עבור לתוכן

NEED FOR SPEED CARBON יוצא !!!

Featured Replies

פורסם

[ltr]if you had read the thread you would have known I talked about LFS and RF.

anyways RF is good, but LFS is much better. in rf you only got 6 cars and 6 tracks (with 2-6 configuration each), but they are all track (both cars and races). in LFS (S2) you got 15 cars with 7 environments (with 4-12 configuration each), and it's got city tracks, race tracks and rallycross tracks and in cars you got anything from a 60hp/600kg mini cooper type cars and a go cart with a bike engine to TDM and F1 cars.

and besides LFS S2 is the undisputed physics king and it also got the best force feedback system I ever seen.

enjoy

(at half speed, notice the physics)[/ltr]
  • תגובות 83
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש איזהשהו משחק ריאלסטי שאפשר לשחק בו כמו בן-אדם בלי הגה? הייתי בשמחה מנסה את כל המשחקים שאמרתם פה, הבעיה שאין לי הגה(גם מקום אין האמת)...

פורסם

[ltr]you can play LFS with a mouse and still get decent results, but it's not even close to as good as a wheel, for the most part it's the lack of force feedback and precision.

NFS5 was pretty realistic, however if you used a keyboard it would use so many driving aids it became too easy. but it's the only thing semi realistic that you can play with a keyboard. try LFS it's only 140mb, NFS5 doesn't work on XP anyways.[/ltr]

פורסם

for me NFS5 works great on XP Home Edition.

פורסם

BigDickBastard

טוב לשמוע מאנשים כמוך...

אני מכיר מצויין את LFS ואני עד עכשיו חושב שהוא עולה בהרבה על RF בפיזיקה

למרות שאלפים אחרים טוענים הפוך :)

בעבר התחרתי המון באונליין (של הדמו) והייתי יורד מ 1:25 בבלאקווד, אבל אף ישראלי

שמצאתי לא ירד מ 1:28 :( ככה שאין אף אחד שבאמת מחבב את המשחק.

דבר אחד חשוב זה שב RF יש לך אינסוף מודים ומסלולים שאפשר להוריד וב LFS בקושי אפשר

להוריד סקינים...

עוד בעיה ב LFS זה שהפיתוח שלו נורא איטי (שלושה אנשים בלבד!) וכל מיני עדכונים מתבקשים, כמו תמיכה טובה יותר בקלאץ'

נדחים בחודשים שלמים.

סתם לא קשור - באיזה הגה וציוד אם יש אתה משתמש?

נ.ב

מסכים איתך ב 110% ש NFS Porsche הוא היחיד שהיה טוב ואפילו יותר מזה.

פורסם

אני הכי אהבתי את ה- need for speed: hot persuit 2 שכחתי איך כותבים persuit...

זה היה הכי כיף... במיוחד בסוני 2... משטרות, בלגאנים...

פורסם

עוד בעיה ב LFS זה שהפיתוח שלו נורא איטי (שלושה אנשים בלבד!)

[ltr]2 people (1 programer, 1 3D artist) unless you count the musician.[/ltr]

סתם לא קשור - באיזה הגה וציוד אם יש אתה משתמש?

[ltr]I'm using an "I-can't-believe-it's-still-working" 9 years old microsoft force feedback wheel gameport.[/ltr]

פורסם

LOL me too !

אבל לא מזמן קניתי את הגרסא של ה USB (גם יד שניה).

חוץ מזה בניתי המון ציוד הקפי שאני אשמח להרחיב עליו בהזדמות.

פורסם

תשאלו את עצמכם-

האם למישהו שרוצה משחק עם מכוניות אמיתיות מהירות נורמלית שמירה על החוקים ונהיגה במקומת מסודרים יש לו מה לחפש במשחקי NFS החדשים?

העם רוצה מירוצי רחוב לא חוקיים מהירים ועצבנים את נייטרו מכל כיוון ופניות שיגרמו לסבתא שלך ליפול אנחנו לא רוצים מציאות מדוייקת אנחנו רוצים כיף!

כיף זה שיש קושי להחזיק את המכונית על הכביש,לא שאתה מסוגל לדפוק סיבוב של 270 מעלות והרכב נשאר דבוק לכביש [...]

וכשאומרים נהיגה ריאליסטית,אתה יודע טוב מאוד שאנחנו לא מתכוונים לנהיגה לפי החוקים,אילא נהיגה לפי חוקי הפיזיקה של העולם שלנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים