עבור לתוכן

צריבה X40 ב-10 דקות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה,

ומה זה בעצם?

פורסם

DMA - Direct Memory Access.

לפרטים נוספים, קרא כאן.

פורסם
  • מחבר

תודה, הבנתי,

עכשיו בדקתי אצלי וה Primery הוא ב DMA IF AVAILABLE אבל ה Secondery הוא ב PIO MODE

אני צריך לשנות?

פורסם

גם לי כשאני עושה CD COPY במהירות 24 אפילו לוקח לי במקום 5-8 דקות בערך 10-15 דקות למרות שה- CD שלי קורא ב- x52 יש לי צורב LG 40x10x40 (IDE) !

פורסם

רצוי שתשנה J.J., בייחוד אם הצורב שלך יושב על הבקר המשני.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שה CDROM שלי הוא Master

אז הצורב הוא על הבקר השני

נכון?

פורסם

Just enable it. :D

ומה נסגר עם החבר ש'ך?

פורסם
  • מחבר

אני אנסה אחי

חבר שלי יודיע לי מחר...

עריכה -

טוב אנשים, אני שיניתי לי ולא הרגשתי שזה עוזר,

ה - Secondery שלי הוא גם SCASI ולא IDE אז לא נראה לי שיש קשר.

בכול מקרה החבר שלי ממש בבעיה בגלל שבצריבה מדיסק לדיסק המהירות שלו נשארה וה buffer שלו דיי נמוך והוא על 75% בערך.

שוב זה רק מדיסק לדיסק לא ממחשב לדיסק, ככה אין בעיות, צריבה של 3 דקות ו buffer של לא פחות מ-90%

נראה לי שיש לו בעיה בצורב עצמו מה אתם אומרים?

פורסם

כשצורבים מדיסק לדיסק (On The Fly), אסור שהצורב והסידירום יישבו על אותו הבקר.

רצוי שהצורב יישב לו לבד בבקר המשני ואילו הצורב, יישב ביחד עם ההארדיסק בבקר הראשי.

עוד דבר נוסף, כשצורבים מדיסק לדיסק, רצוי להשתמש במהירות צריבה איטית "יחסית" (לא יותר מ x16).

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך, אבל מה לעשות שחבר שלי הוא חמור והוא לא מבין כלום במחשבים ואומר לי שבשביל מה קניתי X40....

אתה מבין?

בכול מקרה תודה

פורסם

אז תגיד לחבר שלך, שלסידירום אין את אותם קצבי הגישה והקריאה של כונן קשיח, ובמידה והדיסק לא הכי "איכותי" הסידירום עושה לדיסק Spin-Down (האטה במהירות הרוטציה של הדיסק) ע"מ שיוכל לקרוא אותו כמו שצריך.

משמע, שמהירות הקריאה יורדת לפעמים אל מתחת ה x30 או אפילו ה x20... והצורב זולל מידע ב x40, איך זה מסתדר? זה לא!

הבאפר מתרוקן אט אט והצריבה בסופו של דבר נופלת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים