פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אינטל לא דפוקים...אבל אנווידיה - כן---אינטל רק ירוויחו מהקנייה אם אינטל לא יעשו טעוייות אז אנווידיה תיקח את השוק יותר חזק.אבל מה שנכון נכון.לאינטל יש חופש פעולה, הם רוצים לקנות, הם קונים.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים נחזיק כולנו אצבעות שעסקה כזאת לא תתרחש.זה יהיה אסון לעולם המיחשוב אם נוכל לבחור רק AMD/ATI או NVIDIA/INTEL.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים יש מצב שעוד מעט יצאו משחקים שיפעלו רק על מערכת של אינטל-נוידיה או amd-ati .נצטרך להחזיק 2 מחשבים בבית ,אחד מכל סוג בכדי לשחק בכל המשחקים.מחוסר תחרות אנחנו יכולים רק להפסיד.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים נחזיק כולנו אצבעות שעסקה כזאת לא תתרחש. זה יהיה אסון לעולם המיחשוב אם נוכל לבחור רק AMD/ATI או NVIDIA/INTEL. אני מסכים עם דעה זאת לחלוטין במיוחד בגלל שאני כרגע בעד שילוב של INTEL+ATI
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני מסכים עם דעה זאת לחלוטין במיוחד בגלל שאני כרגע בעד שילוב של INTEL+ATI מי לא? CONROE + 1950XTXCF
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים לא יודע מה איתכם אבל לי זה מריח כמו מוצרי קומבו, וקומבו אני אוהב בבורגר שלי לא במחשב.מאוד הייתי רוצה להמשיך לקבל את ה- CPU שלי כ- CPU ואת ה- GPU כ- GPUולא לקבל איזו מוטצית UFO או משהו כזה.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים סביר מאוד שהם יירכשו את נוידיה,ככה תהיה להם "חזית מאוחדת" נגד ATI-AMD.זה יהפוך בסוף לשתי מחנות,ואנחנו נרוויח,כי התרות תתבטא במוצרים יותר טובים ויותר זולים,ואולי הם גם ישתמשו במפעלים אחד של השני ובמרכזי הפיתוח ואז העלויות ירדו.אז אנחנו בתכלך נרוויח.אבל אי אפשר לדעת-נחייה ונראה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל מי שתרגם לא יודע לקרא אנגלית. billion, which means that the company may be sold for $14 $15 billion, whereas Intel Corp. only has $7.64 billion in cash currently. billion= ביליון לא מיליארד מילארד דולר יש לביל גייטס לחברות האלו יש ביליוני דולרים. :kopfpatsch: כמה חומוס אפשר להיות?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים כמה חומוס אפשר להיות?מסתבר שהרבהhttp://en.wikipedia.org/wiki/Billionהביליון בכתבה הוא מליארד (9 אפסים)מילארד דולר יש לביל גייטסלחברות האלו יש ביליוני דולרים.אין שום חברה ששווה/יש לה ביליון דולר (12 אפסים)
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים לא יודע מה איתכם אבל לי זה מריח כמו מוצרי קומבו, וקומבו אני אוהב בבורגר שלי לא במחשב. :lol: אחד המצחיקים :lol: וביליון באנגלית אמריקאית= מיליארד. באנגלית בריטית זה 1000 מיליארד (12 אפסים).
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מדובר על מילארד, השווי של nvidia בבורסה עכשיו היא 10.65 מילארד דולר.פששששששששששששוכמה של ATI?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים 6.59 מילארדאתה פשוט יכול להשתמש בכלי של googlehttp://finance.google.com/ פשוט בחיפוש תקיש את שם החברה, רוב הסיכוים שהיא תיהיה בבורסה ואם כן הוא ימצא לך את הסימבול שלה (זה קוד של כל חברה בבורסה) ושם גם הפרטיםפשוט חפש כמה הMkt Cap שלה.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל מי שתרגם לא יודע לקרא אנגלית. billion, which means that the company may be sold for $14 $15 billion, whereas Intel Corp. only has $7.64 billion in cash currently. billion= ביליון לא מיליארד מילארד דולר יש לביל גייטס לחברות האלו יש ביליוני דולרים. :kopfpatsch: כמה חומוס אפשר להיות? Crown, אולי תלמד אנגלית לפני שאתה מבלבל לנו במוח?? באנגלית אומרים ביליון, בעברית זה נקרא מיליארד. smart ass
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.