פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים יש לי כמה קבצים שכבר מס' חודשים הם על 90%-99% ומסרבים להסתיים.מידע על הקבצים הבעייתים האלה:הם קבצי וידאו וקבצי RAR.יש קבצים שאין להם את האופציה "תצוגה מקדימה"יש קבצים שיש להם ואז: אם זה סרט אני מצליח לראות, ואפילו מצליח לעיין בתוכן של הקבצים המכווצים ב-RARהשאלה: איך אני מוציא ת הקבצים האלה מהאמיול?(ניסיתי לשנות את הסיומת לAVI אבל אז לא מצליח לצפות בהםוכנ"ל לקובץ RAR. שיניתי לRAR ואז כשאני מנסה לחלץ את הקבצים אומר לי שהקובץ פגום.)
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אי אפשר!!! כניראה שהקובץ לא מושלם או שאין לך מקום במחשבהאם הקבצים באימיול ניראים (איפה שרואים כמה ירד) צהובים עם פסים שחורים?אם כן אז הבעיה היא שאין לך מקום
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים ממשיך את השאלה שלו :גם לי יש קובץ שעומד על 98.4% הסיבה שהוא לא ממשיך זה כי לאף אחד מהמקורות (האנשים שמשתפים את הסרט) אין את החלקים שאני צריך...מה אני יכול לעשות עכשיו ? נכנסתי לתקיית TEMP באימיול, אבל שם הכל מפוזר למלא מלא חלקים קטנים ולא לקובץ אחד לא גמור.האם יש תוכנה שיודעת לקחת את כל החלקים האלו, לאחד אותם ולהציג לי סרט ? עשיתי preview אבל זה מציג לי רק 3 דקות מתוך הסרט. אם יש לי 98% מסרט שאורך שעה וחצי, אז חסרים לי אולי 5-7 דקות. אז לא אכפת לי שהתוכנה תדלג על הדקות החסרות, אבל לפחות שאוכל לצפות בכל השאר.מכירים איזו תוכנה בסגנון ?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים ירוק כהה? טוב זה אומר שזה על פאוס או שזה סתם ירוק!!! וכניראה אין לך מקום למרות מה שאתה אומר או שפשוט האימיול שם את זה ככה מסיבה כל שהיא ולא אין תוכנה כזאת אבל אתם יכולים לעשות תצוגה מקדימה וללכת לתקיית TEMP ולהעתיק את הקובץ
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים כן אבל במקום שיעשה תצוגה מקדימה נורמלית (עם כל החלקים שהורדו...) אני מקבל תצוגה מקדימה של 4 דקות (32 מגה) במקום משהו של 500 מגה לפחות!
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=138(החלק של VLC זה בעיקר מה שצריך לעניין שם)
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר א. עשיתי כל מה שנאמר בלינקהבעייה נשארה !יש קבצי AVI שיש להם תצוגה מקדימה ויש כאלה שלאב. יש לי מלא מקום פנוי בדיסק קשיחג. יש קבצים ירוקים על 98% כבר כמה חודשים ללא תזוזה
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=138(החלק של VLC זה בעיקר מה שצריך לעניין שם)תודה רבה. עזר לי החלק עם ה VLCכיצד אני שומר את ה Preview שנוצר (כלומר אין לי אפשרות של קובץ->שמור...)
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר כיצד אני שומר את ה Preview שנוצר (כלומר אין לי אפשרות של קובץ->שמור...) חח זה בדיוק מה ששאלתי בפתיחת הטראנד
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים כיצד אני שומר את ה Preview שנוצר (כלומר אין לי אפשרות של קובץ->שמור...)בעקרון ה-VLC לא מייצר קובץ חדש, הוא פשוט יודע להתמודד עם החורים בקובץ הקיים. לכל קובץ באימיול יש במאפיינים שלו "part.met file". אותו הקובץ עם סיומת part בלבד זה הקובץ החלקי.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר כלומר לא ניתן לשמור את הקובץ? וחייבים להפעילו רק דרך תצוגה מקדימה באמיול?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים פשוט תעתיק את הקובץ עם הסיומת part ותשנה לו את הסיומת. זה הכי טוב שאפשר לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.