פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אמ.. קודם כל יש לי ברשת.עכשיו, מתי שאני מתחיל להוריד או להעלות משהו, האינטרנט מתנתק (לפעמים לאחר 5 דקות ולפעמים אפילו אחרי שעה, זה לא קבוע).אמ.. במחשבים האחרים ברשת אין את הבעיה הזאת, וניסיתי את המחשב ברשת בבית אחר, וזה עבד מעולה.מה יכולה להיות הבעיה?תודה.נ.ב.אחרי שהאינטרנט מתנתק, אני צריך לסגור את המחשב, לנתק את החשמל ולהחזיר אותו ורק אז זה עובד.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים היתה לי בעיה דומה-אתה בחיבור כבלים(עם ברק)?לפי התמיכה של הוט(די הזוי) ברגע שאתה עובר את האפלוד(+10%) שלך אוטומטית זה מתנתק-זה שנאמר לי בתמיכהולמרות שהגבלתי את האפלוד הניתוקים לא הפסיקו-אבל פחתומוזר לא פחות הוא שניתקתי את ה zonealarm הפסיקו הניתוקים בכלל(מחשב יחיד)בהצלחה.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לא הבנתי משהו כל הרשת מתנתקת או רק המחשב שלך?אם המחשב שלך בלבד אז ברור למה ה ZA עשה בעיות יש לו לפעמים נטייה קצת להיות כבדלתעבורה ואפילו להשתגע ולתקוע את האינטרנט במחשב - קרה לי בעבר, במיוחד עם תוכנותשיתוף קבצים.אם הניתוק הוא משהו שמשפיע על כל הרשת - תסביר מה התצורת רשת שלך וננסה לעזור..
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים תכבה אותו ותגיד לו שלא יפעל אוטומטית בהדלקת מחשב - ריסט וזה אמור להיות בסדר..ZA דבר טוב אבל יש לו נטייה להיות כבד מדי וכשהוא לא מספיק משהו הוא פשוט מחליט שעדיף לך בלי אינטרנט.היה לי מזמן משהו כזה אצלי במחשב - העפתי את ZA והכל בסדר. (כרגע אני רק עם FW בנתב)
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר תכבה אותו ותגיד לו שלא יפעל אוטומטית בהדלקת מחשב - ריסט וזה אמור להיות בסדר..ZA דבר טוב אבל יש לו נטייה להיות כבד מדי וכשהוא לא מספיק משהו הוא פשוט מחליט שעדיף לך בלי אינטרנט.היה לי מזמן משהו כזה אצלי במחשב - העפתי את ZA והכל בסדר. (כרגע אני רק עם FW בנתב)תודה על העזרה.בכל מקרה עכשיו כיביתי את הZA, נראה מה יקרה.הפיירוול של הראוטר אמור להספיק?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לפי התמיכה של הוט(די הזוי) ברגע שאתה עובר את האפלוד(+10%) שלך אוטומטית זה מתנתק-זה שנאמר לי בתמיכה ולמרות שהגבלתי את האפלוד הניתוקים לא הפסיקו-אבל פחתו WTF?? והאמנת לזה?? :lol: בחזרה לנושא. XsesA, תעיף את ZA. אם זה לא עוזר תתקין את זה: Update of TCPIP.SYS http://www.lvllord.de/ SP2 שמה מגבלה על מספר החיבורים שהמחשב יכול לעשות בTCP. אצלי זה גרם לBSOD ורק החלפה של הDLL פתרה את זה. בהצלחה.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר WTF?? והאמנת לזה?? :lol: בחזרה לנושא. XsesA, תעיף את ZA. אם זה לא עוזר תתקין את זה: Update of TCPIP.SYS http://www.lvllord.de/ SP2 שמה מגבלה על מספר החיבורים שהמחשב יכול לעשות בTCP. אצלי זה גרם לBSOD ורק החלפה של הDLL פתרה את זה. בהצלחה. אין לי SP2, אבל בכל מקרה היום כנראה אני מפרמט ואני אתקין ווינדאוס עם SP2. תודה שוב
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים ^^^לא קשור לאמונה,עובדה - כשאני מולו על הקו ומעלה את הביטקומט(ללא הגבלה) הוא אומר לי בדיוק מתי זה יתנתקואכן זה קרה, מי יודע אולי ברק בכיוון של הגבלה או משהו כזה...בכל מקרה עכשיו זה כבר לא מתנתק
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים תבדוק את הלינק הזה , אני מאמין שאם תקרא הכל, אולי יהיו שם דברים שיעזרו לפתרון הבעיה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179345.msg1548600#msg1548600
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר סגרתי את הZA וגם העברתי את המחשב לחדר של אח שלי, והאינטרנט ממשיך להתנתנק.טוב אני בדיוק הולך לעשות פורמט נראה מה יהיה אחרי זה.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים ממשיך להתנתק? אולי זה באמת עידכון ל TCPIP SYS כי XP חוסם את כמות החיבורים הפתוחים ל 10 נדמה לי כברירת מחדל... זה יהיה לך חשוב במיוחדאם תשים SP2...אגב כשהאינטרנט מתנתק אצלך הוא גם מעיף מחשבים אחרים או שהם גם באותו רגע ממשיכים לגלוש כרגיל?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים ^^^מענין למה חשבת שפירמוט הוא פיתרון....1.הגדרות חייגן2.פייר וואל3.תוכנה4.מודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.