסם
  • מחבר

אמממ תראו אני לא מצליח....כל התוכנות שאני מנסה או שלא מכירות תקובץ הזה או שלא נותנות אפשרות בגרסת ניסיון ואני לא מתכוון לקנות...

ראיתי בכמה מקומות ששיטה היא לצרוב לדיסק ואז לעשות RIP לפורמט MP3....הבעיה היא שהמדיה פלייר לא מזהה את הפורמט הזה מלכתחילה אז הוא לא יכול לעשות RIP כי הוא אורמ לי שאין דיסק בכונן

יש רעיונות?

פורסם
  • מחבר

כרגע חשבתי על משהו....שאני מקווה שיעבוד

האם קיים קודק למדיה פלייר שכולל קצבים מהפורמט של ITUNES?

פורסם
  • מחבר

אוקי תראו זה ממש מעצבן אותי כבר....

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אז שנשברתי והורדתי ITUNES...מכיוון שאמרו לי שהיא יכולה להפוך קצבים שלה לפורמט אחר ואז לצרוב לדיסק ואני אוכל לעשות RIP לMP3...אז דבר ראשון אניח לא מוצא בכלל תכפתור שאומר "BURN DISC" כמו שהם אומרים בHELP....דבר שני אני רואה שם את זה:

If your playlist includes songs in formats other than MP3, such as songs purchased from the iTunes Store, they aren't burned to the CD.

אז מה הקטע?!?! הורדתי תתוכנה שילמתי על השירים שלהם ועכשיו הם אומרים לי שאני לא יכול לשמוע אותם אפילו?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים