עבור לתוכן

מה עדיף פלזמה 42 אינץ' או LCD 32 אינץ'?

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין פלזמה לLCD??

פלזמה של 42 אינץ' עולה 6900 שקל

LCD 32 אינץ' טוב עולה גם 6900 שקל בערך

לא עדיף לקנות כבר פלזמה 42 אינץ'?

פורסם

ההבדל הראשון הוא שבתקציב של 7000 ש"ח אתה קונה 32' LCD איכותי כאשר פלזמה איכותית בגודל 42' מתחילה באזור ה-9000 ש"ח (כמו זו למשל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371000). הבדל נוסף הוא שפלזמות עדיפות כאשר רוב זמן הצפייה שלך בטלוויזיה מוקדש לשיעורי כבלים או לווין לעומת LCD שנותן תמונה יותר איכותית בצפייה בסרטי DVD ובחלק גדול מהטלוויזיות גם בצפייה בתוכן HD.

פורסם

במחיר כזה כדאי לך ללכת על LCD32 דיי איכותית מבית TOSHIBA או SHARP או SAMSUNG :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378596

איך זה יהיה אפשר להשיג ב7490 שקל

הפלזמה יותר טוב בשידורי יס אבל בסרטים פחות מLCD למה זה ככה?

זה ההבדל היחיד בין LCD ופלזמה?

פורסם

בגלל ש ל - LCD יש רזולוציה יותר גבוהה

פורסם

פלזמה זה פשוט פחות איכותי! אם תסתכל על האיכות של התמונה הפלזמה פשוט תראה לך חיוורת ומכוערת

לך על LCD

פורסם

^^^

מאיפה הקביעה שפלזמה פחות איכותית? אתה ראית פעם פלזמה איכותית או שאתה סתם זורק שטויות לחלל האוויר?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח פלסמה זה פחות איכותי?! צא צא מהסרט שאתה חיי בו.

לפלסמה יש רזולוציה טיבעית נמוכה יותר (נפתר בטלוויזיות HD, אבל לך זה לא נכנס בתקציב), אבל יש להן 0 זמן תגובה, ולכן אין מריחות, יש להם קונטרסט גבוה פי כמה, לכן עצמים כהים נראים הרבה יותר טוב, ויש להן יחס טוב יותר של מחיר/גודל, מה שיכול מאוד להיות חשוב. בעיקרון, הסיבה היחידה לקנות LCD היא אם אתה רוצה מאוד לראות HD (מה שהיום כמעט ואין, ומה שיש זה מהאינטרנט) וכל השאר לא חשוב. כיוון שלמרות שפלסמה לא תראה HD (לא בתקציב הזה כמובן) הרזולוציה שלה היא עדיין לא נמוכה בכלל, וישנם המון פרטים קטנים, התמונה לא תימרח בכלל, וקטעים כהים יראו מדהים (כמו למשל חצי מהסרט LOTR: ROTK אשר מתרחש במורדור). אני מדבר מניסיון, יש לי בסלון את ה-42wpd8 של פנאסוניק, ואני כמעט קניתי לעצמי LCD לחדר (בתקציב של 10000 שקל, יותר מהתקציב שלך). לבסוף החלטתי ללכת על CRT ב-5000 שקלים בערך, ואני מרוצה מאוד מהבחירה שלי. חסכתי 5000 שקל, וקיבלתי קונטרסט וזמן תגובה טובים בהרבה מכל LCD.

Anatoli.

פורסם

^^^

מאיפה הקביעה שפלזמה פחות איכותית? אתה ראית פעם פלזמה איכותית או שאתה סתם זורק שטויות לחלל האוויר?

ראיתי, וראיתי LCD איכותית, ובסוף החלטנו לקנות LCD איכותית מאשר פלזמה שהצבע שלה היה דהוי וכהה, ממש עצוב

פורסם

לפלסמה יש רזולוציה טיבעית נמוכה יותר (נפתר בטלוויזיות HD, אבל לך זה לא נכנס בתקציב), אבל יש להן 0 זמן תגובה, ולכן אין מריחות,

Anatoli.

יצא לי לראות כמה LCD בזמן האחרון

ראיתי סרטים ומשחקי כדורגל ולא היו מריחות.

פורסם

ראיתי, וראיתי LCD איכותית, ובסוף החלטנו לקנות LCD איכותית מאשר פלזמה שהצבע שלה היה דהוי וכהה, ממש עצוב

נו באמת ...

יש לי LCD 32 ופלזמה 42

הפלזמה משאירה אבק :bash:

פורסם

אפשר להתווכח כמה שרוצים, בתאכלס למי שחשוב לו ממש התמונה, אין מנוס מלקנות פלסמה איכותית. נכון להיום LCD פשוט לא בשלות לרמות הגבוהות ביותר.

Anatoli.

פורסם

במקרה יש לי LCD בסלון מהאיכות הגבוהה ביותר.

חוץ מהגודל של המסכים, הLCD משאיר אבק לפלזמה בכל תחום

אם תיקח את הפלזמה האיכותית שלך ותשים אותה ליד LCD איכותי, אתה תרצה להעיף את הפלזמה שלך

פורסם

כן, מה שתגיד. דיי כבר עם השטויות, אתה ראית פעם פלסמה טובה? ראית את ה-HD8 של פנאסוניק לדוגמא? אל תבלבל את השכל. החיסרון היחיד שיכול להיות לפלסמה זה רזולוציה נמוכה יותר, ב-HD אין את הבעיה הזו, ואז פלסמה פשוט פותחת את הצורה לכל LCD שקיימת.

Anatoli.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח פלסמה זה פחות איכותי?! צא צא מהסרט שאתה חיי בו.

לפלסמה יש רזולוציה טיבעית נמוכה יותר (נפתר בטלוויזיות HD, אבל לך זה לא נכנס בתקציב), אבל יש להן 0 זמן תגובה, ולכן אין מריחות, יש להם קונטרסט גבוה פי כמה, לכן עצמים כהים נראים הרבה יותר טוב, ויש להן יחס טוב יותר של מחיר/גודל, מה שיכול מאוד להיות חשוב. בעיקרון, הסיבה היחידה לקנות LCD היא אם אתה רוצה מאוד לראות HD (מה שהיום כמעט ואין, ומה שיש זה מהאינטרנט) וכל השאר לא חשוב. כיוון שלמרות שפלסמה לא תראה HD (לא בתקציב הזה כמובן) הרזולוציה שלה היא עדיין לא נמוכה בכלל, וישנם המון פרטים קטנים, התמונה לא תימרח בכלל, וקטעים כהים יראו מדהים (כמו למשל חצי מהסרט LOTR: ROTK אשר מתרחש במורדור). אני מדבר מניסיון, יש לי בסלון את ה-42wpd8 של פנאסוניק, ואני כמעט קניתי לעצמי LCD לחדר (בתקציב של 10000 שקל, יותר מהתקציב שלך). לבסוף החלטתי ללכת על CRT ב-5000 שקלים בערך, ואני מרוצה מאוד מהבחירה שלי. חסכתי 5000 שקל, וקיבלתי קונטרסט וזמן תגובה טובים בהרבה מכל LCD.

Anatoli.

אומנם חסכתה 5000 שקל אבל המסך לקח חצי חדר ! (זה כמו גידול שאתה צריך לחיות איתו למשך 10 שניים הקרובות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים