עבור לתוכן

זקוק לעזרה בבחירת מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות:

התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים.

אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך.

תודה מראש.

פורסם

אין לך אחריות ??? :screwy:

אם אין אז תקנה ‏L1719S 17'' 8ms‎ שזה 1200 ש"ח (של LG)

או ‏793DF 17'' Flat CRT‎ שזה 600 ש"ח (של סמסונג)

אני ממליץ על ה- CRT אלא אם יש לך בעיה של מקום...

אם אתה רוצה 19" אני יכול לימצוא משו בתקציב אף על פי שאני ממש לא אוהב ולא ממליץ על 19" !!! :nono:

פורסם
  • מחבר

אין לך אחריות ??? :screwy:

או ?793DF 17'' Flat CRT? שזה 600 ש"ח (של סמסונג)

אפשר לקבל הסבר למה הצעת דווקא את המסך הזה?

פורסם

אני מכיר מישהו (לא במציאות) שיש לו כזה והוא אומר שזה מסך לא משו אבל סביר, וזה משו דיי פסדר למחיר.

אם אתה רוצה אני יכול לעשות חיפוש מעמיק יותר אבל אני לא מאמין שאני אמצא מסך סביר בפחות מ550 ביד ראשונה...

שמע, אתה יכול או לקנות יד ראשונה או שנייה, אבל יד שנייה זה הרבה יותר מסובך כי צריך ליבדוק וזה ניירת וזה...

אני גם ממליץ לך לישאול מומחה (חייב שיהיה קרוב משפחה ולא זה לא טוב!) \ לחכות שעוד אנשים יענו לך.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר מישהו (לא במציאות) שיש לו כזה והוא אומר שזה מסך לא משו אבל סביר, וזה משו דיי פסדר למחיר.

אם אתה רוצה אני יכול לעשות חיפוש מעמיק יותר אבל אני לא מאמין שאני אמצא מסך סביר בפחות מ550 ביד ראשונה...

שמע, אתה יכול או לקנות יד ראשונה או שנייה, אבל יד שנייה זה הרבה יותר מסובך כי צריך ליבדוק וזה ניירת וזה...

אני גם ממליץ לך לישאול מומחה (חייב שיהיה קרוב משפחה ולא זה לא טוב!) \ לחכות שעוד אנשים יענו לך.

לא הבנתי כלום ממה שכתבת.

פורסם

זה יהיה מצויין וישאיר לך אפילו עודף.

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7236

הרכבתי 2 כאלה ב-2 מפרטים לחברים וזה אחלה מסך,עושה את העבודה.

החנות בר"ג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים