פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים הרבה חנויות שהלכתי אליהם אומרים שיש מחסור ב-G5 רק בחנויות היקרות עוד נשאר במלאי אבל אני לא פרייר וישלם יותר ב-30%.... אז מישהו יודע למה יש מחסור ואם אתם יודעים מתי יגיע לארץ או לחנויות אז תגידו לי
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים בנועה יש?ובפנדה מוכרים ב-380 לא? האם זה משתלם?אמרו שתהיה ירידת מחירים... מתי אתם מעריכים שזה יקרה?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים גם אני הלכתי לאופיס דיפו ובאג והמחירים שמה ואו הg7 היה שם 600+ והg5 גם בסביבת ה500
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים יש את ה - GENIUS ERGO 525 ב - 160 ש"ח בפנדה והוא ברמה של ה - G5.אולי אינני מכיר כ"כ טוב את GENIUS אך להשוות אותו ל G5 ועוד להגיד שהם באותה רמה...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים יש מספר ביקורות עליו, אתם יכולים להכנס אליהן מהת'רד הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208985.0
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים המנוע שלהם זהה לא האיכות של העכבר עצמו לא מכיר אותו אישית אני חייב לציין
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים בדרך כלל לא מצמידים מנועים חזקים לעכברים לא איכותיים ואני חושב שאפשר לסמוך על GENIUS בעניין (ואם לא יש את הביקורות).הנקודה שלי היא שאין צורך להיצמד בצורה עיוורת למותגים כמו LOGITECH ו - RAZER כשאפשר לקנות עכבר/ים טובים לא פחות בחצי ממחירם מחברות אחרות (ולא פחות טובות).
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים האמת יש לי עכבר של genius אופטי עם עוד שני לחצנים ניתנים לתיכנות אצלי כבר כמה שנים ועובד אחלה כמובן שכבר מיושן ולא הכי מדוייק (לא לייזר ולא קצב ריענון הכי גבוה) אבל אומר משהו על האיכות אם מחזיק כל כך הרבה בלי בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.