פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על משחק בסגנון GETAWAYעם יריות, מכוניות בסגנון GTA SAאבל יותר עם פעולות ועלילה מותחתעדיף שיהיה משחק חדש שיצא בזמן האחרון
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים Just cause , עלוב רצח ... לא ממליץ אפילו בחינםאני מאמין שאתה תתאכזב מכל המשחקים שמנסים לחקות את GTAכי כולם גרועים .. תנסה אולי GodFather משחק טוב אבל די ישן (חצי שנה +-)ואם לא אכפת לך יותר ישן Mafia שהוא משחק שבאמת ראוי להיות ברמה של GTA
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר Scarface The World Is Yours תנסה הוא יוצא עוד מעט דומה ל GTAמתי בדיוק?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים לא הוא לא ייצא.הוא יוצא בשבת מחר(כתבתי בשישי בלילה).אין דמו וכל כך קשה להריץ חיפוש באינטרנט או ב IGN?בקרוב יהייה לי אותו ואני אתן לך חוות דעת
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים משחק גרוע , אל תנסה אפילו .. יש לי אותו , מאוד עלובכמו שאמרתי לך , כל החקיינים השונוים של GTA שיוצאים עכשיוכולם גרועים .. אחד אחרי השניתנסה את Mafia / Godfather שהם היחידים שראוים לשחק בהם
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לא נראה לי שיש לך אותו מכיוון שהפיצו את המשחק ברשת רק אתמול ואין מצב שאתה תצליח להוריד כל כך מהר.אל תסתמך על דעה של אחד תבדוק עוד דעות.טוב אני מצטער אני לא אכנס לווארז רק הבהרתי נקודה לפותח הת'רד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.