עבור לתוכן

ביקורת על BadAxe2

Featured Replies

פורסם

אינטל מוציאה לוח לאוברקלוקרים :o

הגיעו ימות המשיח?

פורסם

הגיעו איתו לFSB של 433...

פורסם

אינטל מוציאה לוח לאוברקלוקרים :o

הגיעו ימות המשיח?

הוצאת לי את המילים מהפה.

הלוח פשוט אחלה לוח! והוא תוצרת אינטל!! :screwy:

סחתיין על אינטל... :P

פורסם

עדיין לא משתווה ללוחות היותר בולטים בשוק, אך אכן מפתיע.

פורסם
  • מחבר

אל תשכחו שרוב הלוחות הטובים (P5B DLX,P5W) גם עשו 400FSB+ בביקורות ,תראו לאן הגיעו היום :smile1:

פורסם

עדיין לא משתווה ללוחות היותר בולטים בשוק, אך אכן מפתיע.

קשה להגיד

גם הלוחות הטובים ביותר לOC לא היו מדהימים בביקורות הראשונות שלהם

(למשל הP5B-DELUXE בANANDTECH)

זה עדיין בטא, כנראה עוד ישתפר

פורסם

אינטל מצחיקים.

הם נועלים את המכפלה של המעבדים שהם מייצרים, כדי שלא יוכלו לנצל לרעה את המעבד שלהם, אך מצד שני מוכרים לוח אם שינסה להתגבר על הנעילה, בדרכים עקיפות.

עולם האבסורד.

פורסם

אינטל מצחיקים.

הם נועלים את המכפלה של המעבדים שהם מייצרים, כדי שלא יוכלו לנצל לרעה את המעבד שלהם, אך מצד שני מוכרים לוח אם שינסה להתגבר על הנעילה, בדרכים עקיפות.

עולם האבסורד.

דווקא לא,הם רוצים נתח משוק האוברקלוק,אבל אם יפתחו תמכפלה לא תצטרך לוח יקר.

פורסם
דווקא לא,הם רוצים נתח משוק האוברקלוק,אבל אם יפתחו תמכפלה לא תצטרך לוח יקר

כמובן שהסיבה היא תאוות בצע, על זה אין ויכוח.

הניגוד אינטרסים במהלך הזה פשוט שובר שיאים חדשים. המדיניות של חברת אינטל היא שלא מכבדים אחריות על מעבדים שניתן להוכח שנהרסו כתוצאה מאוברקלוק, אבל כעת הם מוכרים לוח אם שמטרתו לעשות אוברקלוק למעבדים שלהם, ובתמורה דורשים כסף רב. האם בכך הם לא איבדו את הזכות לסרב להחליף מעבד שנשרף מאוברקלוק ?. עצם מכירת לוח אם לאוברקלוק, הינה עדות לכך שאינטל נותנת גושפנקא רשמית לכך שמותר ואף כדאי לעשות אוברקלוק למעבד.

פורסם

אף אחד לא יסרב להחליף לך מעבד בגלל אוברקלוק אם אין עליו נזק פיזי

פורסם

כמובן שהסיבה היא תאוות בצע, על זה אין ויכוח.

הניגוד אינטרסים במהלך הזה פשוט שובר שיאים חדשים. המדיניות של חברת אינטל היא שלא מכבדים אחריות על מעבדים שניתן להוכח שנהרסו כתוצאה מאוברקלוק, אבל כעת הם מוכרים לוח אם שמטרתו לעשות אוברקלוק למעבדים שלהם, ובתמורה דורשים כסף רב. האם בכך הם לא איבדו את הזכות לסרב להחליף מעבד שנשרף מאוברקלוק ?. עצם מכירת לוח אם לאוברקלוק, הינה עדות לכך שאינטל נותנת גושפנקא רשמית לכך שמותר ואף כדאי לעשות אוברקלוק למעבד.

תראה לי משפט אחד אשר הגיע בצורה רשמית מIntel, שהלוח הזה מיועד לOverlclock.

פורסם
תראה לי משפט אחד אשר הגיע בצורה רשמית מIntel, שהלוח הזה מיועד לOverlclock

אני לא חושב ששופט בר דעת יקנה את הטיעון שלך. אינטל יכולים לספר אילו סיפורים שהם רוצים, אך הייעוד של הלוח אם נקבע ע"פ העובדות בשטח, ע"פ הפונקציות שהם שמו עליו.

בכל מקרה, אם לאינטל היה קצת שכל, הם היו עושים את הדבר הבא: במקום להיכנס לתחום המפוקפק של שיווק לוחות אם המיועדים לאוברקלוק (שם אין להם יתרון על חברות מצליחות אחרות, והם סתם עוד חברה מיני רבות שמתחרות בשוק האוברקלוקינג, ובנוסף יוצרים לעצמם נזק תדמיתי בכך שמשווקים לוח שתפקידו לנצל לרעה את המעבדים שלהם) שישווקו גירסאות מקבילות של כל מעבד שהם מוכרים, עם מכפלה פתוחה לחלוטין, ושיקבעו את המחיר של המעבדים עם המכפלה הפתוחה, כמחיר של המעבד המקביל ללא המכפלה הפתוחה, פלוס ההפרש במחיר בין לוח אם רגיל, ללוח אם מיוחד לאוברקלוק. בצורה זו הם לא רק יקחו נתח משוק האוברקלוק, אלא ישתלטו עליו לחלוטין, ללא שום בעיה ובאופן מיידי, ובנוסף יצמצמו למינימום את הנזק התדמיתי.

פורסם

אז אתה טוען שכל לוח שמגיע עם אופציה לשינוי באס הוא לוח לאוברקלוק?

פורסם

אני טוען שכאשר משווים את ה BadAxe2 לשאר הלוחות שאינטל משווקת היום, המסקנה שמדובר בלוח שמטרתו לאפשר OC, היא בלתי נמנעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים