פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים כרגע אני מריץ את המפרט שיש בחתימה עם כרטיס מסך 7900GS וללא חיבור מתח נוסף, הבעיה היא שלא הבנתי כיצד לחבר אותו - את חיבור ה-6pin לכרטיס מסך (זה ברור), אבל מהצד השני יש לי 2 מולקסים נקבה - האם יש לחבר לשניהם את המתח או רק לאחד מהם?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אם אין לך בספק חיבור 6 PIN אתה אמור לחבר את שני המולקים ..אם יש לך בספק חיבור 6PIN הוא עדיף..
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר אם אין לך בספק חיבור 6 PIN אתה אמור לחבר את שני המולקים ..אתה בטוח בזה? בספר שקיבלתי עם הכרטיס מסך כתוב:Do not use this cable on the cards with 2 power connectorsכנראה שלא הבנתי את הכוונה, תקנו אותי בבקשה.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים ע"פ הציטוט הזה לא צריך להישתמש בכבל הנ"ל בכרטיסים בעלי שני חיבורי מתח (כלומר כמו 6800U ל AGP ) חוץ מיזה בוא נחשב בהגיון.. למה להם לשים שני חיבורי מתח אם לא צריך אותם ? כדי לשרשר ? אי אפשר..א.הם בעלי 3 פינים ולא 4 כמו במולקס רגיל..ב.הם זיכריים, אתה יכול לחבר את הספק אילהם אבל לא יכול לחבר להם כימעט כלום...
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר חיברתי את המתח הנוסף ל-2 המולקסים, הכל עובד בסדר - אבל לא עזר הרבה ב-3DMark05 (שיפור של 1%).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.