פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אם אין לך ברגים צריך להיות מין קליפס לבן כזה כשה אתה לחוץ אותו הוא נילחץ החוצה אתה לוחץ על הקוצים הלבנים בד"כ ואז זה יוצא אם הקפיץ מקווה שעזרתי
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר צילמתי את הלוח בשביל שתבין על מה אני מדבר: הנה הלוח, יש חורים לברגים אבל הם לא שם כי הלוח מחובר ע"י קליפסים: הנה הקליפסים: *שימו לב, בשביל להוציא את הלוח מהקליפסים אני צריך לדחוף אותו טיפה קדימה, תראו שיש עוד טימה מקום על הפח בשביל להזיז את הלוח. עכשיו מגיעה הבעיה: רואים את החלק השני של הלוח? הוא מחובר עם החיבור החום הזה לחלק הראשי של הלוח שאמרנו שצריך לדחוף קדימה בשביל להוציא. עכשיו אם תראו טוב, לחלק השני של הלוח אין לאן לדחוף, ז"א הפח נגמר ממש בקצה, ככה שאין לי שום דרך לדחוף את כל הלוח החוצה. פספסתי משהו? מה לעשות?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים תנסה לדחוף את הלוח כמה שיותר אחורה כך שיהיה רווח בין הפח לחלק שמחובר ללוח,ואז תוציא אותו בעדינות מהלוח ותזיז שוב ותוציא את הלוח עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.